Kara Güneşin Askeri said:
Pişt!
Acı,nöro-asosiyasyonu ile haddini bildirmenin inisiyatifini üzerime alıyorum.
Her kıçın kaşındığında reaktif değersiz sorularına,proaktif cevaplar aldıkça kafanın kalınlığı gitgide artıyor!
Salt Gerçeklik;Spritüel Satanizm&Nasyonal Sosyalizm Et&Tırnak teşbihi gibi TABUDUR!
Samimiyet ve cevap kotasını dolduran bu güruh'a artık asla karşılık verilmemesini ehemmiyet ile rica ediyorum.
Lanet,kan ve iliğine çöreklensin!
Kaybol!
Esenlikler,
Spiritüel Satanizm'i gerçek yapan şey sorgulanarak bulunmasıdır zaten. İnsan varoluşunu, evreni, bedenini sorgulamadan nasıl bulabilir ki tanrıları?
Bu kullanıcı da bizim kendimize deneyimlerimiz ve yaşantılarımız ile kanıtladığımız bilgileri ''yazılı olarak'' kanıtlamamızı istiyor. ''Benim elimde'' bahsettiği mevzu hakkında savunabileceğim bir kaynak yok. O nedenle elinde kaynağı olan birinin atmasını bekliyorum.
Satanizme ve Nasyonal Sosyalizme olan bağlılığınız bana oldukça ilham veriyor ve kalbimi ısıtıyor lakin bu kadar agresif davranmaya gerek yok. Sorgulama becerisini göstermiş bir insana ne kadar sert çıksa da daha yumuşak tepki vermeliyiz. Zİra sorgulamadan gerçek bulunamaz. SATAN antik dillerde ''Gerçek'' anlamına gelen bir isimdir aynı zamanda.
İyi geceler.