Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Elementleri invoke etme

goth-wolf

New member
Esenlikler, büyüler konusunda ustalaşmak istiyordum jos sitesinde bunun için elementleri invoke etmede guclenmemiz gerektiği yazıyordu. 4 element üzerinde de mi çalışacağız yoksa kendi burcumuzun elementi ile mi calisacagiz ?

Esenlikler, büyüler konusunda ustalaşmak istiyordum jos sitesinde bunun için elementleri invoke etmede guclenmemiz gerektiği yazıyordu. 4 element üzerinde de mi çalışacağız yoksa kendi burcumuzun elementi ile mi calisacagiz ?
Büyülerde ustalaşmanın yolu önce ruhunuzun gücünü arttırmaktır. Düzenli güç meditasyonları ve yoga pratikleri ile ruhunuzun gücünü artırabilirsiniz. ardından gerçekleştireceğiniz büyüler ise büyü yapma yeteceğinizi geliştirecektir.

Esenlikler, elementler ile belirli bir seviyeye gelene kadar çalışmak iyi olmayacaktır. Bunun yerine temel yeteneklerinizi geliştirmek büyülerinizi daha güçlü yapacaktır. Bu nitelikler; odaklanma, enerji yönlendirme, imgeleme, duygular ve iradenin kullanımı gibi şeylerdir. Bu yönlerinizi geliştirebilirsiniz.

Bir diğer konu ise, elementler ile ilgili uyarıları herkes dikkate almalı:

"Akaşa hariç diğer elementleri fazla invoke etmek zararlıdır. Gelişiminizden emin değilseniz ve kendinizi tanımıyorsanız ELEMENTLERLE ÇALIŞMAYIN! Elementler iyi yönlendirilmezlerse ve/veya fazla invoke edilirlerse, etkilerini sonradan gösterdikleri için sonuçları ağır olabilir. Eğer elementlerinizde dengesizlik olduğunu düşünüyorsanız akaşa ile çalışmak çok daha yararlı ve güvenlidir, çünkü eksik elementi tespit edip kendini ona dönüştürebilir.

-Fiziksel veya zihinsel bir sağlık sorununuz varsa

-Psikiyatrik veya beyninizi/sinir sisteminizi etkileyen *herhangi bir* ilaç kullanıyorsanız

-Tansiyonunuz yüksekse

-Menopozdan kaynaklı ateşiniz çıkıyorsa

-Depresyondan şikâyetçiyseniz

-Kendinizi %100 bir kesinlikte tanımıyorsanız

-Hamileyseniz

-Nöbet geçirtecek bir hastalığınız ya da epilepsiniz varsa."

Elementler: https://spirituelsatanizm.org/elementler-icin-invokasyon-talimatlari/

4 elementede çalışılabilir. Kendinizi rahatsız hissettiğiniz anda durmanızda önemli çünkü bir elementi fazla invoke etmek ilerisi için farklı etkiler yaratabiliyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back