Volitionless
New member
merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 yıldır ss ile tanışıyor olmama rağmen düzenli bir şekilde 40 günlük programı bile bitiremedim sürekli başlayıp bırakma durumu oldu bu sefer inat ettim bırakmıyorum ama şöyle bir durum var ki düzensiz yapıyorum ve bu beni meditasyon yapmamış halimden daha kötü oluyor nasıl mı oluyor anlatayım Bir gün yapıyorum iki yapıyorum 3 ün sabahı yapmıyorum veya yapamıyorum 4 gün yapıyorum 1 günün akşamı yapmıyorum 3 gün yapıyorum 1 gün hiç yapmıyorum geöen hafta bu durum yüzünden hastalandığımı düşünüyorum ve yine aynısı oluyor 2 gün yapıyorum xaten sabah meditasyonlarını 6 da uyandığım için eve geldiğim vakit yapıyorum saat 2 de bazen yorgun olup uyuyakalıyorum sabah meditasyonları zayen bazıları öyle gidiyor gittiği zamanda moralim bozulup bazen akşam mediyasyonlarınıda yapmıyorum içinden çıkılamaz boklu bir duruma düştüm herhangi birisi yardımcı olabilecek bir tavsiye verebilir mi çünkü bu durum canımı o kadar sıkıyorki ne kadar yapmak istesemde eğer böyle devam ederse ruhaniyetle tüm ilişiğimi keseceğim