Merhaba, daha önce kendimden bahsetmiştim. Forumunuzda 3 ay kadar kısa süredir bulunuyorum ve önceki sorularımda sorduğum sorularda verdiğiniz cevaplardaki yazıları, makaleleri okudum. Bu süreçte detaylı düşününce bir elmas bulmuş gibi hissetmedim. İnancın asla mantık ile ortak çalışmadığının farkındayım inanç farklıdır bilmek mantıkla eşdeğerdir o yüzden bilen bilir inanan inanır. Makalelerinizden de çıkardığım sonuçlara göre aslında eski inanışlardaki tanrıların Satanizm ile bağlantılı olduğunu hatta sizlerin tanrıları olduğuna inanıyorsunuz. Buna inandığınız için reddiye yapamam öyle bir amacım da yok ama hepsinin tarihine bakınca satanizm ile ilişkilendiren sadece sizmişsiniz gibi duruyor bu da bende soru işaretleri uyandırdı. Satanizm'i din olarak araştırmayı seviyorum ve daha önceden de söylediğim gibi Bülent Kısa'ya atfedilen 6 katlı kitap gibi uydurmalar ile işim yok. Zorunda değilsiniz tabii ki fakat sizden isteğim yüzeysel yazılar yerine neden sizin inancınızın doğru olduğuna dair sizi ikna eden kanıtları öğrenmek. Anlatmak istediğim alt metni anlaşılır hale getirdiğimi düşünüyorum. Teşekkürler.