Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Demon davet etme hakkında

Xaji

New member
Merhaba hepinize mutlu ve sağlıklı günler dilerim
Sormak istediğim soru her gün meditasyon yapıyorum bazen de ritüeller yaparım ama koruyucu demonumun ne ismini ne de mühürünü biliyorum halen iletişim sağlıyamadık iletişim nasıl kurabilirim bilmiyorum sadece tahta var bende fakat o da pek güvenli değilmiş bu yüzden daha fazla meditasyon yapıp daha iyi bir şekilde ouija tahtası ile iletişim kurmayı denicem siz ne kadar süre içinde ve nasıl iletişim kurabildiniz ?
Aynı zamanda yardıma muhtaç olduğum zamanlar geceleri dua ediyorum belirli konularda yardım içinde demon daveti yapıyorum şuan Dantelion ve Uvall demonumuzu davet etmiştim fakat hiç enerji hissedemedim yanıma geldiklerine dair bir işarette göremedim ama yine de dua etmiştim çizdiğim mühürün önünde

Esenlikler, Size de iyi günler dilerim.

Birazcık daha sabredip meditasyonlarınıza ve 3. gözünüz, duru-işiti ve duru-görü noktalarınız üzerine çalışmanızı tavsiye ederim. Bu alanlar olmazsa olmazdır.
Bu süreçte, benim de bir dönem fayda gördüğüm bir yöntemi size önerebilirim: Tarot.

Tarot üzerine çalışın ve kartları iyice anlayıp yorumlama kapasitenizi geliştirin. Böylece daha iyi anlayabilirsiniz.

Ayrıca, Tanrılarla Tarot aracılığı ile iletişim kurarken, bağ kurmak istediğiniz Tanrının mührünü yanınızda bulundurun. Hatta var ise ritüelini de yapabilirsiniz.

Oujia tahtası ve pandülü daha da geliştiğiniz zaman tekrar deneyebilirsiniz. Şuanlık en kesin yöntem Tarot'tur.

Koruyucu Demonu genellikle kişinin kendisi bulmalı. Fakat şöyle bir öneri verebilirim: bize yakın olan hayvanlardan, ruhumuzun zıt yönünden, doğum haritasından, doğum tarihimizden veya ilgilendiğimiz alanlardan bulabiliriz.

Koruyucu Demonu genellikle kişinin kendisi bulmalı. Fakat şöyle bir öneri verebilirim: bize yakın olan hayvanlardan, ruhumuzun zıt yönünden, doğum haritasından, doğum tarihimizden veya ilgilendiğimiz alanlardan bulabiliriz.
Bunların hiçbiri gerçekten yardımcı olmayacaktır.

Şuanlık en kesin yöntem Tarot'tur.
Astral duyular gidilmesi gereken yoldur.

Sormak istediğim soru her gün meditasyon yapıyorum bazen de ritüeller yaparım ama koruyucu demonumun ne ismini ne de mühürünü biliyorum halen iletişim sağlıyamadık iletişim nasıl kurabilirim bilmiyorum sadece tahta var bende fakat o da pek güvenli değilmiş bu yüzden daha fazla meditasyon yapıp daha iyi bir şekilde ouija tahtası ile iletişim kurmayı denicem siz ne kadar süre içinde ve nasıl iletişim kurabildiniz ?
Aynı zamanda yardıma muhtaç olduğum zamanlar geceleri dua ediyorum belirli konularda yardım içinde demon daveti yapıyorum şuan Dantelion ve Uvall demonumuzu davet etmiştim fakat hiç enerji hissedemedim yanıma geldiklerine dair bir işarette göremedim ama yine de dua etmiştim çizdiğim mühürün önünde
Doğru zaman geldiğinde Koruyucu Demon'unuz ile tanışacaksınız. Bu olana kadar gözlerinizi kapatmanız ve içinizden saygı ve iyi duygular ile seslenmeniz (dua etmeniz) yeterlidir. Sizi duyacaktır, emin olabilirsiniz.

Görmek ve duymak büyük bir çaba ve uzun bir zaman isteyebilir. Bu bizim çabamıza ve ruhumuzun durumuna bağlı. O zamana kadar, kalbinizi Tanrılara açmak, Onlara yakınlaşmak için çabalamak rehberliği görmenizi kolaylaştıracaktır. Bu rehberlik hayatlarımızda, hislerimizde, düşüncelerimizde, rüyalarımızda vb. olabilir... Elbette her his ve düşüncemiz Tanrılar ile ilişkili değil (bir çoğu değil). Bunun ayrımını zamanla yapmayı öğreniyorsunuz, bu yüzden mantık ve kalbin dengesi içinde yaklaşın. Değerlendirin, hissedin ve sorgulayın.

Enerji hissetmek ise, pratik ve deneyim ile artacak bir yetenektir. Bunu sorun etmeyin. Tanrılara doğru bir kalp ve saygı ile yaklaşın. Onlar size doğru şekilde, doğru zamanda uygun rehberlik ve yardımlarını gösterirler. Tanrılardan bir çok konuda yardım rica edebiliriz ve bir şeylerin bizim istediğimiz şekilde olmasını isteriz. Ancak Onlar neyin bizim için iyi, gerekli ve doğru olduğunu bilerek yardım ve rehberliklerini gösterirler. İyi akşamlar. 🕊

Esenlikler.

Meditasyonlarınıza adanmış bir şekilde devam edin ve sakın aksatmayın. Tanrılar ile iletişim kuracak seviyeye gelmek zaman alabilir. Bu konuda size birkaç tavsiye vermek istiyorum.

Astral iletişim kurarken ruhunuzun temizliği çok önemlidir. Günlük olarak FRTR yapmayı sakın aksatmayın. Yaptığınız RTR'ları kendi ruhunuza yönlendirin. Bunu da kelimeleri kendi ruhunuz içinde titrettiğinize odaklanarak yapacaksınız. Kendi ruhunuza düzenli şekilde RTR yapmak sizi düşman lanetlerinden ve üstünüze yapışmış negatif enerjilerden temizleyecektir.

Astral iletişim için en önemli gereksinimlerden biri de sağlıklı bir Epifiz bezidir. Bunun için Epifiz bezinize ''GAUM'' mantrasını 8 ve katları şeklinde titretebilirsiniz. Uyarı vermek istiyorum. Epifiz beziniz ''çalışmıyor'' değil, sadece ''biyoelektrik seviyenize uygun'' şekilde çalışıyor. Meditasyonlara devam ettikçe ruhunuzun ve bedeninizin biyoelektriği artacak, bu da Epifiz bezinizin gücünü arttıracaktır.

6. Çakra durugörü ve duruişiti yeteneklerinizi yönetir. 6. Çakrayı güçlendirme yöntemlerinden biri de ''İNANNA'' mantrasını titretmektir. Yine 8 ve katları şekilde bu mantrayı 6. çakranıza titretebilirsiniz.

Enerjilerinizi yüksek tutun, Günlük olarak devamlı bir şekilde Güç Meditasyonlarınızı tekrarladığınız sürece her gün tanrıları görmeye bir adım daha yakınsınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back