satou
Member
kendi basima icinden cikamayacagim gibi gozuken turden bi depresyona tekrar girdim ve ne yapacagimi bilemeyip buraya yazmaya karar verdim ki zaten konu az cok burayi ilgilendiriyor. cogu konuda herkese yardimci olabiliyorsunuz ve bana da az da olsa oldunuz ama bu en onemlisi olabilir. o yuzden gereken ciddiyetin gosterilmesi beni mutlu eder. biliyorsunuz ki dunya zaten hic de iyi bir durumda degil, her ne kadar iyiye dogru gidiyor ve gelecegimiz parlak gibi gorunse de bazen benim icin oyle olmayabiliyor. hatta oyle ki, ben gecmisi gelecekten daha fazla dusunuyorum diyebilirim. gecmiste yasanan seyler, dunyanin yakin tarihinin her ne kadar yalanlarla dolu oldugunu bilsem de, gercekleri ogrendigimde bildigim her seyin kokten degismis olmasi, bunu atlatamadigimi dusunuyorum. ustune dusundugumde gercekten bana kafayi yediretebilecek seyler var. ornegin bu seylerden bir tanesi, kalici olarak yok olmak, benim bunu aklim almiyor. biliyorum, en azindan gercegi gorebildigim icin oyle bir seyin olma ihtimali, dusuk ama, bircok ruhun gezegenin basina gelen beladan dolayi yok oldugunu siz soylediniz. belki de isleyis bu sekildedir, ve o insanlar sadece sanssizdi. ama yine de bu onlarin sucu degildi. beni asil korkutan sey bu degil, bana bir sey olmasi gercekten umrumda degil, ama baska insanlarin basina bir sey gelmesi, ozellikle sevdigim insanlar, dusununce olecek gibi oluyorum. belki gelecegi kurtarabilecegiz ama gecmise bir sey yapamayacak olmak, sadece korkunc. biz bu cagda centil olarak dogdugumuz icin gercekten cok sansliyiz, ilk insanlar olarak da dogabilirdik, bunu soyledigim icin uzgunum ama bir y*hudi de olabilirdik. sadece yok olmayi hak eden bir varlik olmak, hicbir kurtulus yolunun olmamasi, ve tekrar hayata gelememek, anlamakta zorlaniyorum. ben bu kadar sansli olmak icin bir sey yaptigimi hatirlamiyorum. sorun da bu zaten, yasamak sucmus gibi geliyor, baskalarindan biraz daha sansli olmak, bence sadece suc. gercekten yok olanlari geri getirmenin bir yolu yok mu? dusunmekten kafayi yiyecegim. baska insanlarin aci cektigini gormek beni zaten bitirirken, bir de yok olmalari, ben bencil olamiyorum asla da olamayacagim.