Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Deprem

Oldu da deprem sonucu hayatımızı kaybettik bize nolucak? Hayalet mi olucaz?
Esenliklerle

Oldu da deprem sonucu hayatımızı kaybettik bize nolucak? Hayalet mi olucaz?
Bir yerlerde Koruma meditasyonlarını düzgün yapan bir SS'in deprem gibi afet durumlarında, yanii elinde bulunmayan sebeplerden başına bir şey gelmesi durumunda tanrıların SS'i koruyacağını okumuştum. Yanlış mı o?

Bir yerlerde Koruma meditasyonlarını düzgün yapan bir SS'in deprem gibi afet durumlarında, yanii elinde bulunmayan sebeplerden başına bir şey gelmesi durumunda tanrıların SS'i koruyacağını okumuştum. Yanlış mı o?
Doğru okumușsun ama koruma aurası seni ölümsüz yapmaz, tanrıların seni ciddiye aldığı kadar dolayısıyla tanrıları ciddiye aldığın kadar korunursun, Lady Maxine bir keresinde astrolojik olarak kötü geçecek hatta onun için ölümle sonuçlanacağı gözüken bir yılda babamızın onun adına enerjilerini yönettiğini ve o yılın kendisi için çok iyi geçtiğini söylemiști. Burada dikkat etmen gereken nokta onun Lady Maxine olduğu, kaderine bağlıydı ve bu yüzden aldığı yardım ve koruma tabii ki üst düzey olacaktı.

Bir diğer husus forumlarda yazılan herșeyi dikkatte almamanız, keza kișilerin önceki yazılarını ve üsluplarını dikkate almanız sağlıklı bir ön yargı olușturup vakit kazanmanızı sağlayacaktır.

Doğru okumușsun ama koruma aurası seni ölümsüz yapmaz, tanrıların seni ciddiye aldığı kadar dolayısıyla tanrıları ciddiye aldığın kadar korunursun...
Burada dikkat etmen gereken nokta onun Lady Maxine olduğu

Bu kısmı biraz açabilir misiniz? Temelinde bir SS'in meditasyonlarını eksik etmemesi; Tanrıların Ritüellerini elinden geldiğince düzgün yapması, satanik ilkelerine bağlılığı ve kendisini, çevresini düzeltmesi onun Tanrıları ciddiye aldığını göstermez mi? Sizin de dediğiniz gibi, herkes HP Hoodedcobra, HPS Maxine yahut HPS Lydia değil. Elbette bir SS'in onlar kadar korunmasını beklemiyorum, ha kezâ düşmanın saldırıları bile ruhban sınıfına yönelik oluyor. Ancak buradaki "ciddiyet"i kim ve nasıl belirliyor? Bir SS'in yukarıda söylediklerimi yapmasına rağmen onun elinden bir şeylerin gelmeyeceği, kaldıramayacağı şeylerin başına gelmesine Tanrılar gerçekten müsahama ediyorlar mı?

Bu kısmı biraz açabilir misiniz? Temelinde bir SS'in meditasyonlarını eksik etmemesi; Tanrıların Ritüellerini elinden geldiğince düzgün yapması, satanik ilkelerine bağlılığı ve kendisini, çevresini düzeltmesi onun Tanrıları ciddiye aldığını göstermez mi? Sizin de dediğiniz gibi, herkes HP Hoodedcobra, HPS Maxine yahut HPS Lydia değil. Elbette bir SS'in onlar kadar korunmasını beklemiyorum, ha kezâ düşmanın saldırıları bile ruhban sınıfına yönelik oluyor. Ancak buradaki "ciddiyet"i kim ve nasıl belirliyor? Bir SS'in yukarıda söylediklerimi yapmasına rağmen onun elinden bir şeylerin gelmeyeceği, kaldıramayacağı şeylerin başına gelmesine Tanrılar gerçekten müsahama ediyorlar mı?
Soruya eklemeyi unuttum, af buyurun flood gibi oluyor. Bir SS, nasıl SS olup da nasıl Tanrıları ciddiye almayabilir? İnsanın yapısı gereği kendisini koruyan, kollayan canlılar mukkadestir. Örnek olarak Türkiyedeki "devlet" sevgisini verebilirim. Ancak devlet ciddiye alınmalı gibi bir şey söylenemez çünkü insan tarafından yönetilir. İnsan hata yapar, çuvallar. Ancak burada Tanrılardan bahsediyoruz.
TANRI kavramı, inandığımız şekilde "Mükemelleşmiş varlık" olduğu, üzerine de insanı koruyan bir varlık olduğu hâlde bir SS'in tanrıları ciddiye almaması mümkün olabilir mi? Şahsen inançsızken bile okuduklarımdan büyüleniyordum. Yeni bir SS olarak Tanrılarımızla tanışma/konuşma şerefine layık olamadım ancak hâlâ büyüleniyorum. Düşman eli olmadan bir SS nasıl tanrıları ciddiye almamazlık yapabiliyor?

Bu kısmı biraz açabilir misiniz? Temelinde bir SS'in meditasyonlarını eksik etmemesi; Tanrıların Ritüellerini elinden geldiğince düzgün yapması, satanik ilkelerine bağlılığı ve kendisini, çevresini düzeltmesi onun Tanrıları ciddiye aldığını göstermez mi?
Evet bu ciddiye almak anlamına geliyor. Peki sizce șunlar ne anlama geliyor:

2002-2003 yılları arasında Lady Maxine demonları özgürleștirmek gibi büyük bir projede sorumlulukl aldı ve sizin Tanrıları "ciddiye alabilmenizi" sağlayacak araçları size verdiler.

Hoodedcobra sizin "elinizden geldiğince düzgün yapmaya çalıștığınız" ritüelleri YARATTI.

Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsanız bu tanrıların sevgisini ve rehberliğini kazanmanız için yeterli olacaktır ama deprem sonucu tepenize bir bina göçerse tanrıların sizi hatta tutmak için garanti verdiği anlamına gelmez.

Tanrılar üzerimize düșen sorumlulukları yerine getirdiğimizde bize ödül maması olarak tanrısallık ve ölümsüzlük vermeyecek. Bunları Tanrıların rehberliği ile kendimiz alacağız.

Ciddiyet sandığınız gibi sadece var ya da yok olan birșey değil. Bunun seviyeleri var. Bahsettiğiniz șeyleri düzenli olarak yapıyor olmak sizi ileri tașımıyor ve sizi daha "ciddi" birine dönüștürmüyorsa ciddiye almıyorsunuzdur. Ama tanrı ritüellerini rünleri titretemediği için yapamayan ve bunun için üzülüp bidahaki sefere yapabilmek adına rünlere çalıșıyor ve çakralarını açıyorsa bu henüz yapmamıș olmasına rağmen ciddiye aldığını gösterir.

Ancak buradaki "ciddiyet"i kim ve nasıl belirliyor? Bir SS'in yukarıda söylediklerimi yapmasına rağmen onun elinden bir şeylerin gelmeyeceği, kaldıramayacağı şeylerin başına gelmesine Tanrılar gerçekten müsahama ediyorlar mı?

Demagojik hale getirmeye gerek yok ciddiyetin ne olduğuna siz ve vicdanınız karar verirsiniz ve "çaresizlik" Zevistlerin lugatında olmaması gereken birșeydir. Tanrılar güçlenmek için bize güçlenmek için imkan sunarak yeterince müsamaha gösterdiler. Daha fazlasını istiyorsanız gidip alabilirsiniz, ama birinin bunu size vermesini beklemeniz doğru değil.

Böyle bir durum söz konusu değildir. Tanrılar, her Zevisti korur ve rehberlik eder. Ancak biz Zevistler de her konuda elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Sadece Tanrılara bel bağlamakla yetinmemeli, kendi sorumluluklarımızı da yerine getirmeliyiz.

Hoodedcobra sizin "elinizden geldiğince düzgün yapmaya çalıștığınız" ritüelleri YARATTI.
Yüksek Rahip Hooded Cobra. Bu tür unvanların süs ya da gösteriş amacıyla kullanılmadığını defalarca dile getirdik.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back