FreddieMercury said:
Anlıyorum fakat bir şeyler istiyorum söylemek zorunda kaldım BİR KANIT. Bir işaret herhangi bir şey sorularımı sorabileceğim niye kimse yok her şeyi cevaplayabilecek?? rahat rahat konuşmak istiyorum. Ayrıca 398 kişi görmüş postu düşüncelerinizi yazın ne isterseniz yazın tartışalım bu forum bu nedenle var.
o halde bende naçizane düşüncemi paylaşmak istiyorum. yanlışım olursa k.b
Benim eşimde süreki kanıt kanıt der durur. insan hissi bir varlıktır.
insanlar daha önce ruları ile ilgili hiç çalışma yapmadıkları için, meditasyon yoga vb. maneviyat çalışmadıkları için hissedemiyorlar,
sezgilerini kullanamıyorlar. Kitap oumak bile empati kazandırdığı için insanı bir derece hissi bir varlık yapıyor.
Bende bir sene boyunca hiçbir şey hissetmedim meditasyonda. son bir senedir, berrak rüyalarım hergün daha da berrak hale geliyor;
meditasyonda imgelediğim güşeneşin ısısını hissediyorum; yogadan sonra biyoelektirikte yükselme oluyor, omurgadan yukarı doğru;
son olarak meditasyonda etrafımı kaplayan bir şey hissediyorum tam tarif edemeyeğim, tireşim gibi ,aura heralde; çakra yerlerini
hissetmeye çalışıyorum karıncalanma gibi his alıyorum. daha fazlası için çok çalışam ve uzun yıllar gerektiğii biliyorum.
Herkes tekdir, bireydir. Benim imgelerimi, gördüklerimi duyduklarını bir başkası göremez. çünkü herkesin kurtuşu kendisine, kendi çabasına bağlı.
zihnimizi gördüklerimizi projeksiyonla bir başkasına gösterecek bir teknoloji henüz yok. Satanizmde akla mantığa ve vicdana aykırı bir şey bulamadım.
Bu doğru bir din, insanların orjinal dini. Ben inanıyorum ki çok çalışın ve ilerde Tanrıları göreceğim, duyacağım,
insanların dşüncelerini ve auralarını göreceğim. Biliyorum. çünkü hissiyatım zamanal artıyorum, ilerde daha fazlasıda olacaktır.
ayrıca sabah ve akşam K.A ve A.T yapmayı unutmayı, çünkü düşman paraztlerinden ve vesveselerinden korunmak için.
ve sana sabır diliyorum, maneviyat çalışmalarını hiç aksatma.