Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Estonian Translation Thread

Christian Youth Abuse

Kristlike noorte ärakasutamine

Samantha Bartlett kirjutas:

Pärast ristimist läksin Ida-Texase Oakland Heightsi baptistikogudusse. Meil oli põranda-alune kirik ja mina isiklikult olin üks neist, kes olid 3 päevaks randmetest selja taha kinni seotud, põlvedest ja pahkluudest koos. Mul ei lubatud neid ära võtta enne, kui läbisin katse, mis oli 4 tundi hiljem.

Kui jõudsime kohta, kus ma pidin kohtusse minema, ootasid tagakiusajad kiriku ees ja ründasid kogu mu rühma. Nad otsisid meie kotid läbi, võtsid kõik, mida tahtsid ja viskasid meie toidu ära. Meid arreteeriti ja visati "vanglasse", kus meile tehti erinevaid asju. Mõned pidid tegema kätekõverdusi järelejäänud kalasisikonnas või restorani prügikastis, serveerides kalapäid, pidid sööma vastikuid asju, nagu kassitoitu, toorest sibulat või kringlit, kuni suutsime vaevu neelata. Enamik meist oksendas ja nuttis selleks ajaks. Nad läksid isegi nii kaugele, et panid tüdrukutele juukselakki ja tühjendasid purki juustesse. Mehed tegid seda, nii et nad "ei teadnud", et see võib põhjustada juuste väljalangemist, nii et pooled tüdrukud läksid koju puuduvate juustesalkuega. Üks tüdruk meie rühmas isegi "hukati" ja sunniti jääma laibakotti ja uimastati kohtuprotsessi ajal ning teda kasutati ähvardusena selle üle, mis juhtuks, kui me Jumalale ei kuuletu.

Kolmepäevase ürituse eesmärk oli käia võimalikult paljudes majades ja koguda inimesi meie rühmadesse ja mitte lasta end arreteerida. Meil oli 2 juhti, kes mõlemad olid noorliikmed ja nad ei saanud tegelikult midagi teha. Me ei tohtinud viibida ühes kohas üle kahe tunni ja me ei tohtinud oma jälitajate eest ära joosta. See oli kolm päeva, mida ma kunagi ei unusta, sest meie noortejuhid näitasid üles absoluutset jõhkrust. See oli vastik vaatepilt ja viimasel päeval valiti osa meist spetsiaalset maratoni jooksma... Mina osutusin valituks. See algas ja sa pidid sööma osa toorest sibulast, siis kassitoitu, jooma ploomimahla, siis olema melassis leotatud ja küüslaugupulbriga kaetud, jääveega näkku saama, siis panema suu surnud kalale ja suudlema seda, siis jookse enne oksendamist lõpuni tagasi starti. Nad ütlevad, et kui sa suudad seda teha, viib Jumal sind taevasse. Jama! Isiklikult näen ma neetud ristilöödud jumalast ainult tema pimedate järgijate kannatusi ja kahetsen, et kunagi nende hulka kuulusin... see oli üks minu paljudest ristilöödu kogemustest enne tõe leidmist. Võin vaid öelda, et see on lihtsalt jama. Öeldakse, et alandus eakaaslaste ees teeb sind tugevamaks. Persse neid, persse nende "jumal" ja persse nende Jeesus Kristus.

ELAGU SAATAN!!

Tagasi liikmete artiklite juurde

I CURSE JESUS!!
by
Leroy Anderson

MA NEAN JEESUST!!
autor
Leroy Anderson

Ma palun kõigil satanistidel, kes seda loevad, pidada igapäevast vaimset sõda nende rühmade vastu, kes vihkavad Lord Saatanat ja Tema õpetusi:

MA SÜLITAN JEESUSE PEALE, MA KUSEN
JEESUSE PEALE, MA NEAN TEDA PÄEVAL
JA ÖÖL, TEMA KUNINGRIIK PÕLEGU.

SAATANA NIMEL, MA
SEISAN VASTU IGALE JA
KÕIGILE GRUPPIDELE VÕI INIMESTELE
KES PROOVIVAD SURUDA
SAATANLIKE VEEBILEHTEDE
KUSTUTAMIST
NENDE EBAJUMALIKU SISU TÕTTU.

MA SAADAN NEILE
LUCIFERI KIHTUOTSUSE, MA KÜSIN
SINULT LORD ENKI, TEHA
MIDA IGANES ON VAJA
ET TUUA NEED ININESED
MÕISTUSELE. MA KÖIDAN
KÕIK NENDE INGLID. MA MURRAN JA
SAADAN TAGASI KÕIK KRISTLIKUD PALVED
JA NÕIDUSED.

Tagasi liikmete Saatana kohta käivate luuletuste, palvete ja kiidukõnede juurde

Tagasi Saatanlike tunnistuste avalehele

The "Three-fold Law of Return"
Exposing This Lie and its Origins

“Kolmekordse tagasisaamise seadus”
Vale ja selle päritolu paljastamine

“Kolmekordne”, “Kümnekordne, “Sajakordne” – kõik need leiutati käputäie inimeste poolt masside hirmutamiseks spirituaalse kontrolli säilitamise eesmärgil. Arvestades teadmiste kättesaadavust viimastel aastakümnetel polnud nõiakunsti enam võimalik maha suruda. Rõhujatel tuli leida uus moodus selle kontrollimiseks, et tõeline vägi ja kontroll saaksid jääda väheste kätte. Need vähesed TEAVAD tõde ja on musta maagia meistrid, kasutades seda vabalt masside spirituaalseks orjastamiseks. Nemad kontrollivad peavoolu religioone mis pole midagi muud kui programmid teadmiste allasurumiseks ja inimkonna kontrollimiseks. Allolev kirjatükk paljastab selle vale olemuse.

“Esimene teadaolev trükitud viide kolmekordse tagasisaamise seadusele ilmus 1970. aastal Raymond Bucklandi raamatus “Witchcraft Ancient ja Modern”. Tema pühendaja nõiakunsti oli Gerald Gardner. Bucklandi abil levis Gardneri nõiakunst Ameerika Ühendriikides.” [1]

Piisava uurimustöö põhjal on ilmne, et “kolmekordne” ilmus välja koos “Gardneri traditsiooniga”. Siis on meil veel “seitsmekordne” ja ma olen kindel, et kõik on kuulnud ka “kümnekordsest”. Tahan siin öelda seda, et sellel inimtekkelisel mõttetusel pole mitte mingisugust pistmist algsete religioonidega. Selle ainus eesmärk on takistada inimesi kasutamast nende kaasasündinud väge ja levitada passiivset, väärkohtlemist aktsepteerivat hoiakut. See ei erine kristlikust kirikust.

See “kolmekordse” õpetus võeti idamaade “karma” mõistest pärast selle ühinemist Lääne kristlusega. Pärast seda kui idamaade karma-teemalistele õpetustele poogiti külge judeo/kristlikud taevaliku karistuse ülemtoonid, arenes toode üheks järjekordseks kontrollsüsteemiks mille eesmärk oli sama: hoida vägi väheste käes kes teavad kuidas seda inimkonna ekspluateerimiseks kasutada. Üks asi viis teiseni, Gerald Gardner lisas siia veelgi ning hakkas edendama uskumust, et nõiad ei tohi iial kasutada oma väge teiste kahjustamiseks. Igaüks peab taluma väärkohtlemist ja omama passiivset hoiakut.

Wicca süsteemis on ütlemine: “Kui see kedagi ei kahjusta, tee mida soovid” ("An it harm none, do what ye will."). Gardneri järgi on selle tuletatud uskumuse allikas Hea Kuningas Pausol kes kuulutas “Tee mida soovid kui sa sellega kedagi ei kahjusta”. Kuningas Pausol on väljamõeldud tegelaskuju Pierre Louÿs (1870-1925) prantsuse novellist “Les Adventures du Roi Pausole: Pausole (Souverain Paillard et Débonnaire)” (1901, trükitud uuesti 1925 ja mitmeid kordi hiljem) või “Adventures of King Pausole (The Bawdy and Good Natured Sovereign)”. See on “Wicca” aluspõhi. Wicca pole midagi muud kui iidsete religioonide kristlik tuletis. Wiccalased on iidsetest religioonidest võtnud valitud riitused ja õpetused mis nende kapriisidega sobituvad, neid pööranud, rikkunud ja ümber kujundanud ning esitavad end nüüd algse religiooni pähe. Silmakirjalikkus on vabalt nähtav Jumalates keda nad tunnistavad. Paljud kui just mitte kõik neist Jumalatest ja Jumalannadest keda nad enda sõnul kummardavad, olid need kes tõid inimestele nii valge kui ka musta maagia õpetused. Neid teatakse kui “langenuid”.

Algne Sarvedega Jumal on Saatan. Lisaks sellele viitsivad väga vähesed wiccalased teha sügavamat uuringut nende Jumalate ja Jumalannade kohta kellega nad suhtlevad ja keda kummardavad. Enamus neist olenditest kuuluvad Põrgu Panteoni. Lisaks segavad paljud wiccalased ja kaasaegsed paganad teadmatusest tulenevalt oma jumalusi (ingleid Deemonitega). See võib põhjustada katastroofi. Lugesin läbi pika nimekirja jumalustest keda need inimesed väidetavalt kummardavad. On selge, et nad ei tea nende kohta kuigi palju. Enamus neist kirjutistest koosneb vaid mõttetustest. Näiteks soovitatakse “Ashtaroth” asemel kutsuda välja “Ishtar” kuigi tegemist on sama Jumalannaga. Nad väidavad, et “Ashtaroth” nime kasutamine on kuidagi erinev kuigi ise nad vabalt nõustuvad, et see on sama Jumalanna.

Autor Raymond Bucklandi sõnul väidavad wiccalased, et nende religioossed juured on nähtavad paleoliitilises koopamaalingus hirvenahkades mehest kes arvatavasti tantsib. "Caverne des Trois Freres at Ariege France" on selle koopamaalingu asukoht. Seal ongi lihtsalt kujutis loomanahkades mehest mis ei tõenda mitte midagi.

Satanism on sageli olnud nende uue aja religioonide ja liikumiste patuoinas, millede jüngrid näevad end oh kui heade ja täiuslikena. Wicca on iidsete paganlike religioonide ristiusku pööratud versioon. Wicca on nõiakunsti judeo/kristlik versioon. Üks kristluse peamistest eesmärkidest on hävitada minevik ja asendada see väljamõeldud versioonidega mis on vastavuses kristluse valega. Viimasel ajal on nende töö käinud selle nimel, et pöörata wicca religioon Jumalanna kultuseks, vabanedes järk-järgult Sarvedega Jumalast ja vähendades sellega sidemeid algsete religioonidega. Wicca on võlts, väljamõeldud liikumine mis ei põhine faktidel kuid sarnaselt kristlusele põhineb varastatud ja muudetud riitustel ja õpetustel. Nii nagu kristlus, sõltub ka wicca edenemine selle jüngrite ignorantsusest.

[1]"Threefold law of return" leheküljed 340-341,
"Wiccan Rede" leheküljed 363-364
"Horned God" leheküljed 163-164

"Witchcraft Ancient and Modern", Raymond Buckland

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

About Black Magick
Mustast Maagiast

Inimesed teevad elus teistele halba kuna teavad, et pääsevad puhta nahaga. Suuresti on selle taga inimkonna kui terviku paiknemine spirituaalselt väga madalal tasemel, mille põhjustas teadmiste vägivaldne eemaldamine ja hävitamine kristlike kirikute poolt. Tõsist õiglust esineb harva. Enamus inimesi on programmeeritud taluma igat liiki ebaõiglust ja väärkohtlemist. See on kooskõlas ülemaailmse orjariigi loomisega, sest orjad peavad ebaõiglust taluma. Kui iga inimene oleks spirituaalselt väekas, oleks meie omavaheline suhtlemine oluliselt läbimõeldum ja kaalutletum. Ühiskond ja inimrass tervikuna areneks kõrgemale tasemele.

Maailmas eksisteerivad loomulikud loodusseadused. Üks neist on järgmine: mis tahes liik (või üksikisik) kes ei suuda vastu võidelda ja end kaitsta nende eest, kes teda tõsiselt kahjustada tahavad, saab olema ründaja poolt orjastatud või lakkab olemast. Paljud loomade ja taimede liigid lakkavad olemast, sest nad ei suuda end kaitsta. Meie kehad võitlevad pidevalt erinevate sissetungijate vastu nagu bakterid, viirused ja pisikud. Kui meie rakud lõpetaksid võitluse ja kahjulike sissetungijate tapmise, jääksime kiiresti haigeks ja sureks. See on eluline fakt ja loodusseadus.

Tsivilisatsiooni jätkumiseks on vajalik eetika ja teatud käitumiskoodeks. Iga üksikisiku enesekontroll on samuti väga oluline. Mõnikord on kellelgi väga paha päev või ettekavatsematult öeldakse ja tehakse asju korduvalt. Kui aga kellelgi on tõsine eesmärk sind kahjustada või sind õiglusest ilma jätta, on sul kohustus vastu võidelda. Satanistid ei ole ohvrid.

Musta Maagia ettevõtmised vajavad tugevaid meeli ja oskusi. Wiccalased ja teised kristlike eluvastaste õpetustega programmeeritud inimesed neid oskusi tavaliselt ei oma ja on seega vägagi ebasoodsas seisus.

Mida tugevamaks meie meel ja hing muutuvad, seda võimsamad me igal ajal oleme. Regulaarne jõumeditatsioon, töö tšakratega ja visualisatsioon on üliolulised. Kättemaksuks ei ole otseselt vaja rituaale appi võtta. Kui sul on tugev ja keskendunud meel, piisab teiste mõjutamiseks intensiivsest mõtlemisest või energiate suunamisest. Seda on oluline meeles pidada kui asjasse puutuvad perekond ja lähedased. Me kõik solvame teineteist aeg-ajalt kuid kui sul on võimas meel ja aura, ei tohi sa seda ära unustada ja pead säilitama kontrolli. Kui sa oma mõtteid ja viha ei kontrolli, võib see isegi ilma otsese kavatsuseta põhjustada teistele ebaõnne ja õnnetusi.

Mis puudutab neid kes sind tahtlikult ründavad, siis tugeva, hästitreenitud meele korral piisab vaid nendele keskendumisest ja oma viha vabastamisest. Minul on selliseid asju ette tulnud ilma, et oleksin pidanud rituaale tegema.

TAGASI SAATANLIKU NÕIAKUNSTI LEHELE
TAGASI SAATANLIKE JÕUMEDITATSIOONIDE LEHELE

© Copyright 2002, 2005, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;

LOITSUD JA MAAGIA

Poem by Leroy Anderson
Leroy Andersoni luuletus

Siin on natuke midagi, mida ma koostasin Isa jaoks. See ei ole palju, lihtsalt minu viis öelda aitäh Isale. Esimesena sain idee oma deemonilt, kes andis mulle inspiratsiooni selle tegemiseks ja pani ka sõnad minu pähe. Tänan teid. Sa oled tõeline sõber.

Üksinda meeleheite küngastel
paludes teda, kes ei hooli

nõudis mu usku ja ajas mind hulluks
premeeris mind kannatuste ja valuga

Mu Issand, mu Jumal halasta mulle
Ma olen sinu sulane, kes on sulle ustav.

Mine ära sa alandlik ori ütles ta
Ma olen Jehoova, sinu kõikvõimas jumal.

Sa ei ole minu tähelepanu väärt
Sa nutad ja kannatad minu kavatsuse järgi

Sa ei tohi minu tahtmist kahtluse alla seada
Sind kannatades nägemine tekitab minust elevust

Ma olen kadunud ütlesin ma, mu elu on läbi
Mu rõõm on kadunud, mu võitlus on lõppenud

STOP!!! ütles hääl täis muret
Kuula mind, küsi ja õpi

Sest ma olen Lucifer, valguse kandja
Ma aitan sind selles võitluses.

Enam ei pea sa kannatama & leinama
Minu sõna on sinu mõõk
mis nõuab tagasi sinu trooni.

Sest sa oled määratud olema jumal
Ärge kunagi andke alla, võtke oma mõõk kätte

Löö oma vaenlast ja pane ta karjuma
Aja ta põrgusse

Saatan on Jumal, tema impeerium on säilinud.
Türannia on surnud, minu vaim äratati ellu

Elagu Lucifer!!!

Tagasi liikmete luuletuste, palvete ja ülistuste juurde

Tagasi saatanlikele tunnistuste Pealehele

Church Lawsuit
Kiriku kohtuprotsess

thedailytimes.com - Kirikule esitati kohtus 2 miljoni suurune hagi dramaatilise noorte jumalateenistuse pärast
Kirikule esitati kohtus 2 miljoni suurune hagi dramaatilise noorte jumalateenistuse pärast
13-6-2003
Anna C. Irwin The Daily Times'i töötaja

Blounti maakonna ringkonnakohtus on esitatud 2 miljoni dollari suurune hagi Blounti maakonna kiriku, pastori, noortejuhi, kahe diakoni ja mitme teise kiriku liikme vastu. Hagi esitas Knoxville'i advokaat Herbert Moncier anonüümsete isikute nimel, kes otsustasid oma nimesid hagis mitte avaldada.

Nad esitavad hagi individuaalselt ja oma teismelise tütre eest. Hagiavalduses väidavad nad, et tüdruk sai isiklikke vigastusi ohtliku, kultuslike ürituste tagajärjel, mida Forest Hill Baptist Church, selle pastor, diakonid, noortejuht ja mitmed liikmed ebaseaduslikult ja eksitavalt kavandasid, sponsoreerisid, edendasid ja jälgisid.

Forest Hilli pastor Harry Sherrer ütles, et hagiavalduses viidatud üritus oli mõeldud selleks, et aidata kiriku noortel õppida rohkem ja paremini mõista kristlaste tagakiusamist mujal maailmas. Kõigile teistele asjaosalistele avaldas kogu tegevus muljet. See oli väga positiivne üritus, ütles Sherrer. Me oleme kurb, et selle perekonna liikmed tunnevad end meie kiriku poolt vääralt koheldud.

Lisaks Sherrerile on hagis nimetatud veel noorsootöö direktor Joe White, diakonid Dwight Broome ja Kenneth Baker, Sharon Baker, Dani ja Paul Janson, Dennis ja Sue Magargle, Donnie ja Janet Beal ning Tommy Tallent. Sherrer ütles, et kiriku noortejuht luges programmist nimega "Underground Church" ja töötas koos teiste kiriku liikmetega 23. märtsil 2002 toimunud ürituse planeerimiseks. Ta ütles, et selle protsessi arutati enne ürituse toimumist noortegrupi koosolekul ning noortegrupi liikmete kodudesse saadeti kirjavahetus, milles anti ülevaade üritusest.

Hagiavalduses väidetakse, et nii tütart kui ka tema isa teavitati üritusest päeval, mil see pidi toimuma, ja nad seadsid kahtluse alla tema osalemise otstarbekuse, kuna ta oli taastumas hiljutisest operatsioonist, mis oli tingitud juba olemasolevast põlve probleemist. Hagiavalduse kohaselt eksitasid kiriku liikmed mõlemat noorterühmale kavandatud erilise "jumalateenistuse" kohta. Hagiavalduses öeldi, et tüdrukule öeldi, et seal on "ainult väike kõndimine" ja et ta "peaks saama hakkama".

Isale öeldi, et tegemist on lihtsalt "autopesulaga" ja et tema tütre põlv "saab korda". Hagiavalduses väidetakse, et ürituse iseloomu esitati tahtlikult valesti, et meelitada tüdrukut osalema ja isa lubas tal seda teha. Hagiavalduse kohaselt saabus tüdruk ürituse ajal ühe teise koguduse liikme koju ja noortejuht ütles talle, et "ta ja teised lapsed paigutatakse väikestesse rühmadesse, millest igaühel on oma juht; et iga lapse käele joonistatakse sümbol; et iga rühma liikmed lähenevad inimestele erinevates `jaamades', et küsida koodi, mille alusel määratakse, kes viib selle rühma järgmisesse `jaama'; ja et pärast ühe või mitme `jaama' läbimist jõuab iga rühm "jumalateenistusele".

Hagi jätkab, et väikegrupid pidid kõndima ühte jaama ja matkama alla teise jaama. Hagiavalduse kohaselt "tundis tüdruk muret", kui ta nägi korrakaitsesõidukeid, mille tuled ja sireenid olid sisse lülitatud, gruppi juhtinud isik lasi nad välja ja neile öeldi, et nad "hiilivad tagumist teed" mööda kiriku koguduse saali.

Hagiavalduses öeldakse, et grupile tulid vastu "tumedatesse riietesse riietatud mehed", kuid nad jõudsid koguduse saali, kus tuled olid kustutatud ja täiskasvanu, kes neid tervitas, näis nutvat. Nad hakkasid taskulambiga piiblilugusid lugema, kuulsid väljas "püssipauke", peideti mõne kapi vahele, seejärel tulid sisse "mitu gaasimaskidega sõduriteks riietatud meest".

Paigutati veoautosse. Hagis väidetakse, et grupi liikmetele seoti silmad kinni ja panid käeraudadega käeraudad kinni, "lohistati välja" parklasse ja käskisid neil ronida veoauto tagaossa. Hagiavalduse kohaselt võitles tütar vastu ja palus, et teda lahti lastaks, kuid üks tema väidetavatest vangistajatest naeris ja karjus tema peale. Hagiavalduses väidetakse, et tal õnnestus põgeneda, kuid ta haarati uuesti kinni, tal seoti silmad kinni ja kinnitati metallist käeraudad, mis põhjustasid tema valust karjumist. Väidetavalt tõsteti ta üles ja pandi veoautosse, seejärel sõidutati ta teise kohta, kus ta viidi käest kinni hoides mäest alla ja rivistati koos teiste noortegrupi liikmetega.

Hagiavalduses väidetakse, et grupile öeldi: "Üks võimalus Kristust eitada või sind tapetakse". Kui tütar keeldus Kristust eitamast, kostis hagiavalduse kohaselt püssilöök ja ta kasteti veega, seejärel hakkas ta "karjuma ja nutma", enne kui talle öeldi, et ta peab minema teise kiriku liikme elupaika.

Seal palus ta hagiavalduse kohaselt käeraudade eemaldamist, kuid mitmed inimesed käitusid nii, nagu ei leiaks nad võtit. Kui käeraudad lõpuks maha võeti, olid tüdruku randmed "lõigatud ja veritsevad, pulbitsevad ja peaaegu kaks korda suuremana paistes", nagu on kirjas hagis.

Tüdruk ütles väidetavalt ühele ürituse täiskasvanud juhendajale, et ta tahab koju minna, kuid talle öeldi, et "natuke aega". Hagiavalduses öeldakse, et tüdruk viidi "lõpuks" teise elupaika ja "lubati" helistada oma emale, et korraldada koju sõit. Hagiavalduses väidetakse, et tüdruk sai "tõsiseid, valusaid ja püsivaid vigastusi", sealhulgas vigastusi randmetele, mis on "jäädavalt armilised", ja tema juba olemasoleva põlvevigastuse süvenemist. Tüdruk sai väidetavalt ka "tõsiseid, raskeid ja püsivaid vaimseid ja emotsionaalseid vigastusi", mis põhjustavad talle jätkuvalt "vaimset valu ja ahastust", unetust ja korduvaid õudusunenägusid.

Hagiavalduses väidetakse, et tüdruku hinded on langenud ja "tema tulevane teenimisvõime on vähenenud". Hagiavalduse kohaselt ei ole perekonnal olnud mitte ainult arstiabi kulusid seoses väidetavate füüsiliste vigastustega, vaid on olnud ja on ka edaspidi kulusid psühhiaatriliste ja psühholoogiliste diagnooside ja raviga.

Nõutud kahjuhüvitised Hagiavalduses nõutakse 1 miljoni dollari suurust hüvitist ja 1 miljoni dollari suurust karistusõiguslikku kahju, mis tuleneb mitmest hagi põhjusest, mis on loetletud järgmiselt: valeandmete esitamine ja pettus, röövimine ja vale vangistus, kallaletung, kehavigastused, ennekuulmatu käitumine ja tahtlik emotsionaalse stressi tekitamine, tsiviilvandenõu, hooletus ja hoolimatu käitumine.

Kiriku pastor ütles, et advokaat vastab kõigile hagiavalduses esitatud väidetele. Ta ütles, et ainus kaebus, mida ta on ürituse kohta kuulnud, on tulnud "tütdruku perekonnalt", samas kui teised osalejad kirjeldasid üritust kui "päris võimsat ja väga positiivset" nii noorte kui ka tegevust juhendanud täiskasvanute jaoks.

Tagasi saatanlikele tunnistuste pealehele

A Thought About Father
Mõte Isast

Ma lugesin Ülempreestrinna Maxine uuendusi ja hakkasin mõtlema, mis oleks, kui ma oleksin Isa asemel. Mõelge selle üle korraks, eriti need teist, kes on vanemad. See murrab mu südame! Niisiis, ta loob meid, annab meile tohutuid võimeid ja armastab meid lõpuni. Õpetab meid. Nii nagu ME teeme seda oma lastega. Siis võetakse tema lapsed (meid) temalt ära, vaenlane annab oma parima, et meid tappa, ja siis saab Isa süü oma kaela! Kui te olete lapsevanem, siis mõelge korraks selle üle. Keegi murrab vägivaldselt teie majja sisse ja röövib teie lapsed. Siis tapab nii palju kui suudab ja paneb ülejäänud kannatama. Nüüd mitte ainult ei VÕETA lapsi sinult jõuga ja ei väärkohelda neid, vaid röövijad õpetavad lastele, et see on sinu süü! Nii et nüüd vihkavad sind lapsed keda sa nii väga armastad. Mis neetud jama. Ma tean, et Isa ei vaja minu kaastunnet, kuid ma ei saa midagi teha, kuid ma olen kurb selle üle, kuidas ma teda varem kohtlesin, ja veel rohkem kurb selle üle, kuidas teda on koheldud. Mõtle selle üle natuke aega. Veel üks pügal minu vihkamises Jehoova vastu juures.
Elagu Isa!
-Don Hess

Tagasi liikmete luuletuste, palvete ja ülistusavalduste juurde

Black Magick and Mental Health
Must maagia ja vaimne tervis

Enamus meist on tuttavad psühhiaatria, nõustamise, psühholoogia ja muude vaimse tervise teenustega. Kasutatavad meetodid on standardsed. Enamus professionaale innustavad patsienti väljendama allasurutud tundeid: viha, vihkamist, kadedust, kibestumist, seksuaalseid tundeid, allasurutud seksuaalsust ja muud taolist. Nende allasurutud emotsioonide kinnitamine heidab uut valgust tõsiste takistuste, neurooside, sunduste/sundmõtete ja teiste tõsiste vaimse tervise häirete päritolule. Paljud füüsilised haigused on allasurutud emotsioonide tagajärg. Mõned neist lõppevad surmaga. Taolistel häiretel on väga kahjustav mõju inimese hingele ja ka vaimsele olemisele.

New Age liikumine, wicca, paljud idamaade religioonid (nagu kaasaegne judeo/kristlik budism) ja teised propageerivad kõik loobumist nn. põhiemotsioonide väljendamisest. See tee viib viletsa vaimse terviseni ja isegi kaugemale. Katoliku preestrid on silmatorkav näide seksuaalsuse allasurumise tagajärgedest. Seksuaalne allasurumine on neist ehk kõige hullem, sest sugutung on sama võimas kui elujõud. Need kaks on omavahel seotud, sugutung ei saa lihtsalt ära kaduda. Mis tahes allasurutud asjad pääsevad välja moonutatud, väärastunud ja ebatervislikul viisil. Palju probleeme saaks ära hoida kui inimesed laseksid oma tunded endast välja ja lõpetaks nende allasurumise. See ei tähenda lärmamist ja laamendamist vaid omaenda tunnete tunnistamist ja nende välja laskmist. Sa peaksid iseendaga alati aus olema.

Viha, vihkamise, armukadeduse ja teiste niinimetatud negatiivsete emotsioonide eitamisega lood sa kõik eeldused hilisemateks tõsisteks probleemideks. Inimesed kes enda sõnul armastavad, armastavad ja armastavad ning eitavad oma viha ja vihkamist, omandavad sellise kunstliku, võõra, surmtõsise naeratuse mis on nii omane edasijõudnud staadiumis olevatele kristlastele. Sisimas on need inimesed tasakaalust äärmiselt väljas. Selline inimene on võrreldav granaadiga millel on splint tõmmatud ja igal hetkel võib toimuda plahvatus mille käigus pöördub tema kuhjunud viha väljapoole teiste peale või iseenda peale. See on äärmuslikult ebatervislik. Ometigi vabandavad nad vihkamist ja raevukat käitumist järjekindlalt selle “valejumalaga” mida nad kummardavad. See loob eeldused tõsiseks vaimuhaiguseks.

Teine tavaline õpetus on materialismi eitamine. Selle eesmärk on hoida rikkused ja võim väheste käes, samade tipus olevate tegelaste käes, kes töötavad selle nimel, et eemaldada vaimsed teadmised ja asendada need kristluse, islami ja muude valedega. Materiaalsed esemed muudavad elu nauditavamaks ja on sinu “mina” laiendus. Spiritualismi ja materialismi vahel peaks valitsema tervislik tasakaal. Materiaalse ühinemine spirituaalsega on võti hinge jumalikkuse saavutamiseks.

Mitte kellelgi pole õigust dikteerida teistele kuidas nad ennast kellegi või millegi suhtes tundma peaks. Rituaal on sageli suurepärane vahend emotsioonide väljalaskmiseks. Mida iganes sa teadlikult ja tahtlikult alla surud, see hiljem probleeme põhjustab.

ARTIKKEL VABA MÕTTE KOHTA

TAGASI SAATANLIKE JÕUMEDITATSIOONIDE LEHELE

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;

FREE THOUGHT
VABA MÕTE

Igaüks teab, et vaba mõte on võime mõelda iseenda eest. Kui paljud inimesed seda tegelikkuses rakendavad? Alles siis, kui suudad oma vaimu täielikult vabastada, on sul võimalik oma õige koht leida ja iseennast tunda. Kuidas mõelda, mida mõelda, mida uskuda, mis meile meeldib, mis ei meeldi, meie arusaam sellest mis on õige, vale, hea ja halb – kogu see info tuleb pideva programmeeringuna meediast, sotsiaalsest survest ja võimul olijatelt. Võimul olijate all pean silmas valitsust, vanemaid, perekonda, haridusasutusi ja õpikuid, süsteemi, meditsiini süsteemi jne. Paljud elavad oma elusid kellegi teise väärtuste järgi. Selle tulemusena ei õpi nad eales iseennast tundma. Inimestele ÖELDAKSE mida mõelda ja uskuda.

Televisioon on hea näide. Salvestatud naer annab mõista, et mingi asi on arvatavasti naljakas ja oleks OK naerda. Taustamuusika annab vaatajale mõista millal tuleks karta või midagi oodata. Emotsionaalsed stseenid tekitavad osadel pisaraid. Elu on paljuski selline. Inimene peab omandama mingi heakskiidu igale mõttele ja/või teole.

Vaata kristlikku kirikut. Kõigile on korduvalt öeldud, et see pahatahtlik inimkonna vaenlane on midagi “head”. Vaatamata jätkuvatele ja valusalt silmatorkavatele märkidele vastupidisest, usub enamus inimesi selle siiski tõe olevat. Kristlikku piiblit kutsutakse “heaks raamatuks”.
See “hea raamat” on täis massimõrvu, tapatalguid, piinamist, grupiviisilist vägistamist, prostitutsiooni, kannibalismi, lapsetappu, kehaosade küljest rebimist, vereohverdust, needusi, fekaale, vihkamist ja igat inetut asja mida inimkond teab. See on õhutanud sõdu, orjust, verevalamist ja hävitanud miljardite elud ja vaimse tervise.

Kui tuleme Saatana juurde, avab ta meie vaimse puuri ukse ja ulatab väljaaitamiseks käe. Ülejäänu sõltub meist. Ta on alati olemas juhiste ja toe saamiseks kuid eelkõige soovib Ta, et oleksime vabad. Saatan, kes on Tõeline Jumal, on inimkonna vabastaja.

Küsi endalt. Mida ma mõtlen? Kuidas ma end tunnen? AGA MITTE: Kuidas MA PEAKS mõtlema, mida keegi teine mõtleb või mida kõik teised mõtlevad. Oleme kõik indiviidid. Meil kõigil on erinevad eelistused ja maitsed. Lihtsalt sellepärast, et kellelegi teisele miski meeldib või ei meeldi, ei pea sina end indiviidina samamoodi tundma. Küsi endalt ülaltoodud küsimusi alati kui sinu ees seisab dilemma või midagi uut. Satanism on vaba mõte, ekstreemselt vaba kuid samas on nii vähesed võimelised tegelikkuses iseenda eest mõtlema.

Loomulikult on võimulolijad surmkindlalt vaba mõtte vastu. Lambaid on kergem kontrollida. Isiksusetestidega määratakse kindlaks need kes on ohtlikud (mõtlevad iseenda eest ega vasta normidele). Seda, kuidas tuleks mõelda, tambitakse meie peadesse sündimise hetkest alates. Me lihtsalt pole sellest teadlikud. Väga vähesed inimesed tunnevad tõeliselt iseennast vaatamata iseendaga 24/7 koos elamisele. See on tõeliselt kurb.

See pole üldsegi raske. Pea lihtsalt meeles alati ja sageli alustada järgmisest: kas see on minu jaoks minu arvates vale või õige? Kuidas MINA tunnen end selle suhtes? Milline on MINU arvamus? Õigeid ega valesid vastuseid siin pole. Lihtsalt õpi end tundma. See võib võtta aega kuid lõpus saad kogeda vaba olemise joovastust.

Alusta täna oma meelte vabastamist programmeeringust. Me kõik oleme programmeeritud vähemal või suuremal määral ja enamus pole sellest isegi teadlikud.

Tagasi jutluste lehele

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;

Testimonials to Satan
Tunnistused Saatanale

*Palun märkige, et see veebileht on väga, väga vana. E-rühmades on meil olnud tuhandeid positiivseid tunnistusi Saatana kohta. Ajapuuduse ja väga suure töökoormuse tõttu ei ole ma saanud neid lisada.

Mul ei ole pikka aega olnud rõõmu olla praktiseeriv satanist. Ma tulin siia kristlikust teenistusest, kuid uskuge mind, kui ma ütlen, et ma ei teadnud midagi tõelisest armastusest, kuni ma siia jõudsin. Näete, et tunda armastust, peab tundma vihkamist. Ma veetsin aastaid, püüdes armastada, ilma et oleksin tunnistanud vihkamist. Selle tegevusega eitasin ma omaenda inimlikkust ja jooksin vastuollu Kõigega.

Ma olin üllatunud, et hetkel, kui ma kõigest lahti lasin, täitis Isa Saatan mind kohe nii palju armastuse ja soojusega, et see liigutas mind pisarateni. See oli uskumatu.

Palun pidage meeles, mu vennad ja õed, et me tunneme Luciferi armastust ja rõõmu, mida see meile toob. Meil on Teadmine ja seetõttu oleme tõeliselt õnnistatud. Kui me kedagi armastame, siis see on austusavaldus ja lugupidamine Luciferile, sest ta on tõelise armastuse allikas. Pidagem seda armastust alati meeles, sest see kannab meid läbi heade ja halbade aegade. Pidagem seda täna meeles.

Pimeduse õnnistust meile kõigile, -Rev. "Zen"

Minu elu on teinud täieliku pöörde ja mul on lõpuks ometi sees rahu, mida ma olen otsinud viimased 37 aastat oma elust. Mul oli alati ebamugav tunne, kui mu vanemad mind kirikusse tirisid, nagu oleks midagi väga valesti selles, mida ma kuulsin! Ma loodan, et see, mida ma üritan öelda, jõuab teile kohale, sest ma ei tea tegelikult, kuidas seletada, kui palju paremini ma end tunnen ja kui palju selgem tundub kõik minu ümber. - Jim

Ma viisin läbi rituaali ja pühendasin oma hinge Isale. Ma ei ole end kunagi varem oma elus paremini tundnud! Kohe tundsin end teistmoodi, kõik tundub nüüd palju selgemana.
Elagu Saatan!
-Steve

Sellest ajast peale, kui ma Isa juurde tulin, on mu elu muutunud ainult paremaks. Ta on mind alati aidanud, kui ma tõesti abi vajan, ja ta on saatnud oma deemonid, et nad mind samuti aitaksid. Mõnikord otsivad inimesed liiga kõvasti vastuseid, sest nad on pimedad ega näe Isa, kes seisab otse nende ees.
Elagu Saatan!
-Warlock

Olen 17-aastane mees. Mind kasvatati katoliiklaseks ja ma õppisin kiiresti, kuidas "jumala" õnnistus välja nägi. Kui ma esimest korda satanismi juurde jõudsin, siis sellepärast, et ma tegin liiga palju kokaiini. Üks tema vaim ilmus minu ette ja puhastas mind sellest täielikult ja ma ei ole enam narkootikume puudutanud. Kohe hakkasin töötama gooti vaimuga Sitri. Ma olin üllatunud, kui palju ta teadis ja kui viisakas ta oli. Viimast asja, milles ta mind aitas, pean väga tõsiseks. Minu sõbranna, kelle vastu mul on tugevad tunded ja kellega ma olen hästi seotud, oli maininud et Taro, ütles, et ta satub umbes sel ajal oma elus autoõnnetusse.

Mu kolmas silm segas kogu öö ja ma ei suutnud lõpetada mõtlemist selle üle, kuidas ma end tunneksin, kui ta sureks. Hiljem samal õhtul mängisime sõbrannaga piljardit ja ma palusin Sitrile, et ta teda kaitseks. Ta üllatas mind sellega, et nõustus seda tegema. Olin temaga alati armastuse osas nõu pidanud. Olime sel õhtul väljas jooksmas ja miski käskis mul suitsetada veel ühe sigareti suitsetada, kuigi olin sel õhtul liiga palju suitsetanud, ta suitsetas koos minuga ühe ja jättis minuga hüvasti. Koduteel nägi ta Sitri istumas kaassõitjaistmel, kus ma olin olnud. Ta käskis tal ohutult sõita. Varsti pärast tema nägemist sattus tema ees sõitev auto lauskokkupõrkesse. Üks minut varem ja see oleks võinud olla tema.

Minu moraal on järgmine: Isa Saatan on parim isa ja deemonlikud sõbrad on parimad sõbrad. Ma olen Sitrile tema abi eest mitmeid asju andnud ja tänanud isa Saatanat iga päev, et ma ei ole nüüd kuskil valusamas kohas. Ma olen olnud ainult umbes kaks aastat satanist ja olen näinud rohkem tõendeid, et see on tõsi, kui mitmeid aastatid kristluses. Oh jah, isa Saatana õnnistus, see on palju ilusam ja võimsam kui kõik, mida ma olen oma elus kogenud. ELAGU SAATAN! Tänan teid Sitri ja Ülemreestrinna Maxine! Ma olen tänulik.
-Beau

Olen 38-aastane kunstnik. Leidsin LaVeyan satanismi, kui olin 19-aastane, ja kuigi ma olen alati tänulik tema kirjutiste ja tema antud teadmiste vihjete eest, mõistsin mitme aasta jooksul, et seal on midagi enamat, kui tema või mina teadsime. Ühel hommikul, päikesetõusu vaadates, tuli Saatan minu juurde ja ühel hiilgaval hetkel ma teadsin, ma lihtsalt teadsin, et ta on olemas ja ta on õiglane ja ta on hea. See ei tähenda, et sellest ajast alates oleks kõik olnud lihtne, kuid kui oli vaja tõsist armastust, siis seda anti. Kui ma olen püsisiv ja valmistunud, suudan kasutada ära võimalusi, mida ta mulle pakkub. Kui ma olin lodev, tulid võimalused ikkagi, kuid kuna ma ei kuulanud, jäin ilma. Ta ei öelnud kunagi: "Ma ju ütlesin sulle!", kuid ma õppisin sellest hoolimata.
Tervitagu Saatan!
-Felbac

The Black Arts
Mustad kunstid

Olen pannud rohkem rõhku mustale maagiale kuna selle teema kohta leidub väga vähe infot. Valge maagia kohta on raamatuid ja kirjutisi hunnikus saadaval. Tõelise väe omamiseks tuleb sul olla meisterlik mõlemas. Meisterlikkus tuleb aja, kannatlikkuse ja suure hulga raske töö kaudu.

Kuna käesolev artikkel kirjutati enam kui kümme aastat tagasi, tahan 2015. aasta jaanuari seisuga siia lisada ka seda, et mõiste “mustad kunstid” viitab spirituaalsele alkeemiale, mitte mustale maagiale.

Paljud imestavad tihti, et miks nende loitsud ei toiminud. Põhjus on lihtne – sinu meeled ja aura on nõrgad. Loomulikult võib vajadusel minna Saatana ja tema Deemonite jutule kuid Satanismi eesmärk on ise väekaks kasvada. Saatan ja tema Deemonid juhendavad meid ning annavad vajalikke teadmisi omaenda väe suurendamiseks.

Saatan ei raiska oma aega nende peale kes iseendaga mitte midagi ette ei võta. Tõeline Satanism ei ole Disneyland. Kui tahad tõsist väge, pead ka kõvasti tööd tegema. Selleks võib kuluda aastaid kuid jõupingutus on seda väärt. Meie päästame oma hinged ise.

Väikese reorganiseerimisega saab igaüks veidi vaba aega näpistada. Tee seda mida saad teha. Hingamisharjutused kestavad umbes kümme minutit ning on väga efektiivsed isikliku väe kasvatamisel. Hingamisharjutusi saab teha esimese asjana hommikul ja kasvõi lukustatud tualettruumis (kui sa ei ela üksi). Isegi viis minutit visualiseerimise harjutusi päevas toob palju kasu. Meditatsioon on olemine hetkes, pea tühjendamine kõigist mõtetest. Seda saab teha igal pool ja igal ajal; lihtsalt keskendu hetkele ja oma tegevusele.

Hästitreenitud mõistusega saab teha palju asju. Näiteks: anatoomia tundmine annab sulle võime nii ravida kui ka kahjustada. Kui keskenduda vihatud inimese närvidele, saad talle valu põhjustada. See on vaid üks paljudest näidetest. Lisaks võid avada ja aktiveerida oma aju teisi piirkondi mis enamikel inimolenditel on uinunud olekus. Neile piirkondadele keskendudes saab neid väestada ja seejärel üritada kasutada võimeid mida need piirkonnad aktiveerituna pakuvad. Samal moel saab teise inimese pähe mõtteid istutada. Keskendumine ja kordamine on seejuures vajalikud.

Kui sul pole veel piisavalt väge, saad loitse või rituaale Kuu tsüklit arvestades korrata. Kasvamise ja suurenemise loitse tuleks teha kasvava Kuuga. Hävitamise loitse tuleks teha kahaneva Kuuga. Paljudel juhtudel tuleb loitse korrata. Kui mõni ettevõtmine on edukas, peaksid seda teadma ja sel juhul pole seda enam korrata vaja. Samas vajavad osad ettevõtmised iga mingi aja tagant tugevdamiseks kordamist.

Kui sulle meeldib maagilisi ettevõtmisi teha välitingimustes ja sa oskad energiaga ümber käia, saad kasutada Maa tohutuid energiavarusid. Pendel võib seejuures olla hindamatu abimees. Selleks, et saada pendlilt püsivalt täpseid vastuseid, kulub palju harjutamist ja kannatlikkust. Alustuseks võta maakaart mõne eraldatud ala kohta, mis rituaalide läbiviimiseks sobib. Võttes ühte kätte pliiatsi ja teise pendli, saad mõnede jah/ei küsimustega sobiva koha leida. Pendel hakkab kiiresti ringiratast tiirlema kui oled jõudnud Maa loodusliku jõujoone peale.

Kive saab kasutada jõuringi täiustamiseks. Jõuring on vajalik sinu energia kasvatamiseks ja kontsentreerimiseks enne soovitud sihtmärgile suunamist. Kvartsi sisaldavad kivid suurendavad ringi sees oleva energia väge ning toimivad saatjatena. Ringe saab kasutada ka kaitse eesmärgil ja barjäärina.

Ära kunagi unusta pärast mis tahes musta maagia ettevõtmist puhastada oma aurat ja tšakraid ereda valgusega (nagu Päike). Kui tõmbad ja kasutad negatiivseid või hävitavaid energiaid, võib mõni jääk sinu aura külge jääda. Kui seda ei eemaldata, võib see põhjustada probleeme, sest energia eripära on tõmmata ligi sama lainepikkusega energiat. See kehtib eriti tugevalt nende puhul kes teadmatusest teevad energia väljakutsumise asemel sissekutsumise ja kasutavad seda energiat seejärel hävitustööks, luues sellega otsese sideme. Aja võtmine aura puhastamiseks vabastab sinu hinge mis tahes negatiivsetest energiatest mis võiksid probleeme põhjustada. Leia selleks aega. Kui oled võimeline nägema oma aurat eredana ja ka tšakraid, küsi pendlilt üle, et kas oled täielikult puhas. Kui vastus on eitav, küsi mis vajab täiendavat tööd. Küsi iga tšakra kohta ükshaaval jah/ei küsimus mida pendel suudab vastata.

Kui oled MIS TAHES rituaali lõpetanud, on oluline mitte mõelda sellele rituaalile ega sinu ihaldatud eesmärgile. Lase rituaalil rahus oma tööd teha. Muretsemine, selle peale pikemalt mõtlemine või ettevõtmise harjutamine võivad valed energiad esile kutsuda ja rituaali segada. Kui muretsed või mõtled pikalt oodatavale tulemusele, võid mõnikord mõjutada rituaali tulemust. Siinkohal on tühjuse meditatsioon ülimalt oluline. Selle regulaarne harjutamine annab sulle võime soovimatud mõtted ja mõjutused välja lülitada.

Kättemaksu ja musta maagia ettevõtmisi on kõige parem teha ajal mil ohver magab. Une ajal on ohvri psüühiline kaitse madal ja alateadlik/sisendav meel pärani valla.

Igaüks peab puhastama oma aurat ja tšakraid igapäevaselt. See on sama oluline nagu igapäevane isiklik hügieen. Tulenevalt vaimsete teadmiste süstemaatilisest eemaldamisest teavad väga vähesed inimesed infot oma hinge kohta, kuidas seda õigesti hooldada ja tervena hoida. Aura ja tšakrate puhastamist võib teha kohe pärast ärkamist. See ei võta kaua aega, aitab ära hoida haigusi ja psüühilisi rünnakuid ning ei lase negatiivsel energial kanda kinnitada. Lisaks võimendab see sinu sarmi teistega suhtlemisel.

© Copyright 2002, 2005, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;

Witchcraft
Nõiakunst

Satanism on vaimu religioon. Peaaegu 100% kõigist nii mineviku kui ka oleviku Satanistidest on olnud tõsiselt huvitatud nõiakunstist, maagiast ja okultsest ning seda ka praktiseerinud. Nõiakunst on Satanismiga alati sünonüümne olnud. “Nõid” tähendab “elutarka”. Tagakiusamise tõttu töötasid enamus võlureid ja maagiliste kunstide/vaimujõu praktiseerijaid saladuskatte all. Nõiakunst ja okultne on spirituaalsed. Satanism on alati olnud äärmiselt spirituaalne.

Kõik Jumalad on maavälised olendid. Praktiliselt iga kord kui inimesel on olnud otsene, ehtne suhtlus tulnukatega, on tulnukad demonstreerinud üliarenenud võimeid. On esinenud telepaatilist suhtlust ka selliste inimestega kellel puudub selles varasem kogemus. Kõik inimeste jaoks erakorralised, tavatud võimed on nende olendite jaoks igapäevased: levitatsioon, telekinees, tervendamine, mälestuste kustutamine (inimene unustab kõik mis toimus) ja muud meelte võimed.

Nõiakunst pole midagi muud kui inimeste katse saavutada need meelte jõud mis on meie sünniõigus. Sajandeid on kristlikud kirikud ja nende seltsilised teinud kõik mis nende võimuses, et hirmutada inimesi mitte proovima neid oskusi millele teistel universumi olenditel on täielik ligipääs. Kristluse ainus eesmärk on alati olnud spirituaalsete teadmiste täielik eemaldamine, inimkonna vaimu ja hinge võimete kasutamise ärahoidmine. Seda tehakse selleks, et vägi püsiks väheste “valitute” käes kes siis domineerivad maailma üle kus igaüks saab orjastatud ja jõhkrusega alistatud. Inimkonda on kristluse abil ohtlikult ja sihipäraselt tagasi hoitud. See asetab meid tervikuna tõsiselt haavatavasse ja kaitsetusse positsiooni ning lisaks neab ära hinge mis on täielikult teiste, vaimsete võimetega olendite meelevallas.

Vaenulikud tulnukad, keda on rohkem kui inimeste suhtes sõbralikke tulnukaid, vaatlevad inimkonda kui ekspluateeritavaid kariloomi. Tulnukate eesmärk on kasutada meie hingede energiat pärast meie surma nende endi huvides. Selleks, et neid saadaks edu, peab inimkond olema spirituaalselt ignorantne ja vaimse väeta. See on üks põhjus miks ma inimesi tugevalt julgustan Saatanale pühendumisrituaali läbi viima. Kui pühendame end Saatanale, kaitseb tema meid spirituaalse arenemise teel. Paljusid, kes käivad nõiakunsti ja hinge arendamise teed üksi, ootab ees katastroof. Seda ei põhjusta Saatan. Seda põhjustavad vaenlased kes kasutavad hirmu ja negatiivseid kogemusi, et hirmutada ja võtta inimestelt julgus tõelise väe saavutamiseks. Teatud tasemele jõudnud inimene torkab astraalis silma. Internetis on mitmeid Yahoo gruppe kus need, kes ei ole koos Saatanaga, arutavad kundalini ja teiste psüühilise väe nähtuste teemadel. Negatiivseid kogemusi on neil inimestel metsikult palju.

Liitusin mingi aeg tagasi mitme taolise grupiga ja lugesin läbi palju postitusi negatiivsetest kogemustest astraalsete olenditega, tugevatest ärevushäiretest ja vaimude soovimatust sissetungist. Inimesed kogesid rünnakuid mida nad ei suutnud seletada. Üks naine kaotas püsivalt kõik oma juuksed pärast loitsu läbiviimist. Siinkohal meenub väga tabav tekst ühelt illustratsioonilt filmis "The Nine Gates": “Söanda minna liiga kaugele ja oht võib laskuda sinule ülalt.”

Paljud nn. kollid on tegelikkuses maavälised olendid, nagu kükloobid, haldjad, päkapikud jne. Haldjad, päkapikud ja teised taolised on elementaalid kelle hing koosneb ainult ühest või kahest elemendist. Inimesed koosnevad viiest elemendist: tuli, maa, õhk, vesi ja eeter (kvintessents). Ühe elemendiga olendid on meisterlikud ka astraalses projektsioonis ja teistes võimetes. See seletab paljusid “hallutsinatsioone” mida näevad need kes avavad oma meeled piisavalt, et neid olendeid “näha”.

Normidele mittevastavus on üks Satanismi peamisi osi. Need, kes alluvad normidele, on lambad ja neil ei saa eales olema jõudu, et mõelda ise oma peaga tõe nägemiseks ja kõrgemale tasandile arenemiseks. Kui sa soovid iseenda mina väestada, ei saa sa normidele alluda. Selleks, et areneda, efektiivselt maagiat praktiseerida ja karjale mitte järgneda, pead sa ennast täielikult tundma.

Iga probleemi saab lahendada õiget tüüpi teadmistega. Teadmised kõrvaldavad ka hirmu ja on võtmeks väe saavutamisele.

Tagasi jutluste lehele

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;

Kui ma esimest korda sattusin Joy of Satana juurde, olin ma skeptiline ja mõnikord tundsin hirmu ilma igasuguse põhjuseta, kui lugesin neid lehekülgi. See oli puhas hirm ja terror, ma ei osanud seda seletada. Siis lugesin, et jehoova ja ta käsilased kasutavad seda taktikat, et hirmutada inimesi Saatanast eemale, nii et sel moel lahkus mu hirm minust. Siis oli minu hinge pühendamine veel üks probleem, ma lihtsalt ei suutnud seda teha. Ma lükkasin seda kogu aeg edasi ja püüdsin seda unustada. Siis sai teine mu sõber pühendatud ja ma tundsin, et midagi minus ütleb mulle, et ma peaksin seda tegema, nii et ma võtsin julguse kokku, et seda teha ja öösel, kui ma pühendatud sain, oli kell umbes 2:30, mul olid veel kahtlused, siis äkki tundsin, et mu tuba on täis mingisugust energiat, MIS OLI ÄÄRMISELT POSITIIVNE JA TÄIS ARMASTUST. Ma tundsin, et paljud inimesed olid minu toas koos minuga ja et nad julgustasid mind seda tegema ja see andis mulle julguse oma nime verega alla kirjutada. See oli väga kummaline tunne... aga teate, mingil põhjusel tulid mulle sel ajal pidevalt meelde nimed Beelzebub ja Astaroth ja ma mõistsin, et nad julgustasid mind minu otsuses pühendada oma hing ja ma ARMASTAN neid selle eest. Üks asi on kindel, Saatan aitab teil alati oma hinge arendada, ta ütleb teile, mida ja kuidas selleks teha. Ta tegi seda minu jaoks juba enne, kui ma pühendumiseni jõudsin (ta teadis, et lõpuks ma pühendumiseni jõuan), nii et näete.... siin on meil armastav Jumal, kes hoolitseb meie eest juba enne, kui me pühendume talle. Peamine on hoida ennast avatuna.
Elqgu kõik Deemonid
Elagu Lucifer.
-Leroy Anderson

Tervitused kõigile, Jah, Isa on imeline! Ta tervendas mind alles hiljuti. Mul oli viimase aasta jooksul probleeme maksaga ja mõned päevad tagasi sain vereanalüüsi tulemused, mis näitasid, et mu maks on nüüd tervislikus vahemikus. See ei olnud kunagi midagi tõsist, kuid see on mulle alati natuke stressi põhjustanud, kuna ma olen alles 23 ja mu maks on mulle kuidagi kasulik! : ) Isa teab, kui meil ei ole kõil hästi ja ta on alati meie jaoks olemas.
Elagu Isa!
Tume õnnistus, -Bill

Tervitused kõigile, ma olin sel nädalavahetusel kõrbes oma ema külastamas ja umbes tund aega pärast minu saabumist sain aru, et olin jätnud seitsmepäevase kestusega küünla põlema kaminale. See ei ole kõige ohutum asi, kui majas jooksevad kassipojad! Ma olin väga mures, et nad kukutavad selle ümber ja panevad maja põlema. Leidsin privaatse koha ja rääkisin oma hirmudest Isale ja isiklikule deemonile, paludes neid kaitsta mu kodu ja lemmikloomi. Kui ma koju jõudsin, leidsin, et küünal oli kustunud! Mitte läbi põlenud, sest sellel oli veel umbes kaks päeva järgi ja taht ei olnud sisse kukkunud. Ei olnud mingit maist põhjust, miks see oleks lakanud põlemast. Tundus, et see oli hoolikalt ja tahtlikult kustutatud. Ma tunnen, et Isa ja mu Deemon tulid mulle appi. See on nii suurepärane tunne ! Ma kuulen, kui tihti inimesed palvetavad jeesuse poole ja midagi ei muutu ja nad ei saa abi. Ma olen nii tänulik, et olen leidnud Isa! Palju, palju tänu Isale ja minu Deemonile!
Elagu Isa Saatan!
Kõige tumedamaid õnnistusi kõigile!
~Audryna

Isa Saatan on mind mitu korda pisarateni liigutanud. Ta on näidanud mulle armastust ja hoolivust, mida ma pole kunagi varem tundnud. Mõni aeg tagasi, kui ma olin üsna uus, ei olnud ma saanud näha kahte oma last, kes elavad teises osariigis peaaegu 3 aastat. See on olnud üks asi minu elus, mis on mind lõhkunud. Raha ja nende isa olid takistuseks. Ma olin nii sügavalt liigutatud, kui asjaolud lubasid mul imekombel veeta nendega üle kuu aja siin, kus ma elan, ja kõik läks nii hästi.

Meil kõigil on oma isiklikud probleemid, minu omad on mind muutunud nii raskeks, et ma lihtsalt ei hooli. Kui ma olin ateist, oli see äärmuslik. Pärast seda, kui minust sai satanisti, tekkisid mul probleemid ja ma olin vihane ega hoolinud sellest, kas olen surnud või elus. Isa näitas mulle järgmisel päeval midagi, see oli surm ja hsis ja see oli jube, ma nägin seda ja see tegi mulle haiget. See oli eriti jube. Ta näitas mulle, et hoolib minust ja et ma peaksin rohkem hoolima elust ja iseendast.

Ma ei oska öelda, kuidas see mind puudutas ja mida see mulle tähendas. Ta näitas mulle nii palju tõelist armastust ja hoolivust. On nii palju asju, mida ta on minu jaoks teinud. Ma küsin harva midagi, ta hoolitseb minu eest.
-Ülempreestrinna Maxine
*Viimasel ajal tõi ta mind koos oma perega kokku ja õnnistas meid majaga.

Olen katoliku taustaga, kuid alles hiljuti pöördusin satanismi. Ma sattusin juhuslikult Ülempreestrinna Maxine veebilehele, kui olin kurb ja masenduses. Tunnistan küll, et see ei olnud päris hea aeg, et Isa Saatana poole pöörduda. Kuid ma olin kõik need aastad otsinud vastuseid. Paljud kristlased lihtsalt väidavad, et minu usk on nõrk, ma peaksin rohkem palvetama jne, rääkimata enesevigastuse tundest, enesesüüdistamise tendentsidest, mis põhjustasid mul madalat enesehinnangut.

Tuleb vaid tähelepanelikult vaadata, et leida, et paljud kristlaste õpetused on tõepoolest üksteisele vastukäivad. Siiski tahaksin vaid loota, et inimesed tuleksid Isa Saatanale avatult vastu. Selle nõuande andis mulle Ülempreestrinna Maxine ja see on tõsi.
Vähemalt oli Isa andnud mulle soojust ja terviklikkust, mida ma varem ei tundnud. Vabanemine on õige sõna. Vähemalt tean nüüd, mida tähendab elada oma elu väärikalt ja auga.
Andke endale ja Isa Saatanale võimalus. Kuigi ma olen suhteliselt uus, ei ole ma seda kunagi kahetsenud."
Tumedat õnnistust!!!
-Mark

Kui ma andsin end Isa Saatanale, paranes mu elu kohe. Raha, mille ma kulutasin oma rituaalsetele vahenditele, tuli mulle viie kordselt tagasi. Kui ma midagi tahan, siis tundub, et see tuleb minu juurde sagedamini kui ei tule. Tundub, et mu meelest on eemaldatud pilv; ma ei ole enam udus... Ma tean, mida ma pean tegema ja millal ma pean seda tegema. Ta on mind lohutanud, kui ma olen olnud masenduses, ja Ta on andnud mulle lootust ja jõudu, nagu ma ei teadnudki, et see on võimalik. Oma hinge ja elu andmine Saatanale on suurim asi, mida ma kunagi olen teinud või kunagi tegema hakkan. Enne ma ei olnud midagi, aga nüüd ei ole midagi, mida ma ei saa teha. Kui Isa on teie kõrval, saate te kõike teha. Kuuletuge Isale ja armastage ja austage Teda alati ja te saate teada õnne tähenduse, te saate palju tugevamaks ja te ei pea kunagi kartma kristlikku pätti, nalja jumalat, sest Saatan on tõeline Kuningas.
EAGU SAATAN!!!
- Steven

Eelviimasel õhtul olin sellili mediteerimas. Ütlesin väga siiralt palve Saatanale, paludes tema võidmist, õnnistust, võimestamist, kaitset ja teadmisi. Järsku sobitusid kõik minu elu tükid ideaalselt kokku. Nagu see poleks olnud piisavalt imeline, tuli Isa minu juurde. Kui ma nägin oma tüdruksõpra ja kõike seda õnnistust, mis sellega kaasnes, siis tänasin Isa Saatanat. Niipea, kui ma teda tänasin, kuulsin, kuidas kõristi värises. Iga kolinaga läks mu muutunud seisund veelgi sügavamaks. Järsku kuulsin ma mao särinat. Isa oli tulnud minu juurde mao kujul. Kui ta tuli Aadama ja Eeva juurde, oli ta madu ja tuli ütlema, et nad võiksid olla nagu jumalad...., eks? See on see, mida ma arvan... see oli omamoodi tunnustus. Selleks ajaks oli mu aura kaks korda tugevam, mu jalad tundusid nagu maa peal - tõmbasid nii palju energiat sisse, mu tšakrad olid säravad, mu vaim oli lõdvestunud, mu meel oli selge. Just siis võttis Isa kõige ilusama valguskandja kuju ja pani oma käe õrnalt mu seljale. Ruum muutis mitu korda värvi - lillast sinise ja rohelise vahel. See tunne ei olnud võrreldav ühegi narkootikumi või emotsiooniga, see oli lihtsalt ilus ja kirjeldamatu. Ma tänasin taas Isa ja mediteerisin kõigele, mis oli just juhtunud. Ma olen sellest tõesti ülevoolavalt vaimustunud.
TA ON KÕIGE KÕRGEM
ELAGU SAATAN!!!
- New Age maagik

The Elements and Magick
Elemendid ja maagia

Tule maagiat võimendab tule elemendi sissevõtmine ja suunamine. See sisaldab:
Enesekindlus, kuulsus, õnn hasartmängudes, nauding, populaarsuse/sarmi tagamine, tervise ja vitaalsuse suurendamine, tervenemine, kaitse, edu, maagiline vägi, loovus, entusiasm, energia, visadus, olulised muutused, kohanemisvõime, külgetõmme, äkilised muutused, stimulatsioon, entusiasm, energia, kontrolli saavutamine, õnne muutmine ja õigluse tagamine. Kättemaks, viha, puhas seksuaalne iha ja füüsiline rahuldus, julgus, otsustavus, vaenlastega tegelemine. Õnnetuste, tulekahjude ja vigastuste õhutamine. Atleetlikkus, tugevus, maagiline energia mustaks maagiaks, intensiivsus. Õhutab iha, energiat, jõudu, seksuaalset energiat, dünaamilisust, kirglikku armastust, füüsilist kirge, julgust, tahtejõudu ja atleetlikkust (eriti võistluslikku). Sobib iseenda väestamiseks enne musta maagia ettevõtmisi. Mustas maagias kasutatuna toob tuli maa vastandina kaasa äkilisi rünnakuid, õnnetusi, verevalamist, vägivalda ja vihkamist. Tuld võib kasutada ka sõdade, anarhia ja jõhkruse õhutamiseks. Tule elemendi õige väljakutsumine ja millelegi/kellelegi suunamine tõstab selle temperatuuri.

Vee maagia on seksi maagia ja keha vedelikega seotud maagia. Seksi maagiat saab kasutada ka teiste elementidega kuid seda valitseb vee element. Vee maagia võimendamine toimub vee elemendi sissekutsumise kaudu. See sisaldab:
ravitsemine, armastus, armatsemine (südamlik; iha/seksi jaoks on tuli), truudus, lepitus, ilu, noorus, sõprus, külgetõmme, harmoonia, sotsiaalsed funktsioonid, isude rahuldamine, nauding. Meditatsioon, psüühiline võime, telepaatia, mõtete lugemine, suhtlemine vaimudega, teadmiste saamine telepaatiliselt. Sobib alustamisteks ja kasvuks. Kodu ja selle vahetu ümbrus, kujutlusvõime, mälu, psüühiline teadlikkus/unenäod, spirituaalsus. Psüühilised teemad, meditatiivne/hüpnootiline, viljakus, abielu ja tasakaal. Õhutab armukadedust, ahnust, kahtlustust, kibestumist, haigust ja ebakõla. Vesi kellelegi teisele suunatuna võib põhjustada ülemäärast emotsionaalsust, vägivaldseid reaktsioone, viha väljavalamist ja raskusi objektiivseks jäämisega.

Maa maagia võimendamine toimub maa elemendi sissekutsumise kaudu. See sisaldab:
Raha, viljakus, küllus, materiaalne kasu, jõukus, tervenemine, suhtlemine loodusjõududega, finantsiline kasu, sissetuleku kasv, omand, rikkused, isude rahuldamine, nauding. Maa elementi kasutatakse surma rituaalides, seda saab kasutada koos surma energiaga, kasutatakse sidumise rituaalides, millegi peitmiseks või absorbeerimiseks. Enesekontroll, vastupidavus ja kannatlikkus.

Õhu maagia võimendamine toimub õhu elemendi sissekutsumise kaudu. See sisaldab:
Intellekt, arvutid, kommunikatsioon, audio, video, TV, elektroonika, raamatud, kirjandus. Tahe. Eksamite läbimine, mõistuse parandamine, keskendumine, mentaalne jõud, õppimisvõime, kõne, kirjutamine, kirjastamine, meediaga seotud teemad, kuulujutud, laim, intervjuud, õed, vennad, naabrid, vargus, kõik õppimise ja suhtlusega seotud alad, astraalne projektsioon, sõltuvustest vabanemine, harjumuste murdmine. Sobib sõpruse, kujutlusvõime, loomingulise inspiratsiooni ja sarmi jaoks. Õhk õhutab ka segadust, kaost, ärrituvust, närvilisust, närvilist kurnatust, sõnasõdu ja lahkhelisid.

Akasha/Kvintessents/Eeter
Eeter toimib omamoodi aluspõhjana ja minu kogemuste baasil tugevdab maagilisi ettevõtmisi. Seda saab kasutada ühenduse loomiseks.

Elementide sissevõtmine

Tule sissevõtmine

Maa sissevõtmine

Õhu sissevõtmine

Vee sissevõtmine

Kvintessentsi/eetri sissevõtmine

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;

Ma tahaksin seda jagada, sest ma olen teadlik, et on neid, kes ei ole pühendunud Isale. Pühendumine oli kõige imelisem kogemus, mis mul oma lühikese elu jooksul on olnud. Isa ARMASTAB MEID, mina isiklikult armastan teda rohkem kui iseennast (mis ei ole "normaalne", aga pole tähtis : )) Kui ma ei oleksin pühendunud, oleksin tõenäoliselt juba surnud. Kuigi oli midagi, mis kaitses mind kogu mu elu jooksul, siis kui ma olin pühendunud, sain kohe vastuse Isalt.

Kui mul oli veel depressioon, siis küsisin: "Isa Lucifer, kas sa oled mind ka maha jätnud?". Pärast seda TUNNETASIN oma elus kõige imelisemat energiat. Ma usun, et see oli Isa energia, mis oli iga millimeetril minu kehal. Ma olin depressioonis, pärast seda hakkasin naerma, nutma ja laulma. See oli KAUNIS kogemus. Ma nutan harva, sest ma olen "külm" inimene, kuid alati, kui ma mõtlen Isale, muutuvad mu silmad märjaks ja ma TUNNETAN tema armastust ja kohalolekut. Ma ei suuda ikka veel ette kujutada või isegi "ratsionaalselt" seletada tema armastust meie, tema laste vastu.

Ma usun, et võti on - näita Temale oma emotsioone, ava oma süda. Ma ei usalda vaevalt kedagi oma elus (kuna mul oli väga perses elu), see oli siis, kui "olin ilma". Nüüd tean, et on üks, keda võin 10000% usaldada - Isa Lucifer.

Pärast minu Pühendumist mõistsin ma mõiste "ilma" tõelist tähendust. Ma pühendasin poolteist kuud tagasi. See on uskumatu, et narkomaan, kes kannatas maniakaalse depressiooni all (see on kõige võimsam depressiooni vorm - väga enesetapjalik); ma püüdsin end mitu korda tappa, mis arusaadavatel põhjustel ei õnnestunud). Ma ei näinud oma elu eesmärki, ma tänan Isa iga päev ja öö. Ma näen teda KÕIGES, alates õhust, mida ma hingan, läbi pinnase, millel ma kõnnin. Elul on jälle mõte, kõik selgub kiiresti, minu individuaalne tugevus, ja enesekindlus kasvavad isegi siis, kui ma kirjutan. Ma olen kogu aeg õndsuse seisundites. Mul ei olnud kunagi kriisi ega võõrutushäireid pärast uimastite tarvitamisest loobumist. Minu "normaalne" annus oli 9 pilli jne või vähemalt mitu rida triipu. See on hämmastav, et ma olen endiselt vaimselt ja füüsiliselt hästi ja toimiv. Ma olen nii täis energiat, et mu käed higistavad. Mul on väga kahju, et ma kahtlesin isas, kuid see oli minu loomulik reaktsioon, sest ma olin... ilma. Kõik see on MITTE midagi võrreldes sellega, mida ma TUNNETAN. Praegu higistan ja nutan, sest mõtlen intensiivselt Isale ja sellele, mida ta minu heaks tegi.

Ma palvetasin oma ema tervise eest (ta on ilma) ja kannatab inglite rünnakute all, nad on kõikjal minu majas... mitte minu toas küll. Tal oli väga palju raskusi meditatsioonide tegemisel, mis on vajalikud, et tema selgroog paraneks (teda tulistati selgroogu, seetõttu on ta halvatud - ta ei saa liikuda ja ta kannatab vähilaadsete valude all). Kahe päeva pärast tema tervise eest palvetamist sai ta RAVIMID, mida (ma ei suuda seda rõhutada) oli tal peaaegu võimatu saada, kuna me elame Serbias. Ta püüdis neid saada 3 aastat! Kuigi ma olen Ameerika kodanik (oma isa poolt), ei saanud ma seda kiirendada.

Teda opereeritakse ka väga varsti. Ta nõustus tegema tervendavat meditatsiooni. Seal on nii palju muud, et ma võiksin kirjutada raamatu. Ma uskusin, et Isa tegutseb "nähtaval" viisil, ma tean, et ma eksisin. Ta tegutseb nähtamatutel viisidel (vähemalt meile, kes me ei ole vaimselt avatud - veel!), see on FAKT! Pärast minu pühitsemist oli mul täiesti selge nägemus peas, ma nägin ennast, üksi, pimeduses... "ilma". Ma küsisin Isalt, kas ta võtab mind vastu. Ma kuulsin imelist muusikat ja nägin inimesi, kes tantsisid ja tähistasid minu ümber. Ma tean, mida see tähendab. Ma tahtsin seda postitada, kuna ma pühendasin, sest teiste kogemused mõjutasid mind tugevalt. Ma loodan, et keegi ei pahanda, sest ma avasin oma südame.
Aitäh, Isa!
-Rev Leon
"Dominus Satanus Deus Potentiae, pleni sunt terra et inferi gloria Tua!"

DEEMONID

Kui ma esimest korda alustasin maagia ja deemonoloogiaga tegelemist, ei saanud ma aru, miks midagi ei toimu, ja hakkasin kannatamatuks muutuma, kuid siis, kui ma rääkisin oma rühma vanematega, ütlesid nad mulle, et kõik teevad seda läbi. See nõuab harjutamist. See ei ole midagi, millega saab lihtsalt siin ja seal kokku segada ja oodata, et see töötab. See nõuab visadust. Minu puhul ma lihtsalt proovisin ja proovisin, siis kui ma nägin, et midagi juhtub ja ma nägin, et see ei ole mingi muinasjutt, siis ma ei tahtnud kunagi lõpetada. Nii paljud inimesed on tulnud minu juurde ja öelnud, et "noh, ma olen neid rituaale proovinud ja midagi ei juhtu", ja siis tahavad nad lihtsalt loobuda. Te ei tohiks lasta end heidutada, Lihtsalt jätkake proovimist.
Au Põrgule, elagu SATAN!
-Jeremy

Kaks päeva tagasi palvetasin esimest korda Isa poole... Ma palusin teda pärastlõunal ja sain kohe õhtuks õnnistuse temalt... Noh, öösel, kui ma läksin magama umbes kell 21:00 õhtul. Ärkasin umbes kell 3:00 hommikul, et võtta klaas vett... Pärast seda läksin tagasi oma diivanile magama, et magama minna... Ma vist vaid 5 minutit pidin seal pikali olema ja ma olen kindel, et ma ei olnud veel päris magama jäänud, kui nägin kusagilt välja ilmuvat lühikest (1,5 meetri pikkust) prantsuse habemega meest, kes ütles mulle: "Isa Luciferi suur mees!" ja jooksis minema.... Ma ei olnud hirmul ega midagi, nii et ma läksin koridori, et teda otsida, kuid ta oli kadunud.
-Zishan

Lucifuge Rofocale tuleb läbi raha!!!
Ma olen kunstnik. Mulle meeldib maalida. Viimasel ajal olen tegelenud deemonite või muude õudsasti kujutatud olendite kujutamisega, pigem nende uuesti kujutamisega, et lisada nende eksistentsile oma hõngu ja tutvustada neid uuesti maailmas. Siiani olen teinud maali Baelile, Luciferile ja praegu lõpetan ühe Lilithist. Üks viis, kuidas ma lootsin maali jaoks valmistuda, oli kutsuda või luua mingisugune kontakt kõnealuse olendiga. Olen seni olnud üsna edukas, ilma et oleksin julgenud minna raskesse dramaatilisse rituaalsesse keskkonda. Vestlus enne magamaminekut ja juhuslikel vaiksetel hetkedel päeva jooksul on osutunud piisavaks, et saada kujutlusvõimet ja sissevaadet teemasse ja kõnealusesse olendisse. Igatahes... Ma olen juba mõnda aega tahtnud teha Lucifuge Rofocale'i maali ja nii olen viimasel ajal uurinud erinevaid maagilisi tekste, kuidas teda kutsuda. Ja kuna kunstiline kehastamine on üks viis, kuidas olendile võib tasuda teene eest, siis mõtlesin, et "kui ma seda niikuinii teen, siis võiksin selle eest ka midagi saada".

Nii et hakkasin välja mõtlema pakti, mida temaga sõlmida. Mõtlesin, et raha on hea igakülgne asi, mida küsida. Nii et aeg-ajalt, kui ma "tundsin end ühendatuna" universumiga (mul ei ole muud võimalust seda kirjeldada). Häälestasin ja võtsin vaimselt kontakti, kellega minu jaoks oleks Lucifuge Rofocale. Ja ilma keerulise rituaalita sain oma palgatööl 500,00 dollarit puhkusepreemiat ja ma olin seal töötanud ainult 3 kuud! Sõltumata sellest, kas keegi ütleks, et minu paktiidee oli sellega kuidagi seotud või mitte, tunnen, et ajastus oli liiga kena, et neid kahte mitte seostada. Nüüd ma saan aru, et ma ei teinud ametlikku pakti ega rituaalset esilekutsumist, kuid ma arvan, et pärast seda, kui mul on aastate jooksul olnud mitmeid õnnestumisi soovide ja tahtmiste avaldumisega, ilma et oleks tehtud mingit rituaali või loitsu, et minu meetodid, vähemalt minu jaoks, töötavad ja on kehtivad. Igatahes kavatsen nüüd jätkata Lucifer Rofocale'i maalimist, et avaldada talle austust ja tänada teda.
~Lucifer 9

Ma arvasin, et see oli päris lahe. See oli minu esimene kord, kui ma pöördusin deemoni poole. Ma seadsin rituaali valmis ja kui ma panin tema sigili altarile... ei öelnud isegi tema nime välja ja tohutu tuule hiil läks läbi mu toa.... väga külm. See puhus metsikult vähemalt 3 või 5 minutit. Veendusin, et see ei olnud minu keskküte/õhk...ei, ei olnud! Minu ventilatsiooniavadest tulev õhk ei puhu nii intensiivselt! Minu küünlaleegid pöördusid kõik samas suunas, kuid tuul ei puhunud neid ära. Ma ei tea, kuidas sai hoiduda ühtegi küünalt ära puhumast. Ma hüüdsin teda ja edastasin talle oma palveid... Ma tundsin end nii rahulolevalt, kuid siiski pisut külmalt. Võtsin seda kui head märki, et kõik saab korda. Ütlesin talle, et tunnustan teda mitmel moel....GUSION Tänan teid veelkord... Ma tean, et ma sain uue sõbra.
-Lez

© Copyright 2002, Joy of Satan Ministries;
Kongressi raamatukogu number: 12-16457

Joy of Satan E-Groups
Saatana Rõõmu E-rühmad

JoS-i liikmelisus on avatud ja tasuta kõigile. Me ei võta mingeid "liikmemaksu" ega võta tasu mingi teadmise eest. Me leiame, et teie suhe Saatanaga on teie ja Saatana vaheline; kuna satanismis ei ole vahendajaid. Me ei ole uudishimulikud oma liikmete elu suhtes. Me austame oma liikmeid, nende isiklikku elu ja privaatsust. Ennekõike töötame Saatanale ja teeme seda, mida ta tahab, et me teeksime. Saatan rõhutas, kuidas kõik vaimsed teadmised peaksid olema avatud ja kõigile vabalt kättesaadavad. Me austame tema soovi ja ei püüa kasutada ega varuda vaimseid teadmisi isikliku kasu saamise eesmärgil.

Suure liikmete arvu tõttu peame muutuma organiseeritumaks. Alljärgnevad grupid on kõik Joy of Satan e-rühmad. Palun pidage meeles, eriti kui olete satanismis uus, et peagrupi liikmete arv ulatub tuhandetesse. Kuna meil on vähe töötajaid, ei saa ministeerium vastata enamusele individuaalsetele e-kirjadele ja e-kirjade saatmine preesterile on rangelt keelatud. Joy of Satan Ministries on üsna avatud ja vaba. Suuremates rühmades võib oodata mõningaid erinevaid arvamusi ja erinevusi isiklikes tõekspidamistes. Palun pidage seda meeles ja kasutage tervet mõistust, enne kui kaalute mis tahes nõuandeid, mida võite saada. Satanism on ise mõtlemine, seega on oluline olla valikuline, kui puutute kokku uue teabega.

Kui teil on küsimusi, võite neid julgelt rühmades esitada, kuid me soovitame teil tungivalt lugeda kõigepealt läbi Joy of Satana veebisaidil olev teave. Liiga paljud inimesed jätavad hooletusse isikliku õppimise. Saatan on teadmiste tooja ja andja. Ilma teadmisteta ei saa satanismis edasi liikuda. See on rühmades ilmselge nende suhtes, kes teevad avaldusi tõsise teadmatusega. Te suudate tõde ja jama eristada, kui te võtate aega õppimiseks. See aitab teil ka sellistes asjades oma igapäevaelus väljaspool internetti hakkama saada. Palun lugege enne liitumist läbi reeglid, mis on loetletud selle grupi/rühmade esilehel, millega soovite liituda, ja veenduge, et olete neist aru saanud.

Palun olge teadlik, et kõigis meie e-rühmades on vaenlase sissetungijad. Mõned neist väidavad, et nad on "satanistid", kuid nende trollimine, meie liikmete ahistamine ja nende töö, mis põhjustab lahkarvamusi satanistlikus kogukonnas, paljastab nende tegeliku eesmärgi. Kui te kunagi saate ülaltoodud isikutelt ahistavaid või soovimatuid e-kirju, siis palun teavitage JoSi ministeeriumi ja/või avaldage ahistaja(te) identiteet JoSi e-rühma(de)s.

Samuti palun olge teadlik oma isiklikust turvalisusest, kui olete võrgus ja eriti kui olere e-rühmas. Isikuandmete avaldamine on väga ebamõistlik.

TÄHELEPANU* [2019. aasta detsembri uuendus] ENDISED YAHOO GRUPPID EI OLE enam toimivad. SEAL ON KA TEISI GRUPPE, MIS VÄIDAVAD END OLEVAT "JOY OF SATAN" GRUPID; NEED ULATUVAD FACEBOOKIST YAHOO GRUPPIDENI JA MUUDENI. NEED ON *EI* LEGITIIMSED! OLGE SELLEST LIHTSALT TEADLIKUD.

ANCIENT FORUMS ON NÜÜD AINUS LEGITIIMNE JOY OF SATANA FOORUM (E-RÜHM).

KLIKI SIIA JOY OF SATANA FOORUMI JAOKS

september 2013:
Üha ilmsemalt on näha, et Yahoo hävitatakse seestpoolt. JoS ja paljud teised on aastaid kasutanud Yahoo gruppe. Kuni viimase ajani oli Yahoo kasutajasõbralik, aga enam mitte. Rühmad on muutunud, meie kõigi e-rühmade kujundus on asendatud kristlusega seotud saastaga ja kahjuks ei ole võimalik seda muuta. Ma tean "kursori liigutamist vastiku pildi kohal"; see ei toimi. Lisaks sellele on need muudatused mõjutanud paljusid teisi e-rühmi, sealhulgas mitmesuguste huvidega gruppe. Arvestades teabe kättesaadavust internetis tänapäeval, nagu enamik meist juba teab, on see tõsine oht korrumpeerunud võimudele, nagu näiteks neile, kes seisavad näiteks kristluse pettuse taga, mis ulatub triljonidesse dollaritesse ja tohututesse kogustesse vaimsetesse energiatesse. Internet ja veebikogukonnad on tõsine oht neile, kes olid ja on püüdnud sajandeid varjata oma kuritegusid inimkonna vastu. Ma kavatsen JoSi gruppide suhtes oma seisukoha säilitada ja jään lõpuni. Kui vaenlasel õnnestub meid ära ajada, siis nad võidavad. Palun vabandage, et nende rühmade mõnedel esilehtedel on vastik kristlik räpasus. Mõne grupi puhul oli meil õnne, et me saime tagasi vahetada oma kunsti, kuid teiste puhul ei ole see kahjuks olnud võimalus. Nagu mulle öeldi, on see nii ka paljudes teistes Yahoo gruppides. Kõik, mida me saame teha, on jätkata Yahoo'le kaebuste esitamist. Lisaks on see ainult üks takistus, sest Yahoo on ka töötanud selle nimel, et teha nendes gruppides rohkem probleeme, ilma et enamik liikmeid sellest teaks. Vaenlane on sajandeid kontrollinud, rikkunud ja häirinud kommunikatsiooni. See on olnud nende võim. Interneti abil on see nüüd väga raskeks muutumas, sest tõde on avalikkuse ette jõudnud ja nad on paljastatud.

© Copyright 2008, 2010, 2013, 2015, Joy of Satan Ministries;

Poems, Prayers and Eulogies to Satan
from Members
Luuletused, palved ja ülistuslaulud Saatanale
liikmetelt

Carcossa
James Page'i poolt

Luuletus
Grondwitchilt

Palve Leroy Andersoni poolt; Ma nean jeesust!!!

Luuletus
Leroy Andersoni poolt

Veparile
James Page'i poolt

Outcast
Dima Z.

Luuletus
James Page'i poolt

Saatanlik eelis
James Page'i poolt

Saatanliku sõdalase pühendumine
James Page'i poolt

Kutse õppetööle
James Page'i poolt

Enki kutsumine
James Page'i poolt

Tagasi ülistuste pealehele

Carcossa
James Page

Kellad on kõlanud ja templid säravad
Magusad, maitsvad viinamarjad paisuvad lillaks viinapuudel
Kohas, mis oli
Carcossa
Paabulinnu Kuningas jalutab maagiliselt
rohkemates värvides, kui inimsilmad näha suudavad
Kohas, mis on tema
Carcossa
Seal on naised, kelle näod ja figuurid on nii ilusad
Nende deemonlik sära on ajale kättesaamatu.
Nad kõnnivad siniste kivide ja valguse tänavatel
Võõrad, keda kardavad sama säravate silmadega
nagu imelise oranži ja kuldse päikesetõusuga
mis suudleb toitvat maad
Nagu päikeseloojangu magnetpunane, punaste leekide sees
Maalitud Saatana nähtamatu käe poolt
Nad elavad tema asemel
Carcossa
Katusekuplite all, täiusliku valge ja leegipunase all
künkad rohelised mitmevärvilised
Ma nägin datlite ja mandlite viljapuuaedu
kauged lillad ja sinised järved
Tervislik ja kasvav koht tollal
Koht, kus ma unistasin, et olin kunagi olnud
Meie koht oli tuntud
Carcossa

Dante Kun
ELAGU SAATAN!!!

Tagasi Saatanale mõeldud luuletuste, palvete ja ülistuste juurde liikmetelt

Tagasi saatanlike tunnistuste pealehele

Ma kõndisin varem varjudes, ma tundsin end tagasi hoituna
Ma otsisin heinamaid, nii rohelist värvilistes värvides
Mu elu oli täis kurbust, ma kasutasin allasurutud olemist
Kuigi tundsin rõõmu tera, sügaval mu rinnus
Ma teadsin, et see küpseb, ootab vaid välja purskamist
Hääl minu sees hoiatas, nende eest, kes on ilma
Ma pidin otsima madu, et anda mulle varjatud teadmisi
Ta teadis, et minust saab Põrgu ja kõige muu teenija

Ma lõpuks pöörasin selja, Jahvele ja tema inglitele
Sest kõik, mida nad tegid, oli lõigata tõde deemonite sigilitest
Sest Enki on meie Isa,
Ta annab meile jõudu võitluseks
Must maagia on vastus, et purustada see kristlik vägi

Jeesus ja tema lambad, kaotavad lõpliku lahingu
Saatanaga me peksame neid kariloomi

Verega pühendatud, on sinu elu ja rohkemgi veel
Põrgu sõdalased me seisame, lihtsalt ava see uks
Sõda on varsti võidetud, põrgu sõdalased alistasid lambad
Nad hakkavad nüüd jooksma, meie teadmised on liiga sügavad
Nii et olgu see meie kutsumus, jagajate nüüd
Ühendaja

Paremakäe tee langeb, Elagu Saatan ta seisab
Igavesti

Kõigile mu vendadele ja õdedele
ELAGU SAATAN !!!

-Grondwitch !

Tagasi: Luuletused, palved ja ülistused Saatanale liikmetelt

For Vepar by James Page
Veparile
James Page

Tema hääl on kelluke
Tema kõndimine on tants
Tema magus lõhn teeb näljase küllastunuks
Tema silmad on nagu kaevud
Tema puudutus, magus lant
Ma olen tema hunt, mu hing jääb kinni

Tagasi: Luuletused, palved ja ülistused Aaatanale liikmetelt

Outcast
Tõrjutud

Olen valinud selle realsuse
Et olla ühiskonnast eemal
Et olla lähemal sellele,
kes on heledam kui päike

Ma ei ole kadunud, kuid ma olen üksi,
Ma tean, mis toimub,
Ma olen teistmoodi kui nad kõik
Aga lõppude lõpuks heas mõttes

Sa võid teda tunda kui Saatanat,
Jah, ta ON särava,
Ta pani mind uskima kõike, mida ma tean
Ja ta ei võtnud mingit maksu

Ma olen vaba, aga ma olen üksi,
See on okei, elu läheb edasi.
Tee on pikk ja ma tean,
Mis juhtub pärast kõike.

ELAGU SAATAN, selle eest,
kes on heledam kui päike
Ma olen sinuga ja see on piisav,
Elada sinuga niimoodi ajaatus.

ELAGU ISA SAATAN!!!

-Dima Z.

Tagasi luule, palved ja ülistused Saatanale liikmetelt

Poem by James Page
James Page'i luuletus

Rahutuste ja metallivere tuulepööriste öö
Eelneb jahve valetaja, noa, üleujutus
Üheksa mässajate ordu tulva, ta on võimas kahekesi
Ta valis vasakukäe tee, lõikas lennates tähti
Kakskümmend kaks leegioni ootab tema deemonlikku käsku
Smaragdsed silmad helendavad taevast, valgustades kogu maad
Eebenpuust tiivad sametisele ööle, deemon grisli maale
Ta paitab alabasterrästikut, kolmepealist koera.
Suur tumeda poole kuningas, sõdalane Meie Ühe eest.
Ta teab minevikku ja tulevikku, kõik lahingud on võidetud.
Ta teab salajasi kohti, kus aarded on sügavale maetud.
Ta juhib kutsumise rubiinkristalle, külma une eliksiiri.
Selle eebenipuust soomusrüüs väed on vabatahtlikud, juveelides komandörid on kõik lojaalsed.
Iga raskelt võidetud lahing istutab vasakukäe teelised magusasse mulda.
Tema mõis on sinine teemant, tema hõbedane troon on kõige kaunistatum.
Tema pronksist portaali kaunistavad ägedad punased kristallist gargoilid.
Ta kuuleb muusikat igal planeedil, igal termotuumasünteesi valgustatud tähel.
Julged deemonid, kes on relvastatud iidsete relvadega, lendavad kiiresti ja kaugele.
Sõda käib kõigis mõõtmetes
Vapper Purson hoiab allilmad tagasi, keeldudes teele tulemast.

James Page

Tagasi liigmetelt Saatanele kirjutatud luuletuste, palvete ja kiidukõnede juurde

Tagasi tunnistuste lehele

The Satanic Advantage by James Page
Saatanlik eelis
James Page

Karge ja puhas magus ja soolane õhk
Tantsis hästi oma paljaste jäsemete peal
Ettevaatust põleva udu ja päikese eest
Võimas deemonitar ujub lõpuks
Ükskord vaimustunud, sensuaalne siidises udus
Mille Isa Saatan elevil, põletab.
Mere poolt omaks võetud ja smaragdiga suudeldud
Tema metsikud kurvid valitsevad nüüd mu päevi
Tema salajases kohas kohtuvad vesi ja tuli
Vana jahedus ja soojus hellitavad teineteist
Safiirse embusega ei peida ta end kunagi.
Minu sügavaimad vajadused tunnistab ta.
Nii et ma keedan vedelat liiva, ma ehitan oma kuumimat tuld
Ma lakun mee kastet magusatest roosadest kroonlehtedest.
Nektar tema pühast allikast, minu soov.
Las tema lõhnav vesi uputab mu kuumuse.

Tagasi luule, palved ja ülistused Saatanale liikmetelt

The Satanic Warriors Dedication
by
James Page

Saatana sõdalaste pühendumine
James Page

Ma ei vaja vanemaid: Saatan on minu looja, põrguarmee minu vennad ja õed, maa minu sünniõigus, tuntud ja tundmatud mõõtmed on minu, et reisida oma tahtmise järgi!

Ma ei vaja kodu: Saatanlik teadmine on minu kodu, tšakrad juhivad mind koju, meditatsioon viib mind koju, Isa Saatan on minu kodu.

Ma ei vaja hirmu: Hirm on vaenlase tööriist, nii et ma ei allu hirmule. Ma seisan hirmule vastu ja lasen tal mööduda, kuni olen ainult mina. Ma ei karda elu ega surma , ma ei karda karja, neid kes on ilma, ega nende karjajuhte.

Ma ei pea otsima jumalikku jõudu: Isa Saatan on juba andnud jumalikku jõudu minus, minu kohustus on seda teenida ja kinni haarata!

Ma ei pea otsima imesid: Ma olen ime saatanlikust plaanist!

Ma ei vaja karjaprintsiipi: Saatanlik õige tegutsemine kõigis asjades saab minu juhtpõhimõtteks!

Ma ei vaja maiseid relvi: Minu relvad on Isa relvad, mis ei ole seotud maise mõistuse või mõttega. Las kari väriseb!

Ma ei vaja maiseid taktikaid: Kõige võimsamad taktikad on Isal ja ta on teinud need minu osaks!

Ma ei vaja maapealset mõistust: See on minu soomus, minu taktika, minu kindlus, minu mõõk, see lõikab halastamatult läbi karjaga seotud mõistuse!

Vaba tahte ja valiku järgi Satanist! Minu veri pandiks! Käesolevaga pühendan end Saatana sõdalaseks ja sõduriks põrguarmees! Ma ei küsi midagi muud kui võimalust teenida oma koht selle pühadesse ridadesse!

ELAGU SAATAN!

The Call to Lessons by James Page
James Page üleskutse õppetööle

Esimene õppetund, meie keha: Isa Saatan on loonud meie kehad oma olemusega. Isa Saatan on paljastanud meile tõelise tšakrasüsteemi ja selle, kuidas treenida oma keha. Isa Saatan on andnud meile võime saavutada jumalikkuse, et muuta meie kehad võimsateks templiteks, vabaks karja mentaliteedist ja selle petlikest, hävitavatest tavadest. Isa Saatana tahtmine on, et me arendaksime oma kehasid, mille ta meile lõi.

Elagu Saatan! Me täname ja kiidame tema üllast ohvrit ja jätkuvat võitlust meie eest!

Teine õppetund: Me oleme need, kes on sees ja maa on meie harjutusväljak. Me oleme Isa Saatanale pühad vereriituse ja ametliku pühitsemise kaudu. Isa annab meile elutunde, et meid siin maa peal olles tugevaks muuta. Me ei karda neid õppetunde, me täname teda võimaluse eest kasvada!

Elagu Saatan! Me täname ja kiidame tema õppetundide eest.

Kolmas õppetund: Ei ole vigu, vaid õppetunde. Vaenlane teeb vigu, Satanistid õpivad õppetunde. Vaenlasel on probleeme, Satanistidel on väljakutseid. Isa Saatana peamine juhis on KASVADA. Saatanlik kasvamine toimub väljaspool karja ja hirmul ei ole kohta Isa õppetundides. Meie sees ei karda, sest hirm on vaenlase tööriist! Hirm on kasvu tapja! Meie, kes me oleme sees, võtame riske ja me katsetame. Meil õnnestub või ebaõnnestub vastavalt Isa tahtele ja sellele, mida meil on vaja õppida, ja meie tugevusele, mida me oleme sel ajal kasvatanud. Andestamine on vaenlase hirmutööriist, me ei küsi andestust, me valime selle asemel õige tegutsemise ja õpime. Me Sisemised ei tee vigu, me ainult õpime õppetunde!

Elagu Saatan! Me täname ja kiidame teda kõigi õppetundide, kasvu ja tugevuse eest!

Neljas õppetund, Isa koolitus kordub piiramatus vormis, kuni me õpime seda, mida peame õppima! Isa kasutab teisi Vasaku Käe Teel, deemoneid, deemonesse ja keda iganes ning mida iganes ta tahab. Ta kaitseb meid Jahve ja inglite eest, kuid me teame, et meie püha kohustus on kasvada piisavalt tugevaks, et kaitsta end ja lõpuks hävitada oma vaenlased, nii nähtavad kui nähtamatud. Isade õppetunnid jätkuvad, kuni me jõuame Jumalikuseni, ja neid korratakse, kuni õpime!

Elagu Saatan! Me täname ja kiidame teda tema jätkuva väljaõppe eest! Me muutume tugevamaks, kui me kasvame!

Viies õppetund, Me kasvame, minnes sissepoole. Kuna me oleme karjast tugevamad ootab Isa meilt TÖÖTAMIST! Saatan avab uksed, kuid meie peame neist läbi minema. Vastused, mida me otsime, asuvad meie sees! Me avame oma tšakrad, suurendame oma bioelektrilisust, võitleme karja ja selle koletise vastu ning teenime oma koha põrguarmees!

Elagu Isa Saatan, et ta annab kõik vastused meie sees!

Tagasi: luule, palved ja ülistused Saatanale liikmetelt

The Invocation of Enki by James Page
James Page'i Enki üleskutse

Kuningsinisest leegist Enki
meeltes, valgustades julgelt kõigi meeli.
Pagendades tõelise kurjuse elukoha
Me toome maa peale valgust!

See oli Enki armastus, mis kujundas meid jumalateks
Ja tema armastus lööb ikka veel meie rinnus
Sest meie oleme need, kes on sees
me kutsume Enki valgust maa peale!

Iidsetest aegadest tuleviku paika
Me joondame oma tahte isa Enki tahtega, Teenida
missiooni, mida kõik deemonid teavad ja teenivad
Kutsume Enki valgust maa peale!

Seal on püha keskus
Ja sealt kutsus Enki meid esile
Ja sealt tuleb plaan maa peale
Me kutsume Enki valgust maa peale!

On tee, vasakpoolne tee
See tee pitseerib paiga, kus elab Jahve
ja hävitab karja maa peal.
Me toome Enki valguse maa peale!

Elagu Enki!
Elagu Saatan!

Tagasi Saatanlike tunnistuste avalehele

Historical Eulogies to Satan
Ajaloolised ülistuslaulud Saatanale

Saatana litaaniad
Charles Baudelaire'i poolt

Palun pange tähele, 14/Märts/2015:
See lehekülg on üle 12 aasta vana ja seda ei lõpetatud ajapuuduse ja väga suurte asjade töökoormuse tõttu, mida Saatan pidas kiiremaks. On palju luuletusi ja kirjutisi tuntud autoritelt nagu Mark Twain, mis kiidavad Saatanat.

Tagasi ülistuste pealehele

The Litanies of Satan
by
Charles Baudelaire

Saatana litaaniad
Charles Baudelaire

Oo, sina, kõige armsam, kõige targem inglitest,
O sa saatuse poolt petetud Jumal, kiitusest ilma jäetud,

Saatan, halasta mu pika häda peale!

Oo pagendatud vürst, kes oli võõrandatud,
kes alati tugevamalt tõuseb, kui teda rõhutakse,

Oh sa, kes sa kõike tead, põrgu valitseja,
Tuntud inimkonna hädade ravitseja,

Sina, kes sa pidalitõbiste ja parasiitide hukkamõistja oled.
Näita armastusest tulevast paradiisi,

Sina, kes sa surmas, su armuke vana ja tugev,
Lootust kasvatad - veetlev eksitus!

Sina, kes sa annad kurjategijale uhke pilgu
Mis neelab rahvahulga, kes vaatab tema kannatusi,

Sina, kes sa tead, kus ahne maa ümbritseb
Kallid kivid armuline Jumal peitis,

Sina, kelle selge silm tunneb sügavaid hauakambreid
Kus hulgaliselt metalle on maetud,

Sina, kelle suur käsi varjab kuristikku
Unenägijate eest, keda katused ahvatlevad,

Sina, kes sa võluväel pehmendad vanu luid
Lonkivate joodikute luid, keda hobused tallavad maha,

Sina, kes sa lohutad haavatut inimkonda valusalt,
Õpetasid meid tegema meie püsse ja püssirohtu,

Sina, kes sa seadsid oma märgi, osav kaaslane,
Kresose südamele karmi ja alatu,

Sina, kes sa paned naiste südamesse ja silmadesse
Haavade kultuse, vaesuse armastuse,

Pagulase ja avastaja sau,
hukkamõistetud vandenõulaste usutleja,

Isa neile, keda tema sünge viha ajal
Jumal oma maapealsest paradiisist välja ajas,

Palve

Sulle, saatan, au ja kiitus,
taevas, kord sinu kuningriik,
põrgu sügavikus, kus sa nüüd vaikides unistad.
Anna mu hing ühel päeval teadmiste puu alla.
Teadmise puu all puhkagu mu hing sinu lähedal,
Nagu uus tempel, laiuvad selle laiad oksad!

Tagasi ülistuste juurde

Joy of Satan Ministry
Saatana Rõõmu Ministeerium

Administratiivne ülempreestrinna Maxine Dietrich
[Saatana Rõõmu Ministeeriumi asutaja]

Kõrgepreester Hooded Cobra 666
Portaal peamiste saatanlike veebilehtede jaoks

Ülempreester Micama Gmicalzoma
Saatana Tõde 666

Ülempreestrinna Zildar Raasi Islami paljastamine: Surma programm

Ülempreestrinna Shannon Mustad Saatanale veebileht - Saatanlik must kogukond -

Ülempreestrinna Myla Limlal Alegria De Enki - Alegría de los Ministerios de Satanás [Español]
Alegria De Enki - Alegría de los Ministerios de Satanás [Español] Internet Archive

Ülempreester Lucius Oria Idamaine Saatanlik Liit

Täname paljusid imelisi ja kauaaegseid toetajaid, keda on siinkohal ei jõua nimetada, kuid kes on siiski äärmiselt olulised ja vastutavad Satanismi edendamise eest.

Basic Guidelines for Satanic Covens
Põhijuhised saatanlikele rühmadele

Rühmade eesmärk on tugevus arvudes. Liikmete ühine hing/meelejõud võib saavutada palju rohkem kui üks inimene üksi töötades. Rühm pakub seltskonda, vastastikust naudingut praktikatest, seltskondlikkust ja on nagu lähedane perekond. Rühma poolt teostatud töö on tavaliselt märkimisväärselt edukas, samas kui üksinda töötades võib saavutada vaid mõõdukat edu. Kõik Joy of Satana rühmad on mõeldud vaimse sõja pidamiseks. Iga rühm töötab otseselt koos patroon- deemon/essiga, kes juhib ja juhendab rühma Saatana soovide osas. Rühm tegutseb absoluutses saladuses.

Ingliskeelne sõna "coven" on tuletatud ladinakeelsest sõnast "conventus", mis tähendab "kogunemine" või "kokku kutsumine". Sellel on sama juur nagu "convention" ja "covenant".

Rühm ise muutub võimsaks üksuseks. Mida võimsam on üksikute liikmete mõistus ja hing, seda võimsam on ka rühm tervikuna. Aja jooksul, jätkuvate tööde käigus, areneb rühmast välja võimas energiaaura, millest üksikud liikmed saavad omaenda väe täiendamiseks energiat ammutada. Rühmast saab energiapank. See on võimalik ainult regulaarsete kohtumiste ja rituaalide abil, kus kõik liikmed töötavad koos. Järjepidevus on alati võti vaimse energia ülesehitamisel ja loomisel.

Rühma struktuur ja nõuded:

Rühm koosneb 13-est või vähemast liikmest. Nende 13 hulka kuulub ülempreester/preestrinna, kes on rühma juht. Kui liikmete arv ületab 13, moodustatakse uus rühm, mis eraldub algsest rühmast. See põhineb 13 täiskuu kuuaastal ja 13 hingetšakral.

Igal rühmal peab olema patroondeemon/deemoness. See on peaaegu alati ülempreestri/preestrinna kaitsedeemon/deemoness. Sellelt deemonilt/deemonessilt tuleks küsida, kas ta nõustub olema patroon.

Rühmal peaks olema regulaarne kohtumispaik. See võib olla väljaspool uksi või mõne liikme kodus; eelistatavalt spetsiaalne ruum, mis toimib templidena, mis on kujundatud, pühitsetud ja pühendatud Saatanale/Luciferile.

Traditsiooniliselt peaks üksikute rühmade kohtumispaikade vahel olema vähemalt kolme miili (umbes viie kilomeetri) pikkune vahemaa. Siinkohal kehtib vana tava "territoriaalsete õiguste" kohta.

Rühmas peaks olema hierarhia.

Iga uus liige peab läbima initsiatsioonirituaali, vanduma truudust Saatanale/Luciferile ja andma siduva absoluutse saladuse vande.

Iga uus liige peab enne initsiatsiooniriitusse astumist olema juba sooritanud oma pühendusrituaali Saatanale/Luciferile. Pühendamisrituaal võib toimuda ka rühma järelevalve all, kui uus inimene tunneb end sellega mugavalt. Kõik liikmed peaksid tundma tugevat sugulust ja harmooniat üksteisega, sest rühm peab töötama ühtse tervikuna. Kõikide üksikute liikmete vaheline kokkusobivus on kogu rühma jaoks väga oluline. Kui vanne on antud, on see püsiv.

Igal rühmal peaks olema maagiline nimi. See võib sisaldada kaitsva deemoni/deeemonessi nime ja peaks olema saatanlikku laadi.

Igal rühmal peaks olema oma eriline sümboolika, mis õmmeldakse iga liikme rüüle. See võib olla patroondeemoni/demonessi sigil.

Esbat:
Ideaalis peaks rühm kohtuma täiskuu [Esbat] tsükli ajal. Selle põhjuseks on see, et täiskuu ajal on astraalenergiad tööde õnnestumiseks soodsamad. Kuu valitseb hinge naissoost poolt, mis annab igaks tööks vajaliku energia. Täiskuu võimendab seda. Regulaarsed igakuised kohtumised peaksid toimuma koos spetsiaalse rituaaliga, mida lausutakse Luciferile. Pärast seda arutatakse kõike olulist ja grupp töötab oma jõududega ühiselt kui üksus. Seda võib teha telekineesi abil, kus kõik liikmed töötavad koos, et liigutada või hõljuda üksikut eset grupitööna. Kuidas koos töötamine toimub ja milliseid teatud harjutusi kasutatakse, sõltub kogu rühmast. Oluline on kokku leppida, kuid aega ei tohiks raisata otsuse tegemisele.

Kui mõni liige on hädas, tuleb kogu rühm kokku, et töötada koos, et teda aidata. Aja jooksul peaks rühm olema tihedamalt seotud kui oma perekond. See tuleneb sidemetest teiste liikmetega hinges, mis sünnib loomulikult, kui kasutatakse koos individuaalseid võimeid.

Sabbat:
Saatanlikel pühadel/tähtpäevadel koguneb rühm kokku, et tähistada. Suuremad sabatid on tähistamiseks, kuid on ka väga olulised tööde ja pühitsuste jaoks. Iga Sabbati kuupäev on kooskõlas oluliste astraalenergiatega maa peal. Sellepärast ehitasid muistsed inimesed Stonehenge'i ja teisi monumente, mis keskendusid aastaaegadele ja nende joondumisele päikese järgi. See kõik põhineb teadusel. Teatud energiad maa sees ja maa suhe teiste planeetidega taevas nende kuupäevade ajal on väga soodsad astraaltööde jaoks, mida nad oluliselt toetavad ja suurendavad. Pidustused toimuvad alati pärast olulist tööd sabatil. Väärinfo on jätnud mulje, et need kuupäevad on ainult pidutsemiseks. See ei ole nii. Kõik hingamispäevad on väga tähtsad kuupäevad erilise edu saavutamiseks vaimsetes töödes, mis ei toimuks muul ajal aastas. Nendel kuupäevadel on väga oluline tähendus.

Kuigi see on ainult spekulatsioon, on sõnal "Sabbat" tugev sarnasus sanskriti sõnaga "Sabda", mis tähendab "heli". Vibratsioon on rühmas harmooniliselt palju tugevam ja võimsam kui üksikisikul. Olen leidnud, et paljud deemonite nimed on pärit sanskriti keelest, nagu ka "Saatan", mis tähendab "Tõde". Lisateavet selle kohta vaata: Tõelise Satanismi juured ja päritolu

Kõige tähtsam eesmärk on see, et igaüks on Saatana/Luciferi pühendunud meedium, kes teeb oma tööd. See on peaaegu alati vaimse sõjapidamise valdkonnas. Siin annab käske patroon-deemon/demoness. See peab olema ülimalt salajane. See on rühma kingitus Saatanale/Luciferile ja Põrguvägedele. Need toimingud toimuvad traditsiooniliselt Esbati ajal. Pärast seda, nii Suurte Sabbatide kui ka Esbatide ajal, mil toimuvad pidustused ja tähistamine. Rühma liikmeid julgustatakse tooma toitu ja jooke. Koosolekud peaksid alati olema positiivne kogemus kõigile rühmaliikmetele.

Teine mees/naine hierarhias [ülempreestri/preestrinna järel] on tuntud kui rühmaorganisatsiooni ametnik või asetäitja, kes vastutab liikmeskonna eest, jagades liikmetele teavet järgmise koosoleku aja ja koha kohta, mida kanda, millist toitu, muusikat ja nii edasi tuua kokkutulekutele. Kui ülempreester/preestrinna puudub, asendab teda ametnik.
Mida on vaja rühma toimimiseks:

Rühma peamine eesmärk on töötada üksusena, et saavutada maagias edu, mis ei ole tavaliselt võimalik ühe inimese jõupingutuste abil. Kuigi järgmised esemed on ideaalsed, ei ole need absoluutselt vajalikud. Kõige tähtsam on kõigi liikmete korrapärane kohtumine ja nende järjepidev töötamine üksusena. Nii nagu üksikisik muutub tugevamaks oma jooga- ja meditatsioonipraktika järjepidevuse kaudu, mis aitab koguda energiat ja tugevdada oma hinge ning suunata ja fokuseerida oma meelt, nii teeb seda ka rühm kui üksus. Rühm on vaimne. Materiaalsed esemed on ideaalsed pidustuste ja muu taolise jaoks, kuid kui need osutuvad mõnele liiga raskesti kättesaadavaks, ei takista see teid rühmana toimimast.

Üks või mitu väikest trummi, näiteks bongotrummid, mida saab kasutada selleks, et panna grupp rütmi. Rütm ja tants on traditsiooniliselt tuntud hinge energia ülesehitajana. Valikulised muusikainstrumendid satanistliku rühma jaoks on järgmised:

Tamburiinid, plokkflöödid, paanipillid, flöödid, kõristid. See on rütmilise tantsu jaoks ringis, mida tehakse rühma kui üksuse jõudude tõstmiseks. Tantsitakse sageli rivis, mao moodi, kusjuures ülempreester/preestrinna eesotsas juhib teisi, tehes S-sid ja muid pöörlevaid tantsuliigutusi. Tantsimiseks, mis toimub pärast riitust, võib mängida eespool nimetatud instrumente või mängida kõlarite kaudu muusikat - metal või mõni muu elav rütm sobib hästi.

Vaja on sobivat altarit ja altarivahendeid. Need võivad kuuluda ülempreestrile või olla eraldi rühma omad. Vaja on grupi karikat ja kas veini või mõnda muud jooki. [Kogu rühm lonksab riituse ajal karikast]. See on ametlikeks rituaalideks, milles kasutatakse kõiki rekvisiite. Nagu paljud juba teavad, ei ole rekvisiite vaja meele- ja hingetööde jaoks. Rekvisiite kasutatakse ainult selleks, et luua teatud meeleolu, mis on töötamisel kasulik.

Teismelistele ja teistele, kes ei ole vabad, ei ole rekvisiidid vajalikud. Vaid see, et kõik rühmas olevad inimesed on pühendunud Saatanale ja et rühm kohtub regulaarselt. Kokkutulek ja keskendumine konkreetsele tööle on iga rühma jaoks hädavajalik.

© Copyright 2005, 2012, Joy of Satan Ministries;

TAGASI RÜHMADE PEALEHELE

Using Props in Magick
Rekvisiitide kasutamine maagias

Inimesed on kasutanud rekvisiite tuhandeid aastaid abivahendina tähelepanu suunamisel maagiliste ettevõtmiste käigus. “Rekvisiitidena” tuntakse mis tahes esemeid mis aitavad luua õige tuju, stimuleerida ja tugevdada õigeid emotsioone, suunata sinu energiat ja tähelepanu. Näited: nukud, ürdid mis põletavad või torgivad valu ja viha õhutamiseks, kiviringid jne.

Ideaalis peaksid sa olema piisavalt väekas, et mõjutada oma keskkonda puhtalt oma meelte väega ilma, et vajaksid rekvisiitide abi. Samas on rekvisiitidest kindlasti abi algtaseme maagias, sest need annavad fookuse.

Edasijõudnud ettevõtmised rekvisiitidega on eraldi teema. See eeldab rekvisiidi rikastamist energiaga, mõttevormi või hinge sidumist selle sisse. Siis omandab rekvisiit reaalse väe ning muutub maagiliseks abivahendiks.

Lõpuks on see kõik individuaalne. Osad inimesed naudivad tseremoniaalset maagiat ja teevad oma parimaid rituaale rekvisiitide abil. Teised jällegi teevad seda puhtalt meelte väega. Oluline seejuures on tulemuste saamine. Kui miski sinu jaoks toimib, siis kasuta seda. Kui sinu käes töötab miski väga hästi, ei pruugi see teise käes samamoodi minna. Seda tuleb meeles pidada. Kasuta seda millega tunned end mugavalt ja mis annab sulle kui indiviidile parimad tulemused.

© Copyright 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;

Initiation Ceremony for Satanic Covens
Saatanlike rühmade initsiatsioonitseremoonia

Initsiatsioonirituaal tuleb läbi viia iga uue liikmega. Uued liikmed tuleb valida hoolikalt, sest nad peavad olema rühma kavatsuste ja mõtteviisiga ning seadma rühma huvid esikohale. Initsiatsioon on sidumine rühmaga; nagu perekonna puhul. Nagu ka pühendusrituaal Saatanale, on püsiv. Kandidaadi huvid ja eesmärgid peavad olema kooskõlas rühmaga ning eelkõige peab ta olema täielikult ja absoluutselt pühendunud Saatanale/Luciferile ja tema tegevuskava edendamisele. Kõik kandidaadid peavad olema juba sooritanud pühendusrituaali, enne kui nad saavad rühmale initsiatiivi anda. Uutele liikmetele annab loa rühma patroon- deemon/deemoness. Kedagi ei tohi vastu võtta ilma patroon-demoni/deemonessi nõusolekuta.

Initsiatsioonirituaal on tseremoonia. Riituse juurde peaks kuuluma eriline rituaal. Enamik initsiatsioone viiakse läbi Sabbati või Esbati ajal. Igal rühmal on initsiatsiooni läbiviimiseks oma variatsioonid, kuid siin on standardjuhised:

Initsiatsioon on tõsine riitus ja rumalused nagu kolledžis toimuv nokkimime on KEELATUD.
Initsiatsioon peaks toimuma rituaali kõrghetkel.
Pärast seda peaks toimuma pidutsemine ja tähistamine.
Kui kandidaat tunneb oma kaitsedemonit, tuleks kutsuda ta riitusele kaasa elama.
Kandidaat loeb vande andmisel valjusti ette paberile või pärgamendile kirjutatud järgmise teksti. Pärast vande lausumist peab ta grupi ees oma nime verega alla kirjutama. Seejärel põletatakse paber põlevas kausis ohvriks Saatanale/Luciferile.

Mina_________________(täielik nimi), kõikvõimsa Saatana/Luciferi ees, _______________(rühma patroon deemoni nimi), ______________
(oma kaisedeemoni nimi; kui see on vajalik) ees,
kõigi siin kokkutulnute juuresolekul, oma vabast tahtest, vannun pühalikult, et hoian alati saladuses need asjad, mis on usaldatud ainult minu kõrvadele selle rühm poolt.
Ma luban töötada satanismi edendamiseks igal võimalusel, mis on minu käsutuses.
Mõistan, et olen Saatana sõdalane ja põrguarmee maapealne liige; see rühm on minu üksus.
Ma luban rakendada oma vägesid ja energiat koos rühma omadega, et hävitada valitud Saatana vaenlased.
Ma luban rakendada oma väge rühma jõupingutustes iga selle rühma liikme jaoks, kes seda vajab, teades, et sama tehakse minu jaoks, kui see on vajalik. Kõike seda vannun oma elu nimel, nüüd ja edaspidi, ja need jõud, mida ma praegu või edaspidi oman, võivad pöörduda minu vastu, kui ma seda kõige pühalikumat vannet rikun.
Isand Saatan ja kõik Põrgu Deemonid ja väed,
pidage mind selle vääriliseks.
Ave Satanas
__________________(allkirjastage oma nimi verega).

Seejärel põletatakse paber/pärgament kausis ja riitus on lõpetatud. Pärast seda peetakse pidu ja tähistatakse.

© Copyright 2005, 2012, Joy of Satan Ministries;
Kongressi raamatukogu number: 001-216-457

TAGASI RÜHMADE PEALEHELE

Concentration
Keskendumine

Intensiivne tähelepanu on hädavajalik kõigis maagilistes ettevõtmistes. Vahet pole kui sinu keskkond on täis segavaid faktoreid – peaksid alati suutma hoida täielikku keskendumist. See oskus kaasneb meelte treenimisega.

Osalesin Deemonite vabastamise projektis*. Thoth ja minu Kaitsedeemon Azazel tulid minu juurde, sest nemad töötasid minuga. Thoth oli meie projekti patroon, saates igaühe Kaitsedeemonit ja tuues meile Deemoneid vabastamiseks. Glasya-Labolas oli vaja vabastada esimesena ja kohe. Mu tütar oli minu toas telekat vaatamas ja maja oli mürglit täis. Ütlesin Deemonitele, et pean veidi ootama selle tööga.

Umbes viis minutit hiljem lasi mu tütre koerakutsikas minu voodi täis. Pidin pesu voodist ära võtma ja tagajärgi koristama. Seepärast pidid kõik minu toast lahkuma. Kui Deemonid vajavad midagi kohe, langevad asjad tavaliselt omale kohale.

Läksin oma tuppa, lukustasin ukse ja hakkasin töötama Glasya-Labolas vabastamise nimel. Lapsed kaklesid, peksid mu toa uksele, teisi lapsi tuli neile külla ja valitses üleüldine hullumaja. Ma häälestasin end sellest segadusest välja ja vabastasin Deemoni edukalt.

Alati tuleb hoida täielikku keskendumist sõltumata häirivate faktorite intensiivsusest. Lihtsalt tee seda mida sa teed ja ära lase välistel faktoritel vahele tulla. Loomulikult peaks uksed alati lukus olema.

Kui sa fokusseerid oma tähelepanu ja keskendud sedavõrd, et sa pole enam teadlik sinu ümber toimuvast, siis selles seisundis on sul kõige rohkem väge.

* Mina koos nelja inimesega vabastasime üle 100 Deemoni, töötades alates 2002. aasta detsembri keskpaigast kuni 2003. aasta aprilli keskpaigani. Töö toimus seksi maagia abil. Orgasmi hetkel ühendasime oma hinged Deemoni hingega ja kandsime igast enda tšakrast energiat üle Deemoni tšakratesse. See oli väga rahuldustpakkuv kogemus. Pärast energia ülekandmist kadus deemon tiibade lehvides.

© Copyright 2003, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;

The Importance of Environment
Keskkonna olulisus

1534. aastal soovis Benvenuto Cellini, Itaalia renessansiajastu maalikunstnik, kogeda “maagilist protseduuri”. Ta kohtus ühe rituaalmaagias kogenud Sitsiilia preestri, Vincentio Romoli nimelise sõbra, 12-aastase poisi ja ühe teise maagiga, kes preestrit saatis. Cellini soovis saada ühe naise armastust. Kõigist võimalikest paikadest selle rituaali jaoks valisid nad Rooma Colosseumi.

Nad tekitasid ringi läbimõõduga umbes 2,7 meetrit (9 jalga). Pooleteise tunni möödudes ilmusid kohale mõned vaimud ning suhtlesid grupiga. Vaimud andsid teada, et Cellini saab selle naise armastuse ühe kuu jooksul. Siis läks midagi kohutavalt valesti. Vaime tuli aina juurde ning nad muutusid agressiivseks. Lühikese aja jooksul tuli kohale liiga palju vaime. 12-aastane poiss karjus. Neid kõiki ähvardasid miljon kõige raevukamat meest keda nad eales näinud olid. Neli täisrelvastuses hiiglast üritasid ringi sisse murda. Poiss nuttis, et “Colosseum on tules ja leegid rulluvad nende suunas”.

Inimesed kössitasid hirmunult koos, maag viskas lõketesse juudavaiku juurde ning mõne hetke pärast vaimud lahkusid raevunult. Inimesed olid seal kägaras kuni hommikuni. Mõned vaimud olid ikka veel kohal kuid eemal. Kui nad lahkusid ja koju jooksid, ajasid paar vaimu neid taga.

Kõigist võimalikest paikast on Rooma Colosseum väga vilets valik armurituaali läbiviimiseks. Inimese vägivaldne surm tekitab negatiivset energiat kuid tuhanded vägivaldsed surmad koos surmaemotsioonidega; gladiaatorid, lõvid ja teised metsloomad inimesi ribadeks rebimas ning tugev vägivald – see jätab oma jälje sajanditeks.

Oluline on valida selline keskkond mille energia harmoneerub rituaali eesmärgiga. Soovimatud mõjutused võivad ilmselgelt mõjutada rituaali või maagilist ettevõtmist halvema suunas.

Muusika, mõtted, mineviku kogemuste meenutamine või fantaasiad on samuti olulised, et luua tuju ja rituaali eesmärki toetav keskkond.

Viide:
Magick: The Power to Change Your World
J. H. Brennan © 1998

Satanic Sabbats and Esbats
Saatanlikud sabatid ja esbatid

Sabbadid erinevad esbatidest [täiskuu tsükli ajal toimuvatest koosolekutest] selle poolest, et need on samuti pidustused. "Sabbat" tuleneb prantsuse sõnast "s'ebattre", mis tähendab "pidutsemist" või "lõbutsemist". Suuremate hingamispäevade kohta vt "Saatanlikud pühad".

Saatanlik Rühm vajab toimimiseks järgmist:

Ohutu ja turvaline ala, mis toimib templina, kus rühm saab olla mõistlikult lärmakas, kuid mida ei tohi mingil moel häirida. Ala peaks olema õnnistatud ja pühitsetud ülempreestri/preestrinna poolt. Seintele tuleks paigutada või maalida sigilid koos Saatana kujutistega. Kui see ei ole võimalik, siis on vastuvõetav iga turvaline ja privaatne koht. Koht tuleks pühitseda ja õnnistada Saatanale enne kohtumiste toimumist.

Rituaalsed vahendid rühmale:
Ülempreester/preestrinna võib tuua oma atame või võivad olla rituaalsed vahendid, mis kuuluvad rühmale. Altar, rühma karikas, kelluke, küünlad ja viirukipõleti, eelistatavalt keti küljes, mida kasutatakse lahtise viiruki põletamiseks söe kohal. Seda kasutatakse ringi ja templi pühitsemiseks. Vaja on ka raamatut, milles on palved ja väesõnad rühmale. Need võib kirjutada kõige kunstiandelisem inimene rühmas. Kõiki neid tuleks hoida turvaliselt kohas, kus kõrvalised isikud ei saa neid mingil viisil käsitseda. Igale rituaalsele tööriistale tuleks maalida, joonistada või graveerida rühma erimärk.
[Vt märkus lehekülje lõpus].

Muusikariistad on vabatahtlikud, kuid soovitatavad. Traditsioonilised pillid saatanlikule rühmale on väikesed trummid, tamburiinid, plokkflöödid, paaniflöödid, flöödid, kõristid. See on rütmilise tantsimise jaoks ringis või rivis mao moodustamiseks, mida tehakse, et tõsta grupi kui üksuse jõudusid. Need on lihtsalt traditsioonilised suunised. Muusikat võib mängida ka stereokõlarite kaudu, näiteks metallit, et kõik liikuma saada. Mis iganes töötab ja mis iganes kõigile rühmaliikmetele sobib, on hea.

Regulaarsed rühma-kogunemised on esbatid. Nende kohtumiste ajal viiakse läbi rituaale, maagiat ja õppimist rühmana. Esbatid on täiskuu tsükli jooksul toimuvad päevad. Täiskuu ajal toimuvate koosolekute ja tööde tegemise põhjuseks on see, et sel ajal on hinge naissoost poole jõud palju tugevamad. Hinge naispool on see pool, mis annab toorest jõudu. Hinge meessoost pool on loogiline pool ja suunab naissoost poole energiad tegelikkuses avalduma. Täiskuu annab jõudu kõikidele maagilistele töödele, mida sel ajal tehakse. Iga rühm peaks kohtuma vähemalt kord kuus, täiskuu tsükli ajal. Arvestades, et aastas on 13 kuutsüklit, peaks aastas toimuma vähemalt 13 kohtumist.

Esbatitel arutatakse kõiki töid, mida on vaja teha, kuidas seda tehakse ja mis tahes planeerimist järgmiseks Esbatiks. Rühm arutab, millist tööd [maagiat] tuleb teha ja kuidas seda täpselt teha. Seejärel peaks kogu rühm mediteerima kogu pildi üle, mida tuleb teha. Igal liikmel peaks olema selge ettekujutus kavandatavast tööst ja lõpptulemusest.

Saatanlikus rühmas peaksid KÕIK liikmed aktiivselt osalema. Üks inimene süütab küünlad, teised mängivad muusikainstrumente, teine liige kirjutab palveid, mida tuleb öelda, või aitab rituaali visandada jne.

On hädavajalik, et rühmal oleks täielik privaatsus ja et teda ei segataks ega katkestataks kunagi, eriti kui maagiat tehakse. Turvalisus on ülimalt tähtis. Kui rühm koguneb maagiliseks töötamiseks, toimub järgmine rituaal. Need on vaid suunised ja neid võib muuta vastavalt iga rühma individuaalsetele eelistustele.

Esbat avatakse tavaliselt sellega, et ülempreester/preestrinna joonistab õhku pentagrammi ja sooritab standardrituaali. Pärast nelja kroonitud põrguvürsti kutsumist peaks ülempreester/preestrinna lugema ette palve, paludes Saatanalt juhatust rühma tööks. Järgneb viis minutit meditatiivset vaikust, et igaüks saaks omal moel tänada põrguvägesid või esitada palveid.

Tavapärane traditsioon on, et grupp hakkab seejärel laulma üheskoos
S-A-A-T-A-N, S-A-A-T-A-N. Variatsioonid on S-A-A-T-A-N---- K-U-U-L-E----M-E-I-D. Kui on olemas muusikainstrumente, näiteks plokkflööt [väike flööt] või väike trumm, võib neid laulmise ajal mängida. Tunnetage ja nautige laulmise jõudu mitme minuti jooksul. Pärast laulmist seisab ülempreester/preestrinna jalad laiali ja käed üles ja välja tõstetud, sirutades end taeva poole. Seejärel põlvitab ülejäänud rühm ja tõstab käed kõrgele.

Sel ajal avab ülempreester/preestrinna end kõikidele kohalolevatele deemonlikele energiatele. Aeg-ajalt võib mõni deemon/ess rääkida kogudusega. Ülempreestri/preestrinna kaudu.

Kui on vaja teha mingeid maagilisi toiminguid, tehakse ring. Üks koguduse liikmetest peaks süütama neli musta või sinist (kui must ei ole võimalik) küünalt igas ringi põhipunktis, et kujutada nelja kroonitud põrguvürsti. Selline ring on mõeldud rühma jõu kontsentreerimiseks. Seda tehakse, suunates oma energia läbi oma athame alla ja visualiseerides sinist valgust, mis piiritleb ringi. Ring peaks olema piisavalt suur, et kõik saaksid mugavalt sisse mahutada. Ringi moodustav liige peaks hingama energiat sisse ja seda energiat välja hingama, suunates võimalikult palju energiat läbi athame alla ja ringi sisse. Seejärel tuleks ringi pühitsemiseks kasutada sobivat viirukipõletajat. Kui see on tehtud, kõnnib ülempreester/preestrinna veel kord oma athamega ümber ringi, et seda tugevdada. Taustal võib süüdata täiendavaid küünlaid, et kooskõlastada tööd - näiteks punane värv hävitamise või iha töötamise jaoks. Ärge unustage, et küünlad jääksid turvalisse kohta, et mitte põletada koht maha!

Mitte mingil ajal ei tohi keegi maagia töötamise ajal ringist lahkuda. Ringi ei tohi rikkuda. Rühmal peab olema täielik privaatsus ja seda ei tohi kunagi häirida ega katkestada, eriti maagia töötamise ajal. Pidage meeles, et turvalisus on ülimalt tähtis.

Kõigi üksikute nõiaringi liikmete ühine tahe PEAB olema suunatud ühele ja samale eesmärgile. Energia tekib ja koguneb koonusekujulise ringi kohale. Kui piisavalt võimsust on genereeritud, juhitakse jõukoonust.
Tantsimine ja laulmine on kõige tavalisem meetod rühma sees võimu loomiseks ja pärineb juba iidsetest aegadest. Kogu rühm tantsib ringis korrapärase rütmi või laulurütmi järgi. Tants ja rütm kiirenevad ja jõud kasvab. Tantsimine peaks alati toimuma vastupäeva. Lihtsalt laske end vabaks ja nautige. Ringtantsud algavad aeglaselt ja kasvavad järk-järgult üha kiiremaks, kuni jõuavad haripunkti. Rühma liikmed võivad tantsida kas käest kinni hoides või ükshaaval. Kätest kinni hoides kontsentreerib see energiat veelgi rohkem, ühendades energiad, nii et jõudu saab ühtlaselt areneda. Teine variant kätest kinni hoidmiseks võib olla küünarnukkide lukustamine. Tantsida võib kas riietatult või alasti.
Olulised punktid on - lihtsus ja rütm. Kõik tantsivad näoga sissepoole, vastupäeva, vasakule-paremale-vasakule sammuga. Kui iga jalg jõuab maapinnale, painutage põlvi veidi, sest see annab liikumisele rohkem rütmilist hüpet. Põrandat tuleks taktiga kõvasti tampida, sest see aitab hoida rütmi ja kasvatab jõudu.

Rühm otsustab Esbati-koosoleku ajal, milliseid laule [jõusõnu] kasutada, milliseid instrumente, kui neid on, ning millised on rituaali konkreetsed üksikasjad ja sõnastus. Igaüks peaks olema täpselt kursis, mida ta teeb ja mis toimub.

Tunne on maagia kõige tähtsam komponent. Jõu tekitamiseks peab igaüks tundma tugevalt seda, mida ta on seadnud endale eesmärgiks. Igal rühma liikmel peab olema selge ettekujutus sellest, mida tuleb teha. Lõpptulemus on kõige tähtsam, millele igaüks peab keskenduma. Lõpptulemuse kujutlus peab olema igaühe meeles selge ja energia peab olema koondatud sellele eesmärgile. Igaüks peab visualiseerima ja suunama oma tahte lõpptulemusele!

Eesmärgiks on tõsta rühma jõud võimalikult kõrgele ja seejärel vabastada see maagia toimimiseks. Tantsides üha kiiremini ja kiiremini ja skandeerides [vibreerides jõusõnu üheskoos], üha valjemini ja valjemini, siis lõpetage tantsimine ja langege põrandale, seda võib teha põlvili või kuidas igale inimesele mugav tundub. Igaühel peaks olema pilt elavalt meeles ja fokuseeritud, siis laske see lahti. Ülempreester/preestrinna juhatab rühma. Iga liige võib karjuda, sest see aitab jõud vabastada.

Parimad ajad maagia töötamisel - vt "ajastus".

Seejärel lõpetatakse riitus ülempreestri/preestrinna kellahelinaga. Selle sümboolne tähendus on kella helisemine. Jõusõnad kajavad hinges.

Pärast seda on kombeks pidada pidu. Iga rühma liige võib tuua toitu ja/või jooke. Samuti võib olla tantsimist, lõbutsemist ja mänge, nagu sabatite puhul, need tuleks planeerimisse kaasata.

Ajal, mil ei ole tööd, on kombeks teha tavaline rituaal ja Saatana kutsumine, paludes juhatust. Sellistel aegadel peaks rühm üheskoos töötama oma jõudude kallal. Seda saab kõige paremini teha rühma energiatööga. Ülempreester/preestrinna valib teema ja loeb selle rühmale ette ning seejärel järgneb arutelu. Teemad võib võtta siit veebilehelt või muudest allikatest ning need peaksid keskenduma satanismile, maagilistele praktikatele ja isiklikule võimestumisele.

MÄRKUS:
Rühma põhieesmärk on meelte ja vaimse energia kohtumine. Rituaalsed vahendid ei ole midagi muud kui rekvisiidid. Kui teie rühmal ei ole võimalik hankida rituaalseid esemeid, ei takista see teid moodustamast rühma ja kasutamast oma ühendatud mõistuse/hinge jõudu oma eesmärkide saavutamiseks. Ametlik tseremoonia, kuigi see on kasulik ja ideaalne rühma jaoks, ei ole vajalik, kui see osutub liiga keeruliseks. Teismelised koos teistega, kes elavad maailma piirkondades, kus satanistlike esemete omamine ei ole turvaline, võivad tegutseda ka ilma nendeta. Kogu satanism on oma mõistuse ja hinge jõudude kasutamine. Materiaalsed esemed on ainult rekvisiidid.

Rohkem infot jõukoonuse kohta

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;

TAGASI RÜHMADE PEALEHELE

Coven Group Meditation
Rühma meditatsioon

Rühmameditatsioonid on mõeldud inimestele kes töötavad koos. Harjutuste eesmärk on luua tugev ja võimas energiaside liikmete vahel ja kogu rühma jaoks. Energiaga töötamise oskus on oluline iga üksiku liikme jaoks, sest rühm on ainult nii tugev kui selle nõrgim lüli.

Ülempreester/preestrinna peaks juhendama rühma meditatsiooni kaudu. Need harjutused peaksid tõstma iga üksiku liikme energiat, andes jõudu kogu rühmale. Kõik peaksid meditatsioonide sooritamise ajal olema transiseisundis ja lõdvestunud. Liikmed võivad istuda toolidel või istuda või lamada põrandal. Väga oluline on olla mugavalt. Pidage meeles, et eelnevalt planeeritud kulgemine on siinkohal väga oluline, et mitte katkestada energiavoolu.

Meditatsioonid võib valida Joy of Satana Meditatsiooni sektsioonist ja kohandada neid rühma jaoks. Need tuleks eelnevalt planeerida ja kõigi rühmas osalejate vahel kokku leppida.

TAGASI RÜHMADE PEALEHELE

Incense
Viiruk

Viirukite liigid on vastavuses planeetidega. Allolevast loetelust leiad abi viiruki valimisel kui sul on plaanis kutsuda välja Deemon, viia läbi planetaarse sfääriga seotud loits või teha viirukit eeldav rituaal.

PÄIKE
Maagiline/rituaaliline valitsusala:
Enesekindlus, kuulsus, õnn hasartmängudes, nauding, populaarsuse/sarmi tagamine, tervise ja vitaalsuse tõstmine, tervendamine, kaitse, edu, maagiline vägi ja rikkused.

Küünlavärvid: kollane, oranž, kuldne, valge

Päike valitseb Pühapäeva
Päike on tule elemendist
Päike valitseb päikesepõimiku (kolmandat) tšakrat

Viiruk:
Frankincense, Orange, Acacia, Calendula, Cinnamon, Bay, Saffron. Päikese viiruk sisaldab vürtse.

KUU
Koduste probleemide pehmendamine (Kuu Kaaludes; Kuu on lähedases aspektis Veenusega) või õhutamine (Kuu Jääras; Kuu on teravas aspektis Marsiga). Kuu valitseb viljakust, kodu ja selle vahetut ümbrust, kujutlusvõimet, mälu, psüühilist teadlikkust/unenägusid, spirituaalsust ja meditatsiooni. Psüühikaga seotud rituaalide/loitsude jaoks peaks Kuu olema vee märgis, eelistatavalt Kalades ja lähedases aspektis Neptuuniga.

Küünlavärvid:

Noorkuu – valge
Täiskuu – punane või roheline
Kahanev kuu – must

Kuu valitseb Esmaspäeva
Kuu on vee elemendist
Kuu valitseb kolmandat ja kuuendat tšakrat

Viiruk:
Jasmine, Poppy, Myrtle, Camphor, Sandalwood, Night Blooming Cereus, Opium.
Kuu viiruk on meditatiivne ja hüpnootiline.

MERKUUR
Eksamite läbimine, mõistuse parandamine, keskendumine, mentaalne jõud, õppimisvõime, kõne, kirjutamine, kirjastamine, mured meediaga, kuulujutud, laim, intervjuud, vennad, õed, naabrid, vargus, kõik õppimise ja kommunikatsiooniga seotud alad, astraalne projektsioon, sõltuvustest vabanemine, harjumuste murdmine.

Küünlavärvid:
Kollane, helesinine

Merkuur valitseb kolmapäeva
Merkuur on õhu elemendist
Merkuur valitseb kurgutšakrat

Viiruk:
Mace, Almond, Storax, Sandalwood, lavender, Benzoin, Bergamot, Mint, Sage, Sweet Pea, Lily of the Valley.

VEENUS
Armastus, armatsemine (tundeline; lõbu/seksi jaoks on planeet Marss), truudus, lepitus, ilu, noorus, sõprussuhted, külgetõmme, harmoonia, finantsiline tulu, sissetulekute kasv, sotsiaalsed funktsioonid, omand, raha ligitõmbamine, naudingud.

Küünlavärv:
Roheline

Veenus valitseb reedet
Veenus on maa elemendist
Veenus valitseb südametšakrat

Viiruk:
Rose, Myrtle, Jasmine, Benzoin, Apple, Chamomile, Cardamom, Gardenia, Hyacinth, Lilac, Magnolia, Vanilla, Licorice, Musk.

MARSS
Kättemaks, viha, puhas seksuaalne iha ja füüsiline rahuldus, julgus, otsustavus, vaenlastega tegelemine. Õnnetuste, tulekahjude, vigastuste õhutamine. Enesekindlus, füüsiline jõud, tugevus, maagiline energia musta maagia jaoks, intensiivsus.

Küünlavärv:
Punane

Marss valitseb teisipäeva
Marss on tule elemendist
Marss valitseb sakraaltšakrat

Viiruk:
Dragon’s Blood, Pine, Cypress, Benzoin, Tobacco, Coriander, Cumin, Ginger, pepper.

JUPITER
Õnn, laienemine, küllus, pikad reisid, kõrgharidus, juriidilised küsimused, maksud, investeeringud, alused, õitseng, võimalus.

Küünlavärvid:
Kuningsinine, purpur

Jupiter valitseb neljapäeva
Jupiter on tule elemendist
Jupiter valitseb kroontšakrat

Viiruk:
Cedar, Nutmeg, Honeysuckle, Mace, Lemon, Saffron.

SATURN
Surmaloitsud/rituaalid, must maagia, karjääri küsimused, enesekontroll, vastupidavus, kannatlikkus, asjaajamised seoses maaga, pikaealisus, kõik mis on seotud Maaga, kauakestvate kannatuste õhutamine Musta maagia kaudu (erinevalt planeedist Marss mis põhjustab õnnetusi).

Küünlavärv:
Must

Saturn valitseb laupäeva
Saturn on maa elemendist
Saturn valitseb juurtšakrat

Viiruk:
Musk, Myrrh, Civet, Patchouli, Sage.

© Copyright 2002, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;

Points for Satanic Covens
Näpunäited saatanlikele rühmadele

Uusi liikmeid tuleb valida hoolikalt, sest ei ole lihtne luua usaldust ja ühtsust, mida nõutakse rühma jaoks. Pidage meeles, et inimese lubamine teie rühma on palju lihtsam kui tema minema saatmine, juhul kui tekivad tõsised probleemid, mida ei ole võimalik lahendada. Olge valiv ja ennekõike kuulake deemonite nõuandeid. Kõik rühmas peaksid saama sama sõnumi. Rühmad ei saa liikmeid kergesti välja vahetada nagu kirikud.

Psüühilisi vampiire tuleks iga hinna eest vältida. Need inimesed ei anna oma panust, vaid hoopis tühjendavad rühma energiat, nõrgestades kogu rühma. Olge eriti teadlikud inimestest, kes on tuntud oma lakkamatute probleemide poolest, mille parandamiseks nad teevad vähe või üldse mitte isiklikke jõupingutusi. Probleemid ei kao kunagi, inimene viriseb lakkamatult ja püüab teisi mõjutada "aitama". See erineb sellest, kui kellelgi on halva õnneperiood, mis sageli esineb ebameeldivate planeetide progresseerumiste või transiitide ajal. Psüühilisi vampiire tõmbavad tugevad energiaallikad nagu Draculat tõmbab verepank. Neid leidub kõikjal, kõigis eluvaldkondades ja neid tuleks vältida. Need on professionaalsed ohvrid ja vingujad. Nad imevad teiste energiat nagu must auk. Kui te märkate kedagi, kes juba teie rühmas on ülalnimetatud, peate kohe lõpetama maagilise abi pakkumise või ta tühjendab teid ja teie rühma, nõrgestades kõiki teie jõudusid ja jõupingutusi. Hoiduge nõrkadest inimestest eemale. Satanism on tugevate jaoks!

Tugevaks küljeks on lünkade täitmine. Igal liikmel on tugevused ja enamikul on valdkondi, mis võivad aidata rühma kui tervikut. Näiteks - ühel liikmel võib olla tugev taust astroloogias, teine võib olla osav Taro-kaartide lugeja, ühel võib olla arenenum visualiseerimisvõime jne. Kõik need segunevad, et tugevdada rühma kui tervikut. Mitte kõik ei ole samal tasemel või võimekusega. Need, kes on ühes valdkonnas vilunud, saavad töötada ja aidata teisi õpetada ja vastupidi.

Rühmas töötades omandab energia teistsuguse tunnetuse ja vormi kui üksi töötades. On väga oluline, et ülempreester/preestrinna suudaks energiatega ümber käia, neid oma tahtega täita ja saata need valitud eesmärgi poole. Ka kõik teised rühmaliikmed peaksid olema selles osavad. Need võimed tulevad püsiva ja järjekindla pühendumisega saatanliku energia meditatsiooniprogrammile.

Loitsud ebaõnnestuvad järgmistel põhjustel:

Eesmärgi saavutamiseks ei tehtud piisavalt jõupingutusi ja/või ei pandud sellesse piisavalt energiat [sealhulgas ei tehtud eesmärki kõigile selgelt arusaadavaks].

Eesmärgile oli tugevam vastukaal. See võis olla mõni teine rühm või inimene, jumalate tahe või tähtede ajastus.

Liikmed ei töötanud koos ühtselt ja/või rühm tervikuna on kogenematu. Iga liige peaks tõsiselt töötama järjepideva jõumeeditatsiooni programmiga, et tõsta oma energiat. Kui vaimset energiat ei ole piisavalt, on kogu rühm nõrk ja ebaefektiivne.

Mõnikord tuleb teha kompromisse vastavalt individuaalsetele eesmärkidele. Pidage meeles, et igaühel peaks olema oma kord, kui mingit isiklikku abi on tõsiselt vaja.

Rühm on koht, kus jagatakse andeid ja kombineeritakse võimeid tervikuna: üks isepäi, koos tugev. Alati tuleks rõhutada koostööd ja harmooniat.

Rühm on ainult nii võimas kui selle nõrgim lüli. Kogenud maagia-algaja võib tahtmatult ära imeda jõu, mida rühm püüab üles ehitada, lihtsalt seetõttu, et tal ei ole välja kujunenud oskust tajuda ja suunata rühma poolt esilekerkinud energiat. Uutel tulijatel peaksid olema vähemalt järgmised teadmised ja arusaamad maagilisest praktikast:

Teadmine, kuidas suunata ja kanaliseerida soovi

Teadmine, kuidas suunata ja kanaliseerida emotsioone

Omada vajalikku tahtejõudu ja enesekindlust töös

Omab kogemust ja pädevust jõumeditatsioonis.

Ja mis kõige tähtsam... võimas hing.

Kõik liikmed peaksid võtma tõsiselt isiklikku ja individuaalset jumala eesmärki, olemata kunagi rahul oma võimetega, vaid püüdlema üha suurema isikliku jõu ja vaimse edasimineku poole.

Tantsimisega võib võtta spiraalse kuju, kuna see sümboliseerib madu/DNA-d ja elumustrit. Kui piisavalt energiat on kogunenud, peaks tantsimisega seejärel moodustama ringi, et alustada tööd.

Ülempreester/preestrinna peaks teadma, millal rühma energia on saavutanud tipptaseme, ja andma märku, et kõik rühmas selle samal ajal vabastaksid.

Igaüks rühmas peaks energia vabastama oma isikliku visualiseerimismeetodi või füüsilise žestiga. Energia vabastamine peaks toimuma selge visualiseerimise ja tahte fookusega.

Isikud, kes on psüühiliselt avatumad, näevad sageli energiat, mis projitseerub nende kätest või tšakratest või tõuseb grupi kohale ja tõuseb nagu ümberpööratud keeris.

Kui see on õigesti suunatud, on igal inimesel oma vahendid energia vabastamiseks. Mõned inimesed võivad kukkuda põrandale või maale, teised sirutuvad käed ülespoole ja mõned karjuvad. Ei ole olemas õiget või valet viisi.

Pärast seda peaksid inimesed tundma end energiliselt ja häälestatuna. Kui keegi tunneb end kurnatuna, tähendab see, et ta on kasutanud liiga palju oma isiklikke energiaid; ta ei ole saanud piisavalt energiat teistest allikatest.

Energiat võib ammutada maast või puudest.

Igaüks rühmas peaks näitama üles muret ja hoolivust teiste liikmete vastu. Kõik peavad olema üksmeeles ja harmoonias. Disharmoonia mõjutab maagilist tööd negatiivselt, pannes soovitud eesmärkidele energiakadu peale.

Igaühel rühmas peaks olema võimalik rääkida avalikult kõigest, mis on seotud rühmaga. Asjad, millest vaikitakse rahu säilitamise või teiste liikmete lepitamise huvides, võivad sageli avalduda negatiivsel moel, mis aja jooksul kuhjuvad, hävitades nii rühma ühtsust kui ka toimimist.

Iga rühma liige peaks alati osalema igas töös. Pidage meeles, et rühm tegutseb üksusena ja kedagi ei tohi mingil põhjusel kõrvale jätta. Siin kehtib kõik või mitte midagi reegel.

Kogenumad liikmed peaksid olema pädevad tajuma energiat ja see kehtib ka rühma energia kohta. Ülempreester/preestrinna peaks suutma juba enne tööde sooritamist tajuda, kas need õnnestuvad või mitte.

Pidage meeles, et maagiliste toimingute puhul peaks kogu rühm visualiseerima lõpptulemust nii, nagu oleks see juba fakt. Mitte kunagi "saab" või "saab olema". See juba ON.

Oluline on täielikult teada jõusõnu ja seda, kuidas neid tuleb vibreerida ja hääldada, et töötada. Need peaksid olema täielikult valmis ja kõigile koguduse liikmetele teada. Vead võivad osutuda kulukaks. Õige vibratsioon ja hääldamine on iga tõsise töö puhul väga oluline. Kogu rühm peaks vibreerima sõnu; meelde jäetud sõnad [need võivad olla fraasid/mantrad, kuid need peaksid olema ainult mõned sõnad]. Teine võimalus on, et ülempreester/preesrinna vibreerib jõusõnu ja liikmed kordavad täpseid vibratsioone pärast seda, kui ta neid lausub.

Tormid annavad igale loitsule hoogu, sest õhus olev elekter annab töötavale inimesele täiendavat energiat. Töötamine õues annab samuti, sest seal on otsene kontakt maaga. Parimad on metsased alad, kuid on äärmiselt oluline, et rühmale ei satutaks mingil viisil peale ega neid ei häiritaks.

Kui kellelgi on töö lõpus veel soovimatu liigne energia alles, tuleks see pakkuda põrguvägedele. Kutsuge patroonidemonit/deemonessi, et ta võtaks energia ära.

Kogu rühm võib sooritada Saatana nimel spetsiaalse ühendamisrituaali, mis aitab kaasa ühtsusele ja energiate ühendamisele. Sellega peaks kogu rühm pühenduma Saatanale kui üksusele. Ärge kunagi unustage, et töö Saatanale on teie peamine eesmärk.

TAGASI RÜHMADE PEALEHELE

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back