Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dua ve Her Şey Nasıl Başladı?

lodoshurricane

New member
Herkese iyi forumlar ve hayat deneyimleri;

1- İlk sorum dua üzerine olacak, varsayalım dışarıda yoğun hayatın içerisindeyiz, başımız sıkıştı herhangi bir şey oldu ve doğaçlama ve anlık dua etmemiz gerekti, içimizden (bu fısıldayarak da olabilir) Satan Baba yardım et, diyebilirmiyiz, diyelim dedik, bir işe yarar mı bu yaptığımız, yoksa spontane olaylarda başımızın çaresine bir şekilde bakıp günün sonunda sıradan ayin mi yapmamız gerek meseleyi açmamız için, spontane olaylarda Şeytan ve diğerleri bizleri işitip yardım ederler mi?

2- Sitedeki bir çok yazıyı okudum ve okumaya devam da ediyorum, eğer bunun cevabı varsa da tek parça halinde bütüncül olarak bulamadım, her şey nasıl başladı? tüm bu savaş yani?, madem her şey güllük gülistanlıktı biz tanrılarımızla keyifli ve aydınlık bir hayat yaşıyorduk ve her birimiz spirit mana da harika durumdaydık, ne olduda her şey böyle altüst oldu, reptilyanlar geldi şunu yaptı bunu yaptı gibi cevaplar bana tuhaf geliyor, reptilyanlar tanrılardan güçsüzler ve o zamanki insanlar ruhsal açıdan çok iyi durumdaydı, asalak reptilyanlar ve tayfaları nasıl olduda tanrıları ve dönemin güçlü insanlarını alt edip dünyayı bu boktan hale getirdiler, niçin bu kadar dramatik olaylar yaşandı, şeytanın tarafından bakın ; kendi çocuklarına yabancı bir ırk gelip musallat oluyor, hem de ne musallat...,lakin kendisi bir şey yapamıyor/yapmıyor. Örneğin; yahudiler savaşlarda yenilip, ülkeler kuramayıp, ayinler yapamayıp kovulsalardı bütün bunlar olmayacaktı. Cevap olarak sıza sıza gizli ilerlediler diyebilirsiniz, o zaman da tanrılar niçin çocuklarına haber vermedi yahudilerin gizli ilerleyişini? Eğer reptilyanlar ve tanrılar aynı güçte yani bazen onların yaptıkları büyüler vs yüzünden onları göremedik/hazırlanamadık derseniz bu mantıklı bir cevap olarak geliyor bana, lakin her yerde reptilyanların asla tanrılardan güçlü olmadıklarını yazıyorsunuz. Dünyadaki şu hale bakın ; herkes gabrielin,razielin,rafaelin vs peşinden gidiyor, halbuki hepsi topu topu 1 milyar bile nüfusu olmayan yahudilerin sayesinde, size de tuhaf gelmiyor mu?, kitap peygamber gibi kavramlara karşısınız, lakin o peygamberler ve kitaplar sebep olmadı mı bu kadar kitlenin gabrielin peşinden gitmesine, kaldı ki yüksek rahibe maxine de bir peygamber gibi değil mi?, o olmasaydı neyi nereden öğrenecektik, ve jos yazıları da birer kutsal metin gibi değilmi? yahudi rahipleri vişnuyu nasıl kendi elleriyle yazdılarsa centil rahiblerde vaazları yazıyorlar ve takip ediyoruz, şunu demeye getiriyorum; jos gibi benzer haraketler vs geçmişte niçin olmadı, olduysa niçin başarısız oldular, hem de tanrılar onlarla birlikteyken?

3- İnvoke muhabbetini soracağım sizlere, demon listesinde yüksek rahibe maxine ; serbest kaldığında/bıraktığımda, özrgürleştiğinde, onu invoke ettiğimde vs gibi terimler kullanıyor, bazıları için serbest kaldıktan sonra harika bir görüntüsü oldu vs diyor, bunu anlamadım, koskoa tanrılar bir yerde hapismiydi?, rahibe dietrich onları nereden serbest bıraktı?, invoke dediğimiz şey nedir?

Teşekkürler...

Esenlikler,

1- Dua etmekte bir sakınca yoktur, hatta tanrılarla aramızdaki bağı geliştirir. Ancak bir noktada her şey için tanrıları çağırırsanız onları rahatsız etmiş olursunuz. Önemli bir işte mesela, ya da tehlikeli bir durumda dua etmenizde, seslenmenizde bir sakınca yoktur. Ya da aynı şekilde RTR'larda, belki yönlendirmesi zor enerjileri kullanırken vs. ya da tavsiyeler alacakken - bu tarz şeylerde onlarla iletişime geçebilir ve yardımlarını isteyebilirsiniz.

2- Aslında bu sorunun bir cevabı yok. Tanrılar 10.000 yıl önce bu dünyadan ayrıldılar, son tanrı kolonisi de gemileriyle uçuş gerçekleştirdi. Burada Reptilyanlar üst düzey teknolojileriyle bize saldırdılar ve Mars kolonisini imha ettiler, kalanlar ise köle hayatı sürüyor.

Bu noktadan sonra tabii Dünya hemen düşmedi. Yahudiler, Dünya'ya sokuldu ancak çevre halklar için önemli bir tehdit değillerdi, Yüksek Rahip Hoodedcobra666, o anki Yahudilerin tehdit düzeyini, antik atalarımızın "bitten farksız" gördüğünü söylüyor.

Ancak dediğim gibi, teknolojik ve ruhani gerilemeye dair bir sürü açıklanmamış sorunuz vardır muhtemelen. Açıklanmadığı için bir şey diyemem bunlara. Büyük İskender'in zamanında, tüm antik dinlerin birbirine "sahte" diye baktığını biliyoruz. Büyük İskender ise aslında tüm pagan dinlerinin aynı gerçeğin yansıtıcıları olduğunu biliyordu.

Bu duruma tam olarak nasıl gelindi, net bir açıklama yok.

3- Aslında tanrılar burada bir etkiye sahip değil. Biz insanlar olarak büyünün etkisi altındayız. Örneğin önünüzde 2 rakamını düşünün, ancak onu sürekli 4 olarak algılıyorsunuz. Tanrılarda da bu böyleydi. Tanrılar ruhlarıyla geldiğinde onları İncil'deki tasvirleri gibi görüyorduk, çünkü Yahudiler bu yönde büyüler yapıyordu. Kastedilen bu büyülerin bozulması.

Tanrıları invoke etmek ise enerjilerini ruhunuza alabilmek ile ilgilidir. Örneğin Satanama mantrasını kullanırken, yeterli bir düzeye geldiğinizde Babamızın enerjilerini sarsılacak derecede invoke edebilirsiniz.

İyi akşamlar.

lodoshurricane said:
2- Sitedeki bir çok yazıyı okudum ve okumaya devam da ediyorum, eğer bunun cevabı varsa da tek parça halinde bütüncül olarak bulamadım, her şey nasıl başladı? tüm bu savaş yani?, madem her şey güllük gülistanlıktı biz tanrılarımızla keyifli ve aydınlık bir hayat yaşıyorduk ve her birimiz spirit mana da harika durumdaydık, ne olduda her şey böyle altüst oldu, reptilyanlar geldi şunu yaptı bunu yaptı gibi cevaplar bana tuhaf geliyor, reptilyanlar tanrılardan güçsüzler ve o zamanki insanlar ruhsal açıdan çok iyi durumdaydı, asalak reptilyanlar ve tayfaları nasıl olduda tanrıları ve dönemin güçlü insanlarını alt edip dünyayı bu boktan hale getirdiler, niçin bu kadar dramatik olaylar yaşandı, şeytanın tarafından bakın ; kendi çocuklarına yabancı bir ırk gelip musallat oluyor, hem de ne musallat...,lakin kendisi bir şey yapamıyor/yapmıyor. Örneğin; yahudiler savaşlarda yenilip, ülkeler kuramayıp, ayinler yapamayıp kovulsalardı bütün bunlar olmayacaktı. Cevap olarak sıza sıza gizli ilerlediler diyebilirsiniz, o zaman da tanrılar niçin çocuklarına haber vermedi yahudilerin gizli ilerleyişini? Eğer reptilyanlar ve tanrılar aynı güçte yani bazen onların yaptıkları büyüler vs yüzünden onları göremedik/hazırlanamadık derseniz bu mantıklı bir cevap olarak geliyor bana, lakin her yerde reptilyanların asla tanrılardan güçlü olmadıklarını yazıyorsunuz. Dünyadaki şu hale bakın ; herkes gabrielin,razielin,rafaelin vs peşinden gidiyor, halbuki hepsi topu topu 1 milyar bile nüfusu olmayan yahudilerin sayesinde, size de tuhaf gelmiyor mu?, kitap peygamber gibi kavramlara karşısınız, lakin o peygamberler ve kitaplar sebep olmadı mı bu kadar kitlenin gabrielin peşinden gitmesine, kaldı ki yüksek rahibe maxine de bir peygamber gibi değil mi?, o olmasaydı neyi nereden öğrenecektik, ve jos yazıları da birer kutsal metin gibi değilmi? yahudi rahipleri vişnuyu nasıl kendi elleriyle yazdılarsa centil rahiblerde vaazları yazıyorlar ve takip ediyoruz, şunu demeye getiriyorum; jos gibi benzer haraketler vs geçmişte niçin olmadı, olduysa niçin başarısız oldular, hem de tanrılar onlarla birlikteyken?

Reptilyanları en iyi bir arı kovanına benzetebilirsiniz. Bir arı ile bir insan teke tek karşılaştırıldığında insan, arıdan neredeyse sonsuz kat daha gelişmiş ve üstündür. Ama bütün bir avı kovanının bir insana musallat olduğunu düşünün. Muhtemelen sizi sokarak öldüreceklerdir. Reptilyanlar da böyledir. Bireysel olarak tanrılarla kıyaslanamazlar fakat aşırı derecede kalabalık oluşları, Yahweh gibi enerjileri toplu halde doğru şekilde kullanabilmeleri onları sinsi bir saldırıda üstün kıldılar ve avantajı elde ettiler.

Kitap ve peygamber konusu kafa karıştırıcı geliyor olabilir ama basit. Birini "varmış" gibi göstermek çok da zor değil. Örneğin arkadaşlarınızla bir "ahmet abi" yaratsanız (yani uydursanız), insanlara bu hiç yaşamamış ahmet abinin olaylarını anlatsanız, mutlaka size inanacak üç beş gerizekalı çıkar. Muhammed'in yaşadığına dair gerçek bir delil yok. O dönemlerdeki komşu devletlerin tarihi yazılarında Muhammed diye birinden bahsedilmiyor. Keza Musa da öyle. Musa'nın yaşadığına dair de bir kanıt yok.

Bright Truth said:
Esenlikler,

1- Dua etmekte bir sakınca yoktur, hatta tanrılarla aramızdaki bağı geliştirir. Ancak bir noktada her şey için tanrıları çağırırsanız onları rahatsız etmiş olursunuz. Önemli bir işte mesela, ya da tehlikeli bir durumda dua etmenizde, seslenmenizde bir sakınca yoktur. Ya da aynı şekilde RTR'larda, belki yönlendirmesi zor enerjileri kullanırken

İyi akşamlar.

Birşey sorucam benim imgelem iyi değil bu yüzden ben bir çalışmadaki programladığım enerjiyi yönlendirmesini gardiyanımdan istesem olur mu ? Çünkü cidden imgelemem hiç yok ve bu konuda çok zorlanıyorum

Baroness Blossom said:
Birşey sorucam benim imgelem iyi değil bu yüzden ben bir çalışmadaki programladığım enerjiyi yönlendirmesini gardiyanımdan istesem olur mu ? Çünkü cidden imgelemem hiç yok ve bu konuda çok zorlanıyorum

Esenlikler,

Tanrılardan bunun için yardım isteyebilirsiniz ancak direkt işleri onlara bırakmayın. Örneğin imgelemeye çalışın, ancak tanrılardan yardım da isteyin. Bir noktada sizin imgelemeniz de gelişeceği için tanrıların yardımı boşa gitmeyecektir.

Bir usta ile çırağını düşünün. Usta, çırak da aynı bilgiye ve el maharetine ulaşana kadar çırağının elinden tutabilir, çoğu konuda yardım edebilir. Ancak bir gün o çırak da usta olabilmek için en azından çaba göstermelidir; böylece ustanın emeği boşa çıkmayacaktır.

Tanrılar da aynı şekilde bizim gelişmemize yönelik adımları takdir ederler. Onlar adına konuşmayı elbet istemem ancak bu yönde harcadıkları ve istismara uğramamış vaktin onlar için rahatsız edici olacağını düşünmüyorum.

İyi günler.

Bright Truth said:
Baroness Blossom said:

Esenlikler,

Tanrılardan bunun için yardım isteyebilirsiniz ancak direkt işleri onlara bırakmayın. Örneğin imgelemeye çalışın, ancak tanrılardan yardım da isteyin. Bir noktada sizin imgelemeniz de gelişeceği için tanrıların yardımı boşa gitmeyecektir.

Bir usta ile çırağını düşünün. Usta, çırak da aynı bilgiye ve el maharetine ulaşana kadar çırağının elinden tutabilir, çoğu konuda yardım edebilir. Ancak bir gün o çırak da usta olabilmek için en azından çaba göstermelidir; böylece ustanın emeği boşa çıkmayacaktır.

Tanrılar da aynı şekilde bizim gelişmemize yönelik adımları takdir ederler. Onlar adına konuşmayı elbet istemem ancak bu yönde harcadıkları ve istismara uğramamış vaktin onlar için rahatsız edici olacağını düşünmüyorum.

İyi günler.

Evet zaten imgelemem kötü olduğu için ve
"Eğer imgelemenizden emin değilseniz, Ritüeli düzenli bir şekilde yapın ve bir Demon’dan enerjileri yönlendirmesi için yardım isteyin."
Bunu son yazınızda okudum bu yüzdende büyülerde de bu durum uygulanabilir mi diye sormak istedim tabi haklısınız ama yinede sormak istemiştim ve imgelemin kötü olması karmik bir olay yüzünden ama doğum haritamda güçlü bir ruhaniyet vurgusu var tek eksik olan şey imgeleme o da halledirlirse ve birazda toprak elementim çoğaltırsam efsane olucak neyse sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back