Bir yerlerde Koruma meditasyonlarını düzgün yapan bir SS'in deprem gibi afet durumlarında, yanii elinde bulunmayan sebeplerden başına bir şey gelmesi durumunda tanrıların SS'i koruyacağını okumuştum. Yanlış mı o?
Bir yerlerde Koruma meditasyonlarını düzgün yapan bir SS'in deprem gibi afet durumlarında, yanii elinde bulunmayan sebeplerden başına bir şey gelmesi durumunda tanrıların SS'i koruyacağını okumuştum. Yanlış mı o?
Doğru okumușsun ama koruma aurası seni ölümsüz yapmaz, tanrıların seni ciddiye aldığı kadar dolayısıyla tanrıları ciddiye aldığın kadar korunursun, Lady Maxine bir keresinde astrolojik olarak kötü geçecek hatta onun için ölümle sonuçlanacağı gözüken bir yılda babamızın onun adına enerjilerini yönettiğini ve o yılın kendisi için çok iyi geçtiğini söylemiști. Burada dikkat etmen gereken nokta onun Lady Maxine olduğu, kaderine bağlıydı ve bu yüzden aldığı yardım ve koruma tabii ki üst düzey olacaktı.
Bir diğer husus forumlarda yazılan herșeyi dikkatte almamanız, keza kișilerin önceki yazılarını ve üsluplarını dikkate almanız sağlıklı bir ön yargı olușturup vakit kazanmanızı sağlayacaktır.