unforgiven said:
Esenlikler,
satanisgod.org'daki meditasyonları incelerken Akaşa İnvokesini gördüm, tam olarak ruhumuzdaki etkisi sadece görünmezlik, fark edilmeme sağlamak mı yoksa başka bir etkisi oluyor mu?
İyi akşamlar.
Eter elementler arasında ilk başlanılması gereken element. Hem bir temel. Hem elementlerini dengeliyor hem de güvenli bir şekilde çalışabiliyorsun. Eter invoke etmenin beni sakinleştirdiğini gördüm. Etkisi bir kaç gün sürüyor ve odaklanmamıda güçlendirdiğini fark ettim. Eterle ilgilimi emin değilim.
Zihin okumak için de Eter kullanılıyor. Eter hakkında bildiklerimiz bence çok kısıtlı.
https://www.dropbox.com/s/j2sq764lk...en 5 Günlük Astral His Açma Programı.pdf?dl=1. Aralık 12 ay Balık'ta. Ay saatinde başlamayı planlıyorum bu çalışmaya ve 5 günün sonunda devam edeceğim her gün.
"üçüncü gözüme baktığımda çok hafif bir kırmızı renk görüyorum. Neden yazdım bilmiyorum fakat mutlu olduğum için paylaşmak istedim
"
Harika bir haber. Çabalarının karşılığını almak insanı gerçekten mutlu ediyor. Bu tarz şeyler paylaşabilirsin. Senin mutluluğuna bizlerde ortak oluruz.