Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Birinin düşüncesine etki etmek

goth-wolf

New member
Merhaba birinin düşüncesine etki etmek istiyorum olumsuz/kötü bir şey için değil, kendi yararım için bunu istiyorum. Büyüsel olarak nasıl bir yol izlemeliyim ?

Merhaba birinin düşüncesine etki etmek istiyorum olumsuz/kötü bir şey için değil, kendi yararım için bunu istiyorum. Büyüsel olarak nasıl bir yol izlemeliyim ?
Bu ileri seviye bir çalışmadır ve öncelikle üst çakralarınızın (6.çakra, boğaz çakrası ve taç çakra) açık olması ve telepati gibi yeteneklerde gelişmiş olmanız gerekmektedir.
Birinin fikrini değiştirmek için telepati yapılırken kullanılan yöntemin çok benzeri kullanılabilir; kişiye odaklanın ve taç çakranızın birbirine bağlandığını imajine et. Bu yolla kişinin düşüncelerini iradene göre şekillendirmeye başla.
Bunun dışında belli başlı materyallerle yapabileceğiniz büyüler var; kukla kullanabilir veya Hoodoo ve Slav/Grek büyülerinde kullanılan "temas büyüleri" (temas büyüleri birçok farklı gelenek ve öğretiye atıfta bulunur: içilmesi gereke iksirler, kişinin evine yerleştirilebilecek tılsım veya büyüler, saça veya vücudun herhangi bir yerine takılabilecek büyülü takılar vesayre) kullanılabilir.
Başa dediğim gibi amaçladığınız şey oldukça ileri seviyededir ve öncelikle üst çakralarınızın açılması ve telepatik yeteneklerinizin gelişmesi gerekmektedir.

Bu ileri seviye bir çalışmadır ve öncelikle üst çakralarınızın (6.çakra, boğaz çakrası ve taç çakra) açık olması ve telepati gibi yeteneklerde gelişmiş olmanız gerekmektedir.
Birinin fikrini değiştirmek için telepati yapılırken kullanılan yöntemin çok benzeri kullanılabilir; kişiye odaklanın ve taç çakranızın birbirine bağlandığını imajine et. Bu yolla kişinin düşüncelerini iradene göre şekillendirmeye başla.
Bunun dışında belli başlı materyallerle yapabileceğiniz büyüler var; kukla kullanabilir veya Hoodoo ve Slav/Grek büyülerinde kullanılan "temas büyüleri" (temas büyüleri birçok farklı gelenek ve öğretiye atıfta bulunur: içilmesi gereke iksirler, kişinin evine yerleştirilebilecek tılsım veya büyüler, saça veya vücudun herhangi bir yerine takılabilecek büyülü takılar vesayre) kullanılabilir.
Başa dediğim gibi amaçladığınız şey oldukça ileri seviyededir ve öncelikle üst çakralarınızın açılması ve telepatik yeteneklerinizin gelişmesi gerekmektedir.
Aslında o kadar da zor değil. Enerjiyi programlayıp yönlendirmeyi bilen herkes yapabilir eğer gerekli açıklığı aç çok varsa. Yaptığımız koruma aurası çalışmasında bile daha şanslı ve talihli olmamızın sebebi çevremizdeki insanların buna uyum sağlamasıdır. Yani bu şekilde bile kendimize ve çevremize direkt olarak etki edebiliyoruz, bu aslında insanların düşüncelerine de etki etmek oluyor. Mesela tehlikeden korunduğumuzu olumluyoruz ve çevremizde kavgaya meyilli olan insan o an bu duyguları hissetmiyor gibi. Aşk büyüsü gibi, başka büyüler gibi. İlla telekinezi vs. olmasına gerek yok.

Burada buna uyum sağlamasıdır diye altını çizdiğim yerden bazen emin olamıyorum, onlar mı değişiyor yoksa bizim çevremiz mi ona göre şekilleniyor. Bazen istediğim şeylerin olmaması çok daha iyi yerlere gelmemi sağlıyor, fakat bulunduğum ortamda auram kirlendiği zaman insanlarla ilişkilerim kötü oluyor. Bu plasebo değil, aynı ben fakat insanların bana karşı tavırları değişiyor.

Aslında o kadar da zor değil. Enerjiyi programlayıp yönlendirmeyi bilen herkes yapabilir eğer gerekli açıklığı aç çok varsa. Yaptığımız koruma aurası çalışmasında bile daha şanslı ve talihli olmamızın sebebi çevremizdeki insanların buna uyum sağlamasıdır. Yani bu şekilde bile kendimize ve çevremize direkt olarak etki edebiliyoruz, bu aslında insanların düşüncelerine de etki etmek oluyor. Mesela tehlikeden korunduğumuzu olumluyoruz ve çevremizde kavgaya meyilli olan insan o an bu duyguları hissetmiyor gibi. Aşk büyüsü gibi, başka büyüler gibi. İlla telekinezi vs. olmasına gerek yok.

Burada buna uyum sağlamasıdır diye altını çizdiğim yerden bazen emin olamıyorum, onlar mı değişiyor yoksa bizim çevremiz mi ona göre şekilleniyor. Bazen istediğim şeylerin olmaması çok daha iyi yerlere gelmemi sağlıyor, fakat bulunduğum ortamda auram kirlendiği zaman insanlarla ilişkilerim kötü oluyor. Bu plasebo değil, aynı ben fakat insanların bana karşı tavırları değişiyor.
Aura dediğimiz şey bedenin dışına yayılan enerji bütünüdür. Diğer insanları etkileyen çalışmalar auramızı baz alarak yapılır, çünkü bir arada bulunan insanların aura boyutları birbirlerinden etkilenir ve bir nevi auralarımız kenetlenir, iç içe geçer. Aura çalışmaları bir insanın fikrini değiştirmez, bize karşı olan duyumlarını değiştirir: nasıl ki iyi biri olduğunu düşündüğünüz kişilere iyi davranıyorsanız (ve bu sizin iradenize bağlıysa) aurik çalışmalarda bu şekilde ilerler, etrafa yaydığımız enerjiyi (toplum arasında vibe denilen şey gibi düşünün) şekillendirir.
Birinin fikrini değiştirmek ise direkt olarak karşı kişinin iradesini ve aura alanından da derin olan bilincini (mental bedenini) kontrol altına almayı amaçlar. Örneğin birinin size iyi davranması için iyi yönlerinizi ona göstermeyi deneyebilirsiniz, aura çalışmalarıda bunu amaçlar, içinizde varolan olumlu enerjiyi diğer insanların algılaması en muhtemel olan aura bedeninize yansıtırsınız. Bu kişinin size iyi davranmasına sebebiyet verebilir veya veremyebilir, karar onun iradesine bağlıdır. Fikir değiştirmek direkt olarak diğer kişinin mental bedenine etki etmeyi amaçlar, karşıda ki kişinin mental bedeni ise sizin aura alanınızın dışında yer alır. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Not; Bu tarz bir çalışmanın imkansız veya zor olduğunu söylemek istemiyorum, demek istediğim şey bu tarz bir çalışmayı başarıyla tamamlamak için kişi kendi ruhunu ve enerji alanını kontrol etmeyi öğrenmelidir. Kendi ruhuna etki etmeyi bilmeyen kişi, bir başka kişinin ruhuna/bilincine etki edemez. Bir işe başvurmak için belli başlı gereksinimlere sahip olmanız gerekir, diploma vesayre. Bu tarz bir çalışma için tamamlamanız gereken gereksinimler ise enerjinizi yönlendirmeyi bilmek ve özellikle üst üç çakranızı (boğaz çakrası, altıncı çakra ve taç çakra) açmaktır.

Teşekkür ederim 🙏🏻

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back