Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Cyrokinezi

_PotestasDea_

Member
Esenlikler,

Bu konuda hakkında hiçbir konu açılmamış. Galiba kimsenin ilgilenmediği bir kinezi çeşidi.
Cyrokinezi üzerinde nasıl çalışılır?
Bazı tanrılar belirli kineziler üzerinde yardım edebiliyor. Kendi deneyimimden biliyorum, Fakat "Cyrokinezi" Alanında yardım eden, Bu konuda uzmanlaşmış herhangi bir Tanrı/Tanrıça var mı?
Lord Baalzebub: Telekinezi
Lord Aim: Pyrokinezi
Lord Vepar: hydrokinezi, Aerokinezi Vesaire Vesaire...

Teşekkür ederim.

Esenlikler,

Bu konuda hakkında hiçbir konu açılmamış. Galiba kimsenin ilgilenmediği bir kinezi çeşidi.
Bazı tanrılar belirli kineziler üzerinde yardım edebiliyor. Kendi deneyimimden biliyorum, Fakat "Cyrokinezi" Alanında yardım eden, Bu konuda uzmanlaşmış herhangi bir Tanrı/Tanrıça var mı?

Teşekkür ederim.
Soğukluğu kontrol etmek. Hımmm. Aslında üzerine çalışılabilir. Tecrübe edersem geri dönüş yapacağım size.

Soğukluğu kontrol etmek. Hımmm. Aslında üzerine çalışılabilir. Tecrübe edersem geri dönüş yapacağım size.
Cyrokinezi gibi kineziler aslında abartılması gereken yetenekler...
Belirli bir rütbede bu gibi yeteneklerin çok büyük bir artısı olacağına inanıyorum.

Tecrübe ederseniz ve geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum!

Bu kesinlikle mümkün fakat elementler ile belli bir seviyeye gelmek gerektiğine inanıyorum. Lord Azazel, pyrokinezi de ustalaşmak için vücutta ateş elementini büyük oranda tutabilmek gerektiğini ifade etmiştir. Benzer bir mantık, bu kinezide (dolaylı yoldan da olsa) su elementi için geçerli olabilir. (Emin değilim bu tamamen bir tahminden ibaret)

Adanmışlığımın ilk aylarında elementlerle çalışmaya başladım. O zaman bile ateş ve suyun invoke edildiğinde vücut ısısı üzerinde etkilerini görebildim.

Bunun yanında, enerji yönlendirme ve aurayı bir cisme bağlama çalışmaları yapmanız size her siddhi de fayda sağlayacak. Sadece ne zaman durmanız gerektiğini bilin.

Kesinlikle, O zaman buzun özü su olduğu için, Su tutmamız gerekiyordur.
Buz ve kar üstünde ama çoğunlukla su üstünde çalışmam gerekiyor...
Tabii kar'ı çok fazla bulacağımı sanmıyorum...

Teşekkür ederim!!

Cyrokinezi gibi kineziler aslında abartılması gereken yetenekler...
Belirli bir rütbede bu gibi yeteneklerin çok büyük bir artısı olacağına inanıyorum.

Tecrübe ederseniz ve geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum!
Belirli bir seviyede işe yaramazsa bile bu sıcaklıkta serinlemek için bile işe yarar.

Kesinlikle, Her seviyede farklı işlere yarıyor. Adım adım ilerliyor ve güçleniyor. ⚕️🧘‍♀️
Yapınızı ve üslubunuzu sevdim. Tecrübe etmeye çalışıcam. Ve en geç bu ayın sonunda size çalışmanın nasıl yapılabileceğini açıklarım. Ama büyük ihtimalle bunu forumlar yerine conversation bölümünden yaparım.

Yapınızı ve üslubunuzu sevdim. Tecrübe etmeye çalışıcam. Ve en geç bu ayın sonunda size çalışmanın nasıl yapılabileceğini açıklarım. Ama büyük ihtimalle bunu forumlar yerine conversation bölümünden yaparım.
Çünkü çok gerekli görmedikçe çalışmalarımı herkese paylaşmıyorum.

Çünkü çok gerekli görmedikçe çalışmalarımı herkese paylaşmıyorum.
Tabii ki de, Bizim için uğraşıyorsunuz. Araştırmanızı ve geri dönüşünüzü sabırla ve heyecanla bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Hem vaktiniz Hem de İlgilendiğiniz için.

Lord Abrasax/Decarabia galiba guardian demonunuz. Yada sevdiğiniz bir Tanrı. Benim de öyleydi. ilk başlarda bana yardımcı olan çok sevimli bir tanrıydı. ⚕️

Tabii ki de, Bizim için uğraşıyorsunuz. Araştırmanızı ve geri dönüşünüzü sabırla ve heyecanla bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Hem vaktiniz Hem de İlgilendiğiniz için.

Lord Abrasax/Decarabia galiba guardian demonunuz. Yada sevdiğiniz bir Tanrı. Benim de öyleydi. ilk başlarda bana yardımcı olan çok sevimli bir tanrıydı. ⚕️
Rica ederim. Dediğim gibi bu ay içerisinde size ulaşırım.

Evet kendisi benim Gardiyanımdır. Ve gerçektende çok iyi niyetlidir. Bazen ona vakit ayıramasam bile ulaştığım zaman çok güçlü bir şekilde onu hissederim ve söyleyeceğim şeyi unutup ona daha çok odaklanırım. Bazen ona zaman ayıramadığım ve iletişimde kalamadığımda kendimi nankör hissediyorum. Ve dua ederken bir bin kez fln özür diliyorum.

Rica ederim. Dediğim gibi bu ay içerisinde size ulaşırım.

Evet kendisi benim Gardiyanımdır. Ve gerçektende çok iyi niyetlidir. Bazen ona vakit ayıramasam bile ulaştığım zaman çok güçlü bir şekilde onu hissederim ve söyleyeceğim şeyi unutup ona daha çok odaklanırım. Bazen ona zaman ayıramadığım ve iletişimde kalamadığımda kendimi nankör hissediyorum. Ve dua ederken bir bin kez fln özür diliyorum.
Onlar bizi bizden daha iyi tanırlar, Bilirler, Hissederler.
Bizim o an ne yaşadığımızı, nasıl düşündüğümüzü bildikleri için Bizi yargılamazlar, Yada bir şey söylemezler. Çünkü o an sen öyle düşünmüştün. Ve ona göre hareket ettin. Onların iradesi bizim düşünemediğimiz şeyleri düşünür. O yüzden öyle hissetmeyin.
Gibi gibi. Tam anlatamadım. Ama anladığınızdan eminim. :)🧘‍♀️

Çok iyi niyetliler gerçekten... Onlar olmasa kim bilir ne yapardık. Yada ne haldeydik...

Bu kinezi mantığı nasıl çalışıyor? Biz med yaparken auramızı güneş ışıyla yakıyor, ama bu bir hayal. Gerçekte nasıl kinezi yapılabiliyor.
Esenliklerle

Bu kinezi mantığı nasıl çalışıyor? Biz med yaparken auramızı güneş ışıyla yakıyor, ama bu bir hayal. Gerçekte nasıl kinezi yapılabiliyor.
Esenliklerle
Pratiklerle oluyor, fakat her pratik ile değil.
Gerçekte olması için ruhun güçlerinin uyanmış ve geliştirilmiş olması gerekiyor.

Bir şeyi kontrol etmek istiyorsan, Onun gibi olmak zorundasın.
Örneğin: Tanrısallığa erişmek istiyorsan, Tanrılar gibi olmalısın.

Özellikle el çakralarının açık olması gerekiyor. Ayak çakralarının da açık olması ekstra bir güç kazandıracak.
Joy of Satan'da ki Yüksek Rahibe Maxine'nin telekinezi adlı yazısını okuyabilirsiniz.

Buna özel olarak ayrılmış, Detaylı bir yazı ne yazık ki yok. Ama gerçekten çok isterdim. Gerçekten ben bile yazarım.
Tanrısallıkta bizlere yardım edecek en büyük şey siddhiler ve o tarz güçler. Bunların %20'si gelişmiş kineziler...

Yüksek Rahibe Maxine, Her şeyi en detaylı bir şekilde bilen, Çok yardımsever bir insandı...
Fakat bazı şeyleri eksik yada insanların tam olarak anlayamayacağı bir şekilde yazmıştı. Yüksek rahipte onların birçoğunu düzeltiyor, Yani açıklık kazandırıyor.

Onlar bizi bizden daha iyi tanırlar, Bilirler, Hissederler.
Bizim o an ne yaşadığımızı, nasıl düşündüğümüzü bildikleri için Bizi yargılamazlar, Yada bir şey söylemezler. Çünkü o an sen öyle düşünmüştün. Ve ona göre hareket ettin. Onların iradesi bizim düşünemediğimiz şeyleri düşünür. O yüzden öyle hissetmeyin.
Gibi gibi. Tam anlatamadım. Ama anladığınızdan eminim. :)🧘‍♀️

Çok iyi niyetliler gerçekten... Onlar olmasa kim bilir ne yapardık. Yada ne haldeydik...
Anladım ben. Rahat olun. Öyle tabiki ama ben yinede kendimi bu konuda suçlu hissediyorum.

Sürüp, bir sinagog yapımda kullanılan köleler olup, cesetlerimiz ve kemiklerinizi yiyebilirlerdi Yahudiler.💀 Neyse ki öyle olmadı şükürler olsun.

Esenliklerle
Zihnini hükmetmek istediğin elemente veya nesneye veya olaya yönlendirerek onu kendi iradenle kontrol edebiliyorsun. Tabi bu basit bir anlatım pratikte bu çok sabır gerektiren bir becerilerdir.

Yüksek Rahibe Maxine, Her şeyi en detaylı bir şekilde bilen, Çok yardımsever bir insandı...
Fakat bazı şeyleri eksik yada insanların tam olarak anlayamayacağı bir şekilde yazmıştı. Yüksek rahipte onların birçoğunu düzeltiyor, Yani açıklık kazandırıyor.
Böyle bir durum söz konusu değil; Yüksek Rahibe Maxine'nin açıklamalarında düzeltilmesi gereken bir şey yok. İnsanlar sadece yanlış anladığı için Yüksek Rahip Hooded Cobra açıklama yapma gereği duyuyor. Bu, zaman zaman kendi açıklamaları için de geçerli oluyor.

Esenlikler,

Teşekkür ederim.
Paylaşımınız için teşekkürler bu bilgileri bilmiyordum. Size sorum olacak, siz tanrılarla görüştünüz mü daha önce?

Paylaşımınız için teşekkürler bu bilgileri bilmiyordum. Size sorum olacak, siz tanrılarla görüştünüz mü daha önce?
İnsanlara, okült konularla ilgili olan kişisel deneyimlerini sormayın. Kişinin Tanrılarla olan ilişkisi gizli kalmalıdır.

Esenlikler,

Teşekkür ederim.
Lord Aim mi? Caim olmasın o? İlk defa öyle bir Tanrı ismi duyuyorum.

Lord Aim mi? Caim olmasın o? İlk defa öyle bir Tanrı ismi duyuyorum.

AINI, namı diğer AYM/AIM, HARBORY

CAIM, namı diğer CAMIO

İkisi farklı Tanrılar...​

Bilgi için teşekkürler. Tanrıların ek/yan isimleri var, oradan bir karışıklık olmuş.
Önemli değil, Olabilir.

Bende çok yeni başladığımda Tanrılarımızdan; Baal / Balam / Beelzebub'u çok karıştırmıştım...
Sonra ikisinin Aynı tanrı olup, Diğerinin farklı olup, Baba-Kardeş ilişkilerinin olduğunu öğrendim.

Önemli değil, Olabilir.

Bende çok yeni başladığımda Tanrılarımızdan; Baal / Balam / Beelzebub'u çok karıştırmıştım...
Sonra ikisinin Aynı tanrı olup, Diğerinin farklı olup, Baba-Kardeş ilişkilerinin olduğunu öğrendim.
Evet aynısını ben de yaşadım ahahaha

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back