Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Budizm

EsotericBuddha

New member
Uzun zamandır Vajrapani(Mahayana budizminin bir kolu Tibet budizmi diye de geçer diğer Budist mezheplerden ziyade büyücülük vs vs barındırır) biraz araştırma yaptıktan sonra Spirituel satanizmde ki "meditasyon" kavramının Budizm ile neredeyse aynı olduğunu keşfettim. Siz Budizm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ek not: Nuclear Dharama nedir?

Tibet Budizminde büyü elbette var ve içinde Bön dini de var. Ama Tibet Budizmi tamamen ezoteriktir. Pratik eden birisini tanıdım ve bana söylemedi pratiğini.

Genel olarak ise Budizm ruhu köreltme yönünde. Pure Land Budizmini 9 ay kadar denedim ve nedense enerjim sönmeye başladı. Ayrıca bu en kolay Budizm tarzı. Neden enerjim söndü ve zihnimden ölüyorsun fikirleri geçti anlamadım ve bıraktım buraya geçtim.

Sümer tabletlerini onlarca tanrı tasvirlerini önemsemiyorlar ve hatta demonları başka boyutta varlık olarak görüyorlar. Manastır hayatı ise sağlıksız. Ben kendim gidecektim sonunda kurtuldum.

Pure Land Budizmini pratik edince arzularım yok oldu, evet yok oldu. Hiçbir şey yapmak istemedim. Cinsel arzum ise yerlere indi. Bırakınca bir nebze düzeldi. Böyle bir insan nasıl sağlıklı olsun, nasıl hayat enerjisi artsın, nasıl bir şeyler üretsin? Bakma sen Tibet Budizminin benzediğine bize, Bön dini sayesinde benziyor yoksa hepsi aynı şey. Zen de aynı plb de aynı hepsi.

Belirli seviyede iyi hissettirebilir ama sonrası ne olur bilemem. Benim kitaplığım sutra ve Thic Nhat Hanh dolu.
Budizme göre en kötü cehenneme gideceğim hadi hayırlısı.
İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back