Herkese esenlikler, bu kitabı forumda arattığımda genel olarak güvenli olduğunu söylüyorlardı, peki bu kitaptaki egzersizleri uygulamak bir soruna yol açar mı ? Örneğin kitabın ileri bölümlerinde "Tanrıyla birleşme" gibisinden şeyler var, ama onun dışında genel olarak bana da güvenli gözüktü
Joy of Satan'daki bilgi birikimini kullanıyorum elbette (her ne kadar şu aralar istikrarlı olamasamda) sadece dış şeylerin de etkili olup olmadığını merak ediyorum, henüz uğraşmış değilim
Herkese esenlikler, bu kitabı forumda arattığımda genel olarak güvenli olduğunu söylüyorlardı, peki bu kitaptaki egzersizleri uygulamak bir soruna yol açar mı ? Örneğin kitabın ileri bölümlerinde "Tanrıyla birleşme" gibisinden şeyler var, ama onun dışında genel olarak bana da güvenli gözüktü
Forumun İngilizce sayfalarına bakarsanız, şunu keşfedeceksiniz :
- ilk cilt doğru
- Güneş sisteminin zekalarını sunan ikincisi bir intihaldir; verdiği bilgiler kendi deneyimlerinden değil bir locadan gelmektedir
- Üçüncüsü hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.
JoyOfSatan'ın egzersizleri daha somut ve etkili.
Bardon bir Hıristiyandı.
Bizi Yahudi-Hıristiyanlığa yaklaştıran bu kitaplar için zaman ve para harcadım.
İlk cilt çok önemli bilgiler veriyor ve basit olduğunu iddia ediyor, aslında hiçbir güçlü meditasyon tekniği vermeden çok hızlı gidiyor.
En cherchant sur les pages anglaises du forum, tu découvriras que :
- le premier volume est correct
- le second qui présente les intelligences du système solaire est un plagiarisme, les informations qu'il fournit proviennent d'une loge et non de sa propre expérience
- le troisième on en sait rien
Les exercices de JoyOfSatan sont plus concrets et efficaces.
Bardon était chrétien
J'ai perdu du temps et de l'argent avec ces livres qui nous rapprochent du judéo-christianisme.
Le premier volume donne des d'informations très importantes et se veut simple, alors qu'en fait il va trop vite sans donner de techniques de méditation de pouvoir.
Forumun İngilizce sayfalarına bakarsanız, şunu keşfedeceksiniz :
- ilk cilt doğru
- Güneş sisteminin zekalarını sunan ikincisi bir intihaldir; verdiği bilgiler kendi deneyimlerinden değil bir locadan gelmektedir
- Üçüncüsü hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.
JoyOfSatan'ın egzersizleri daha somut ve etkili.
Bardon bir Hıristiyandı.
Bizi Yahudi-Hıristiyanlığa yaklaştıran bu kitaplar için zaman ve para harcadım.
İlk cilt çok önemli bilgiler veriyor ve basit olduğunu iddia ediyor, aslında hiçbir güçlü meditasyon tekniği vermeden çok hızlı gidiyor.
En cherchant sur les pages anglaises du forum, tu découvriras que :
- le premier volume est correct
- le second qui présente les intelligences du système solaire est un plagiarisme, les informations qu'il fournit proviennent d'une loge et non de sa propre expérience
- le troisième on en sait rien
Les exercices de JoyOfSatan sont plus concrets et efficaces.
Bardon était chrétien
J'ai perdu du temps et de l'argent avec ces livres qui nous rapprochent du judéo-christianisme.
Le premier volume donne des d'informations très importantes et se veut simple, alors qu'en fait il va trop vite sans donner de techniques de méditation de pouvoir.