Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Sevgili Zevistler Yeni Yılınız Kutlu Olsun - Kadim Yeni Yıl

Maelstorm

Member
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Ailemizdeki herkese esenlikler, bunu herkese yeni, yaklaşan yıla hoş geldiniz demek için yazıyorum. Bildiğiniz gibi bu yıl, buralarda bu saatlerde başlıyor.

Bu, Tanrılarla iletişime geçme ve bir önceki yılı anma zamanıdır. Geriye dönüp baktığımda, birlikte başardıklarımız karşısında kişisel olarak derin bir hayranlık duyuyorum.

Geriye dönüp baktığımda, hayattaki diğer her şeyin bundan daha derin bir anlamı olmayan geçici bir nokta olduğunu daha iyi anlıyorum. Doğru ve tutarlı olan şey, bu yol aracılığıyla elde ettiğimiz ve yarattığımız, birlikte yaptığımız şeydir.

Her Yeni Satyanik Yılda geriye bakar ve Tanrıları hatırlarım. Hayatımdan hikayeler ve kesitleri, ama aynı zamanda şimdi Zeus’un Tapınağı olarak adlandırılan bu yolun hikayelerini. Tüm patikaların, tüm zorlukların ve tüm başarıların ardındaki ebedi güç ve Ebedi Tanrılar hep aynı, onların sevgisi ve rehberliği hâlen yolumuzu aydınlatıyor.

Çoğu kez şöyle geriye bir dönüp baktığımda her şeyin imkansız ya da daha doğrusu mucizevi göründüğü zamanlar görüyorum. Buranın yolu her iki açıdan da birbirine bağlandı; imkansızlıklardan, Tanrıların çocukları olarak hepimiz güçlerimizi birleştirdiğimizde hiçbir şeyin imkansız olmadığını öğrendik ve mucizlerden de, Tanrıların mucizelerini kendi içimizde kabul etmemiz ve onları ileriye taşımamız gerektiğini öğrendik.

Biraz daha kişisel konuşacak olursam, Tanrıların bize ve kendime verdiği yaşam karşısında büyük bir huşu ve rahatlama içerisinde duruyorum. Hiçbir şeyin rakip olamayacağı bir içsel güce sahip bir yaşam; kimi ya da neyi görürsem göreyim, Tanrıların bize verebileceklerinin derinliğinin bir benzerini göremiyorum. İçgüdüler, yetenekler, zeka, sevgi ve verdikleri nimetler ve bunların ne kadar derin olduğu, dünyadaki hiçbir şeyle kıyaslanamaz.

Hayatın daha doğrusal hâle gelebildiği ve insanın nereye gittiğini unutabildiği zamanlar vardır. Zihni alıp götürmek kolaydır. Yine de, temeldeki zamanın hareketinde, bu aynı zamanda bir uyanış ve güçlenme zamanıdır, ruhun kendisinin öne çıktığı ve bizi Zeus’un Tapınağı'na, Tanrıların Tapınağı'na katılmaya, onu yaratmaya ve geliştirmeye götüren zamanlardır.

Hayatımdaki tüm anlar arasında geriye dönüp baktığımda, en çok kayıt altına alınan zamanların bu zamanlar olduğunu gerçekten gördüğümü söyleyebilirim. Burayı büyütmek için yaşadığım tüm denemeler ve zorluklar bu zamanların ardından geldi. Kapımı çalan bu gerçeklik zamanları; birçok içsel ve dışsal mucizeyle takip edildi ve sürdürüldü, ancak aynı zamanda imkansızlığın da kıyısındaydı.

Yeni Yıl için bu zamana değin tâ buraya kadar bu yolculuğun bir parçası olan tüm varlıklara ve gerçekçi ruhlara teşekkür etmek istiyorum. Uyandıklarında, burada anlattığım şeyi kendileri de gördüler. Ve ruh, ne olursa olsun, kaderinde yazılı olan bir yolu izlediğini bilecektir. Ve asıl anlamının sadece dünyevi değil, ilahi şeyler yaratmakta yattığını.

Bugün Tanrılara, onlara teşekkür etmek ve en içten minnetimi sunmak için dua ediyorum. Sadece benim için yaptıkları için değil; ki bunu ifade etmek bile zor bir iş. Benim kişisel varoluşumda, bu artık açıklamanın ötesine geçti. Onların kurtuluşu ve anlamı, herkesin kendilerine çağırmak ve nihayetinde başkalarına da aktarmak isteyeceği bir şeydir, zira bu başkaları da bunun bir parçası olacaktır.

Büyük değişikliklere gebeyiz; bir önceki yıl da pek çok gelişme ve ilerlemeyle doluydu.

Ancak önümüzdeki Satyanik yıl, halkımız ve buraya tekrar gelenler için çok daha fazla güç, Satya ve ifade edilmiş güç tezahürüne sahip olacak. Zamanın sürekliliği içinde ilerledikçe, ilahi planın bir parçası olarak kim olduğumuzun daha fazla katmanı ortaya çıkacaktır.

Güncellemelerin ve başlattığım çalışmaların tamamlanmasının ardından, Tanrıların sistemi, bunu tezahür ettirmek için burada enkarne olan bizlerin birleşik ruhuyla yapacağımız ortak çalışma sayesinde hazır olacaktır.

Güne gelecek olursak, herkes Lord Zeus'un ya da kendisine özellikle yardım etmiş olan herhangi bir Daemon'un Ritüelini yerine getirebilir. Onlara teşekkür edin ve daha fazla Tanrı için daha fazla Ritüelin gelmekte olduğunu bilin. Bunlar herkese açıklık ve güç getirecektir.

Hepinize teşekkürler, mutlu yıllar ve herkese çok sevgilerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum.

-HPHC 666

Keşke yılın hep bu zamanı olsa... Bir gün geleneklere uygun kutlama dileğiyle... 💕

Zeus Baba'ya ve Tanrılara şükredip hepimizi yeni yılda desteklemelerini dileyelim.
Herkesin Beltane'ını kutluyorum.

Hepimize mutlu yıllar peki yıl kaç oldu ? kaçıncı yıla girdik onu bilmiyorum, kaç yılındayız Satanik olarak ?

Hepimize mutlu yıllar peki yıl kaç oldu ? kaçıncı yıla girdik onu bilmiyorum, kaç yılındayız Satanik olarak ?
Leydi Maxine'in Joy of Satan'ı kurduğu tarih 2002'yi baz yıl alırsak ve Beltane'den başlatırsak 23 bitti 24'e geçtik. Dünya milyar yıldır Güneş etrafında dönüyor istediğimiz olaydan başlatabiliriz. Hindistan'ın ve Çin'in kendi takvimleri var ama Çin'de yıl sayısı standart takvim gibi 1, 2, 3, 4 gitmiyor farklı bir sistemleri var. Yahudilerin kendi takvimi var. Müslümanların hicret baz alınan takvimi var. Roma'nın kendi takvimi vardı Roma yıkılınca kullanılmadı artık tabi. Türkler de farklı farklı takvimler kullandı tarih boyunca.

Bunu ben de düşünüyordum HPS de söylemiş kendi alternatif takvimimizi kullanabiliriz miladi 2002'den başlayarak. Ama Beltane yerine Güneş'in Koç'a girdiği İlkbahar Ekinoksu bana daha mantıklı geliyor başlatmak için. https://ancient-forums.com/threads/...alender-im-worried-for-us.299991/post-1136109

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back