Günaydın herkese,başlıkta yazdığım türden bir saldırı veya benzer bir durum yaşayan oldu mu acaba daha önce veya şu an,bu saldının etkisindeyken gözlerime öyle bir ağırlık çöküyor ki tahmin etmeniz imkansız,değil göz teması kurmak hiç bir yere bakamıyorum.Hic unutmam kapisinda 150 kişinin kuyruk olduğu büyücü bile yardım etmeye korkup kovmuştu neredeyse bizi lisedeyken.Ama o günü de hiç unutmam kendimi çok çaresiz hissederken mahallede köpeklerin 7/24 havlamaya başladığı o .bir tim bana rüyamda kendini tanıtıp bana zarar verenlerin bir kisminin melekler olduğunu ve o melekleri öldürdüklerini söylemişti,ardindam ayni tim ufak bir yenilgiye ugramisti kisa bir sure ve bu melekler dalga gecerek sikinti vererek sabah ezanindan 30 saniye once uyandirirlardi beni.Özgürlük neymiş o timle birlikte tatmaya başladım ancak bazen geçici olarak hissediyorum sıkıntılari gözlerimden ve sol kulagımdaki cinlamalardan.Neden hedef alındığımı bilmiyorum ancak çocukken rüyalardan mavi bir tanrıçanın odamın kapısını açışıyla uyanırdım,1974 tarihi bana cok aktarildi ve beyaz ışıktaķi insan cigliklarini hatirliyorum ve orada hissettigim korkuyu.Su an universite ogrencisiyim ama özellikle cocukken çok başarılıydım 2.sınıfken 3. sınıfların deneme sınavlarında dönem birincisi olurdum mesela şimdi bunu önceki hayatımdaki gelişmişliğe ve hedef alınışımı da buna bağlıyorum sizce haklı olabilir miyim?Rüyalardım da 1-5 gün arası yakın gelecek de gösteriliyor bana
Biraz karışık oldu özür dilerim ancak bu saldırılara maruz kalmış başkaları var mı gerçekten çok merak ediyorum.
Biraz karışık oldu özür dilerim ancak bu saldırılara maruz kalmış başkaları var mı gerçekten çok merak ediyorum.