Sadece ruhaniyet konusunda değil farklı konularda da git gide dibi görmeye yaklaşıyorsunuz. İlk cümleyi öyle bir şekle sokmuşsunuz ki her yöne çekilebilir. Konuşmamak mı istiyorsunuz? bunu ruhaniyeti kullanmadan yapmanın 1001 çeşit yolu var. Konuşmak mı istiyorsunuz? ChatGPT ile dertleşin o halde. Çünkü söylenenleri o kadar dinlemiyor ve halen yeni sorular sormaya devam ediyorsunuz ki artık ben dahil -eminim ki- pek çok kişi kafa bulmaya çalıştığınızı sanmaya başladı.
Sizin sorununuz tam olarak şu. Ruhaniyetten bağımsız olarak her insanın deneyim etmesi gereken şeylerden kaçınıp ruhaniyete sığınıyorsunuz. Ruhaniyetin ön planda olması gereken yerlerde de saçma sapan şeylere bel bağlıyorsunuz. "Kadınlarla konuşamıyorum, hepsinin derdi para olmuş" tarzı söylemler söyleyip Succubus'la evlenme düşüncesine kapılıyorsunuz; fakat gerçekten ruhaniyetle halledilebilecek şeylerden sürekli olarak kaçındığınız için 2 koca senedir ilerleme namına bir şey gösteremediniz.
Gerçekten samimi olup insanlara yardım etmek için can atan SS kardeşlerim size sayısız defa yapacağınız şeyleri uzun uzun anlattı. Ama tek yapmanız gereken sessiz bir yere geçip gözlerinizi kapatıp zihninizi susturmaktan ibaretti. Hadi RTR'ları geçtim, Güç Ritüeli gibi görece basit şeylere gününüzün yarım saatini ayırıp ayırmadığınız bile şüpheli.
Daha önce kaç kez uyarıldığınızı gördüm, ama hala yok enerji vorteksi ruhumu emiyor, Hristiyanlık ruhumu ele geçiriyor, Allah bana ne olursan ol yine gel dedi ve benzeri söylemleriniz var. Merak ediyorum bir kez dürüstçe "Neden diğer SS'ler 1-2 ayda çoğu korkusunu yenip akıllarındaki soruları kendi kendilerine cevaplandırabilecek duruma geliyorlar da ben böyle yerimde sayıklıyorum?" diye kendinize sordunuz mu?
Gücenmeyin ama artık forumdaki üyelerin iyi niyetlerini suistimal ediyorsunuz gibi geliyor. İyi gözle bakmaya çalışınca da tekrar soruyorum, 2 yıldır neden yerinizde sayıklıyorsunuz? Kendinizin çözmesi gereken şeyleri ruhaniyetle çözmeye çalışmayın. Kabuğunuzu ruhaniyetle değil gerçek bir çekiçle kırmanız gerek, öbür türlü sanrılarla ve hayallerinizle yaşamaya devam edersiniz.