Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

evrim

ZehraM.

New member
big bang gecerli degil biliyorum. peki evrim gecerli degil mi? ayrica big bang kabul edilmiyorsa yaratilis sureci nasil basladi, puf diye yaratilmamistir herhalde?

big bang gecerli degil biliyorum. peki evrim gecerli degil mi? ayrica big bang kabul edilmiyorsa yaratilis sureci nasil basladi, puf diye yaratilmamistir herhalde?
Evrende hiçbir şey yaratılmadı hep vardı ve sonsuza kadar hep var olacak diye biliyorum.

Ayrıca Tanrı/çalar insanların evrimini hızlandırmıştır diye biliyorum.

Bilgilerde herhangi bir yanlışım varsa düzeltirseniz çok sevinirim.

İnsanlığın, bizim varoluşumuz Tanrılarla beraber oldu. Tanrılar dünyaya geldiler bizi yarattılar, bizim yaşama sürecimiz evrim ile devam etti insanlık bu şekilde hayatına devam edebildi. Tanrılar bizi doğanın düzenine göre göre şekillendirdi. İnsanlığın şuanki hali Tanrıların müdahalesinin bir sonucudur. Tanrılar bizleri yaratıkları esnada kendi özlerinden bir parça eklediler ve İnsan böylelikle ruhani bir mirasa sahip oldu.

Tanrılar sadece bizleri yaratmakla kalmadı sahip olduğumuz çoğu değeri ve yeteneği onlar bize bahşetti. Bilim, Sanat, Astroloji gibi alanlarda Tanrıların rehberliğinde ilerledik.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back