Spiritüelsatanizm.org sitesinde ki İslami ifşalardan ve verilen ayetlerin saçmalığından yararlanabilirsin. Ben ek olarak bir şeyler söyleyeceğim. Konuya göre vericeğin örnekleri değiştirebilirsin. Mesela konu kadınlara verilen değerler diyelim en basitinden Kadınların tarla olarak görülmesi, kocalarına itaat etmesi gerekmesi, erkeklerin kadınlardan üstün tutulması gibi örnekleri verebilirsin. Büyük ihtimalle dediklerini yalanlamaya çalışacak ve y*hudi muhammedin (ki gerçekte hiç var olmadı) çok afedersiniz ama 4mcılıklarından bahsedicek.
Bir başka konu tesettür olabilir. Yine büyük bir ihtimal kadınların çok değerli varlıklar olduğunu *llahın onlara çok değer verdiği için korumak amaçlı tesettür ettirdiğini söyleyecektir. Belki kadınların da "" "" "değerli zinnet eşyaları" "" "gibi korunması ve saklanması gerektiğini de söyleyebilir. E buna verilecek cevap belli... Buharinin hadislerinden bazıları var. Gerçekten iğrençler ughh. Mumonun cinsel birliktelik yaşadıktan sonra üzerinde meni kalıntılarıyla birlikte abdest almadan ve kirli kıyafetleriyle namaz kıldığı söyleniyordu. Müslolar buhariyi doğru kaynak olarak alır. Birde mumonun en az 68 kadınla birlikte olduğu söyleniyor. Bazı eşleriyle evlenirken mehir ödememiş. Bazılarını boşamış. Ve genel olarak cariyeleriyle de evlenmemiş. Bu kişilerin arasında küçük birisi var diye hatırlıyorum ama hatırlamıyorum. Yine küçük yaşta evlendiği Ayşe var. Diyorlar ki araplar regli olmaya başladıktan sonra yaş sayarlar. Kız 9 yaşında regli oluyor 6 yıl sonra sözleniyor (araların dediği şeyi hatırlamıyorum) 9 yıl sonra evleniyor (gerçekte babası kızını hediye ediyor) diyelim. Yinede ellili yaşlarında olan bir kişinin 18 yaşında olan (gerçekte 9 yaşında) biriyle evlenmesi ne kadar doğru? Ahiret inancının saçmalığı var mesela. Şöyle bir hadis ya da hoca vaazı vardı. Eğer bir kadın bile isteye saçının 1 telini bile gösterirse o saç teli için 80.000 yıl yanıcaktır. Yine aynı şekilde hadislerde geçen cehenneme gidecek 6 ya da 9 (yalan olmasın tam hatırlamıyorum) kadından bahsediliyordu. Neden hep kadınlara bu kadar yük verilmiş? Neden kadınlar her şeyini, kendini saklamak zorunda da erkekler sadece gözlerini kapatıyor? Ee erkek kendine sahip çıkamıyorsa, neden duygularına yenik düşüp mantıklı düşünemeyeceği için 2 kadının sözü 1 erkeğin sözüne eşit oluyor? E erkekler kendine sahip çıkamıyorsa onların sözünün ne değeri kaldı? Asıl onlar güvenilmez değil mi?
Sırf "zina" etti diye bir insanı kırbaçlıyarak öldürmek ne kadar doğru? Kendini belli etmemeni öneririm eğer ettiysen herkes farkındaysa ve puan açısından sıkıntı çıkmayacaksa all*hın şuan tepeden inip kafana martinisinden çıkardığı zeytini 45 derecelik açıyla kafana atmadığı sürece inanmayacağını söyleyebilirsin. Çünkü öyle tipleri bilirim. Sana dağların, gezegenlerin, canlıların ne kadar mükemmel olduklarını söyleyerek all*hın var olduğunu kanıtladığını sanacaktır (?). Ya da klasik sokak röportajlarında söylenen bir ayet var onu söyleyecek ve bir anda mumoya cebrailin iman ettirdiği gibi iman ettirdiğini sanacaktır. Böyle insanları popo etmek çok kolay. Bence ona karşı böyle şeyler söyleyip kendini yorma. Onun yerine teneffüste arkadaşlarına anlattığı şeylerin saçmalığı ve tutarsızlığından dolayı kendini yiyeceğini falan söyle. Ve akıllarına gir. Kendinden emin olursan ve haklıyı savunursan birçok kişiyi doğru yola doğru çekebilirsin. O herife yapılacak bir şey yok üste çıktığını sanacak her zaman. Hocalara karşı böyle şeyler yapmak hem senin puanını hem de diğer hocalarla yaptığı dedikodular yüzünden diğer hocaların ve sonra da ailenin kulağına gitme ihtimalini arttırır. Unutma gizlilik esastır. Baya karışık bir cevap oldu aklıma geleni yazdım. Neyse umarım işine yarar. İyi günler dilerim.