Xaji New member Joined Oct 13, 2024 Messages 30 Oct 30, 2024 #1 Merhaba ezberimi geliştirmek için bir meditasyon biliyor musunuz ve tanrılarımız bize dersler hakkında yardım ederler mi ? Teşekkürler
Merhaba ezberimi geliştirmek için bir meditasyon biliyor musunuz ve tanrılarımız bize dersler hakkında yardım ederler mi ? Teşekkürler
Sonne Moderator Joined Oct 23, 2023 Messages 945 Oct 30, 2024 #2 Tanrılar derslerinizde yardımcı olabilirler ancak sizin de çabalamanız gerekir. Sitemizdeki bu sayfayı okuyabilirsiniz. Thoth'un Gücü Ritüelini yapabilirsiniz, performansınızı artıracaktır. İçgözlem Meditasyonu hafızanızı ve analitik düşünme becerilerinizi güçlendirecektir.
Tanrılar derslerinizde yardımcı olabilirler ancak sizin de çabalamanız gerekir. Sitemizdeki bu sayfayı okuyabilirsiniz. Thoth'un Gücü Ritüelini yapabilirsiniz, performansınızı artıracaktır. İçgözlem Meditasyonu hafızanızı ve analitik düşünme becerilerinizi güçlendirecektir.
Hakan New member Joined Nov 5, 2024 Messages 1 Tuesday at 5:27 PM #3 Xaji said: Merhaba ezberimi geliştirmek için bir meditasyon biliyor musunuz ve tanrılarımız bize dersler hakkında yardım ederler mi ? Teşekkürler Click to expand... Hafızayı geliştirmek için Mannaz rününü de kullanabilirsiniz. Ve evet, Tanrılarımız derslerde de bize yardım edebilir.
Xaji said: Merhaba ezberimi geliştirmek için bir meditasyon biliyor musunuz ve tanrılarımız bize dersler hakkında yardım ederler mi ? Teşekkürler Click to expand... Hafızayı geliştirmek için Mannaz rününü de kullanabilirsiniz. Ve evet, Tanrılarımız derslerde de bize yardım edebilir.