yo, aslında küfürlü bir yazımda vardı, her ne kadar yıldızda koymuş olsamda belli oluyordu. şu malum düşman programlarına karşı, karşım tahamülüm sabrım kalmadı. her söyledikleri yaptıkları batıyor bana, konuşmak görmek istemiyorum insanları. Bugünde her ay olduğu regl gelince hayal kırıklığı malum bebek istiyorumya olmayınca çok fena oldum duygusal açıdan.
ilk hatırladığım 4,5,6 yaşlarındayken pencereye çıkıp yaşamak istemiyorum, bu hayat bana göre değil oldu. çocukkende çok intihar hayallerim ve girşimlerim oldu, gençkende girişimlerimde oldu. satanizm sayesinde böyle bir düşüncem hiç kalmadı. ölmek istemiyorum, bizi yaratanlar gibi olmak istiyorum, geleceğe umudum var artık.
ama hala uyum sağlayamıyorum insanlara, çok denedim olmadı. Med. bence azz yapıyorum gibi geliyor. Bunu çoğaltmam lazım, bence günlük 2-3+ saatten fazla yapmam lazım. Herşeyden çok buna ağırlık vermem gerekiyor bence, bakalım nasıl olucak. Dışa çıkınca veya insan gelince çok gergin oluyorum, halimden bi tuhaflık olduğunu anlıyorlar. ciddi herne kadar bakmam gereken annem ve eşimde olsa bile satanizmle tanımasaydım 3 yıl önce bu zamana kadar nasıl dayanırdım bilmem. 5 tibetli ve hatha yoga günlük yapmam gerekiyor ama hiç yapamıyorum, bir gün yapıp diğer günler yapmamakta biyoelektirikte dalgalanma yaratıyor olabilir.
Bugun fenayım ben ya ne oldu bilmem, parazit saldırısımı var aca diye vinasa x9 ve nihai rtr de yaptım ama geçmedi durumum.