Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Daha zeki olabilmek için çalışma varmı ?

anonymous042

Member
Böyle zekamızı daha çok arttırıcak böyle bizi uyandırıcak bir çalışma falan varmı acaba ?

Sürekli artan bilgi açlığı, düzenli çalışma ve meditasyon gayet yeterlidir. Ayrıca Lord Thoth ve Leydi Sekhmet Ritüellerini de yapabilirsiniz.

Sadece bir anda kendinize yüklenmemenizi tavsiye ederim. Toprağın üstüne bir kova suyu aniden boca ederseniz çamur elde edersiniz, fakat suyu yavaş yavaş eklerseniz o toprak suyu emer. Yavaş ve düzenli şekilde çalışıp toprağın suyu emmesini sağlayın.

Halen daha SS pratikleri ile ilgili şüpheniz varsa hemen şunu ekleyeyim; bu pratikler gerçekten 'gerçek' ve aniden suyu boca eder gibi yüklenmeniz size büyük zararlar verir.

Bu hayatta ve en üstün mertebeye kadar giden bireysel yolda, ahmaklığın çukurundan çıkmak için ilk adım haklı ve haksızı uydurmayı bırakmaktır.

Aynı zamanda zekanın ve kalifiye uyanıklığın da en muazzam kaynağı ve temeli bu durumdur.

Haklı ve haksızı uydurmuyor olsanız bile bu konu üzerinde çalışmak kesinlik, bütüncüllük ve netlik sağlaması açısından belirttiğiniz konu hakkında gelişmek için en kullanışlı yöntemdir.

Mannaz rünü ile "Haklılık bahsinde uydurmayan varlığım mutlak ve sonsuz çalışır" niyetiyle; Sağlıklı, pozitif, hemen gibi eklemelerle çalışabilirsiniz.

Sürekli artan bilgi açlığı, düzenli çalışma ve meditasyon gayet yeterlidir. Ayrıca Lord Thoth ve Leydi Sekhmet Ritüellerini de yapabilirsiniz.

Sadece bir anda kendinize yüklenmemenizi tavsiye ederim. Toprağın üstüne bir kova suyu aniden boca ederseniz çamur elde edersiniz, fakat suyu yavaş yavaş eklerseniz o toprak suyu emer. Yavaş ve düzenli şekilde çalışıp toprağın suyu emmesini sağlayın.

Halen daha SS pratikleri ile ilgili şüpheniz varsa hemen şunu ekleyeyim; bu pratikler gerçekten 'gerçek' ve aniden suyu boca eder gibi yüklenmeniz size büyük zararlar verir.
Element çalışmaları icin belirli bir zamanın geçmesi gerekirmi?
Birde elementler insana nasıl etki ediyor karakter olarak?
Ben aşırı iyi niyetli enayi denilebilcek bir insanım hangi element beni karakter olarak kötü bir insan yapar?
Esenliklerle

Ben aşırı iyi niyetli enayi denilebilcek bir insanım hangi element beni karakter olarak kötü bir insan yapar?
Esenliklerle
Element çalışması çok tehlikeli ve Türk forumlarındaki sayılı bir kaç kişi dışında kimseye önermem, ben kendim bile yapmaktan çekinip henüz o seviyeye gelmediğimi düşünüyorum. Doğum haritanıza bakıp JoS sitelerindeki elementlerin etkilerini kendinizle karşılaştırarak durumunuzu anlayabilirsiniz, az olan elementleri arttırarak sorunlarınızı bir yere kadar da çözebileceksinizdir fakat bu ileri seviye bir çalışma; hevesliyseniz Akaşa invoke edin, daha kontrollü ve yararlı olacaktır.

Esenliklerle
Elementlerin pozitif ve negatif sayabileceğimiz yönleri olduğundan istenmeyen bir etkiyle karşılaşmadan üstlerinde çalışmak için ruhaniyette deneyimli-gelişmiş olmanız daha uygun olacaktır.

Kötü bir insan olmak istemek saçmalıktır. Ne yaşamış olursak olalım hep iyi kalmamız gerekir. Özgür iradeye sahip olduğunuzu unutmayın, en doğru kararları vermek için duygularınızı ve mantığınızı dengede tutmalısınız.

Element çalışması çok tehlikeli ve Türk forumlarındaki sayılı bir kaç kişi dışında kimseye önermem, ben kendim bile yapmaktan çekinip henüz o seviyeye gelmediğimi düşünüyorum. Doğum haritanıza bakıp JoS sitelerindeki elementlerin etkilerini kendinizle karşılaştırarak durumunuzu anlayabilirsiniz, az olan elementleri arttırarak sorunlarınızı bir yere kadar da çözebileceksinizdir fakat bu ileri seviye bir çalışma; hevesliyseniz Akaşa invoke edin, daha kontrollü ve yararlı olacaktır.
Bende de ateş az, akaşa uygun olur mu?

Esenliklerle
İyi niyetli olmak "enayi" olmak değildir. Asıl enayi olan iyi niyeti suistimal edenlerdir. Kötü olduğunuzda güçlü olacağınızı vs. sanıyorsanız da büyük bir yanlışın içerisindesiniz demektir. Evrende iyilik kadar yüce bir şey yoktur. İyilik yaratımın ta kendisidir. Kötü olmak çok kolaydır, iyi olmak ise her zaman en zor olandır. İyi olmanın ne kadar yüce bir şey olduğunu anlayacak seviyeye geldiğinizde "ne kadar da aptalmışım!" diyeceksiniz. Ama umarım iş işten geçmez.

İyi niyetli olmak "enayi" olmak değildir. Asıl enayi olan iyi niyeti suistimal edenlerdir. Kötü olduğunuzda güçlü olacağınızı vs. sanıyorsanız da büyük bir yanlışın içerisindesiniz demektir. Evrende iyilik kadar yüce bir şey yoktur. İyilik yaratımın ta kendisidir. Kötü olmak çok kolaydır, iyi olmak ise her zaman en zor olandır. İyi olmanın ne kadar yüce bir şey olduğunu anlayacak seviyeye geldiğinizde "ne kadar da aptalmışım!" diyeceksiniz. Ama umarım iş işten geçmez.
İyi güzel diyorsun da, enayi yerine konuldu la kalıyorsun. Nerde namusuz nerde yahudileşmis kişi var onlar üs konuma geliyor. 1,5 yıldır çalışıyorum ki gayet yeterli bir düzeyde çalışıyorum hiç bir yerden kıdemin k sini alamadım. Birde bende otizm var durum daha kötü.
Kıdem konusunda hangi tanrı var?
Esenliklerle

Esenlikler element çalışması neden tehlikeli oluyor ?

İyi güzel diyorsun da, enayi yerine konuldu la kalıyorsun. Nerde namusuz nerde yahudileşmis kişi var onlar üs konuma geliyor. 1,5 yıldır çalışıyorum ki gayet yeterli bir düzeyde çalışıyorum hiç bir yerden kıdemin k sini alamadım. Birde bende otizm var durum daha kötü.
Kıdem konusunda hangi tanrı var?
Esenliklerle
İyiliğin yüceliğini kıdemin k'si ile kıyaslamanız bile henüz bilgi yönünden zayıf olduğunuzu gösteriyor.

Kıdem alamamanızın sorumlusu iş yerinizdir. Yoksa sizin iyi ya da kötü olmanız değildir. Kötü olsanız belki işten bile kovulabilirdiniz. Çünkü iş yeriniz size kıdem vermeye bile tenezzül etmemiş, sizi büyük ihtimalle iyi birisi olduğunuz için iş yerinde barındırıyorlardır. Size tavsiyem bu iş yerinden ayrılmanız ve yeni bir tane bulmanız olacaktır. Size değer vermeyen yerde bulunmayın.

Sizi enayi yerine koyanlara yardım etmeyin, iyilik yapmayın. Yapmak zorunda değilsiniz. İyilik hak edene yapılır. İyilik ile kötülük arasında karıştırılan birçok şey vardır:

- Öfke/Cezalandırma: Öfke ve cezalandırma, kötü bir şey değildir. Hak eden cezalandırıldığında bu gerçekten de iyi bir şeydir. Cezanın boyutuna suçun oranı karar verir. Aynı şekilde öfke de kötü bir şey değildir. Sınırlarınızı belirlemenize yardımcı olur.

- Umursamamazlık/Yardım etmemek: İşte burası tam olarak sizin sorununuz. İyi insanlar hep yardım etmek zorundadır, umursamak zorundadır gibi bir algı oluşmuştur. Durum hiç de böyle değildir. İyilik önceki metinde bahsettiğim üzere hak eden kişiye yapılır. Ve siz kimseye İYİLİK YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. İyi bir insan olun ama sizi enayi yerine koyana asla yüz vermeyin, iyilik yapmayın ve yardım etmeyin. Onları direkt hayatınızdan çıkartın.

Esenlikler element çalışması neden tehlikeli oluyor ?
Başlangıç seviyesindeki deneyimsiz kişiler elementlerin ham gücünü kontrol etmekte çok zorluk yaşar. Ruhani güç bir kenara, güçlü bir karakteriniz ve zihinsel dayanıklılığınız yoksa o elementin kişiliğinize adapte olma süreci çok sancılı geçecektir ve yüksek ihtimalle olumsuzlukla sonuçlanabilir.

Başlangıç seviyesindeki deneyimsiz kişiler elementlerin ham gücünü kontrol etmekte çok zorluk yaşar. Ruhani güç bir kenara, güçlü bir karakteriniz ve zihinsel dayanıklılığınız yoksa o elementin kişiliğinize adapte olma süreci çok sancılı geçecektir ve yüksek ihtimalle olumsuzlukla sonuçlanabilir.
Anlıyorum ,başarılar dilerim ŞEYTAN BABA seni kutsasın

Aşırı iyi niyetli olduğunuz görüşü üstten bakan bir durum dahilinde ise bu konu hakkında çalışabileceğiniz tek konu öz gözlem yoğunluğunuzu arttırmaktır.

Bu konu hakkında rahatsızlığınızın olduğunu belirtmenize rağmen yine de sağlıklı bir şekilde karar verip ona göre çalışma gerçekleştirmenizi öneririm.

Eğer ki güçsüz ve dahası yalnızlaştıran, daha basit tanımıyla altta kalıp sevdiğini koruyamayan iyi kişilikten bahsediyorsanız, çalışma gerçekleştirmeniz gereken konu "Kendinizi özlü bir şekilde düşünmeyi kaynaklı hale getirmenizdir"

Eter kullanarak bu niyetle varlığınızda veya auranızda kaynak niteliği taşıyan bir birikim yapabilirsiniz. Hayatta ve yönetim ve yönelim süreçlerinizin belirlendiği dış çıkar ilişkilerinde sağlıklı bir şekilde yardımcı olur.

Bu çalışmanın dışarıya karşı düşmancıllaşmaması adına "dostane" olmasına niyet etmeniz de yararınıza olur. Ek olarak sağlıklı ve pozitif gibi eklemeler kullanabilirsiniz fakat zaten çalışma böyle bir çalışma olduğundan sadece iç rahatlığı sağlayacaktır.

Ateş elementi eksikliği için ne yapmalıyım peki?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back