Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bir soru

Mathew__

New member
Madem Tanrılarımız/Tanrıçalarımız tamamen kendilerini gösteremiyor Magnum opusu tamamlayacak kişiler neden tanrılığa yükselmeden kendilerini göstermediler en azından inanan bir sürü kitle olurdu şahsi bir görüşüm

Esenlikler,

Güvenlikleri açısından. Biz de aynı şekilde anonimliği savunuyoruz ve güvenliğe önem veriyoruz.

İyi geceler.

Bilemiyorum mesela Hitler'in savaş zamanında aniden gidebilecek zamanı varmış bir kaç kişiye söyleyecek zamanı da olmadı mı ki bence o zamanlarda bütün Almanya o ne derse onu uygulayan bir sistemleri ve otoritesi vardı sadece bu durum bana mı garip geliyor yani her şeyi büyük bir sırmışcasına saklaması felan ki normalde öyle de olmalı ama hani artık bu dünyada fiziksel olarak bulunmayacağından ifşa edebilirdi bence kendini

Xad_pies said:
Bilemiyorum mesela Hitler'in savaş zamanında aniden gidebilecek zamanı varmış bir kaç kişiye söyleyecek zamanı da olmadı mı ki bence o zamanlarda bütün Almanya o ne derse onu uygulayan bir sistemleri ve otoritesi vardı sadece bu durum bana mı garip geliyor yani her şeyi büyük bir sırmışcasına saklaması felan ki normalde öyle de olmalı ama hani artık bu dünyada fiziksel olarak bulunmayacağından ifşa edebilirdi bence kendini

Esenlikler,

Alman halkı Hitler'e bağlı olsa bile çoğunlukla Hristiyan'dı. Yani dediğiniz durum sadece halktaki karşılığını düşürürdü.

Ve hayır, aniden Duat'a gitmedi. Tanrı olması için önce belirsiz sayıdaki yılını burada geçirip Magnum Opus'u gerçekleştirmesi gerekti. Bu süreç hakkında hâlâ belirsizlikler var, ancak gökten havalanarak gitmediğini söyleyebilirim.

İyi geceler.

Bright Truth, post atmıştım ya onaylanmadı ya da gönderilmedi. Benim bu içe dönüklük problemine çare varmıdır, dışarı çıktığımda veya insan geldiğinde çok sıkıntı oluyor. insanlar bişeymi var diyorlar. insalra yabancı insnalara alışkın değilim diyorum. Günlük azda olsa med. yapıyorum ama herşey iyiye gidecekken daha mı kötüye gidiyor acaba, ne zaman geçicek bunlar.

Perla said:
Bright Truth, post atmıştım ya onaylanmadı ya da gönderilmedi. Benim bu içe dönüklük problemine çare varmıdır, dışarı çıktığımda veya insan geldiğinde çok sıkıntı oluyor. insanlar bişeymi var diyorlar. insalra yabancı insnalara alışkın değilim diyorum. Günlük azda olsa med. yapıyorum ama herşey iyiye gidecekken daha mı kötüye gidiyor acaba, ne zaman geçicek bunlar.

Esenlikler,

Bu forumlara sadece ben bakmıyorum. Yüksek Rahip Hoodedcobra666, mesajınızı çeviriye koyduğunda muhtemelen sıkıntılı bir yerle karşılaştı veya çeviri o tarz gösterdi, emin değilim. Yanlışlıkla reddetmiş de olabilir.

Sorununuz konusundaysa, diyebileceğim şey; havanızın düşük veya sıkıntılı yerleşmiş olabileceği. Bir diğer ihtimal de güçlü bir 12. ev vurgusu veya yerleşimine sahip olabileceğiniz. Sadece meditasyonla düzeltilebilecek şeyler değil bunlar.

Merkür'e dair tüm negatif karmanızı kırmanız gerekebilir. Eğer bu yalnızlık sorunu örneğin Satürn veya Plüton kaynaklıysa buralara da başka bir çalışmayla odaklanabilirsiniz. Negatif karmayı kırarken özellikle iletişimi yönettiği için Ansuz rününü kullanın.

Ondan sonrasındaysa yine aynı şekilde Ansuz rününü kullanıp iletişim yeteneğinizi güçlendirebilirsiniz; Merkür Karesi yapabilirsiniz; Boğaz Çakranız üzerine ekstra çaba koyabilirsiniz. Belki arkadaş çekmek için Ehwaz rününü de kullanabilirsiniz.

İyi günler.

yo, aslında küfürlü bir yazımda vardı, her ne kadar yıldızda koymuş olsamda belli oluyordu. şu malum düşman programlarına karşı, karşım tahamülüm sabrım kalmadı. her söyledikleri yaptıkları batıyor bana, konuşmak görmek istemiyorum insanları. Bugünde her ay olduğu regl gelince hayal kırıklığı malum bebek istiyorumya olmayınca çok fena oldum duygusal açıdan.
ilk hatırladığım 4,5,6 yaşlarındayken pencereye çıkıp yaşamak istemiyorum, bu hayat bana göre değil oldu. çocukkende çok intihar hayallerim ve girşimlerim oldu, gençkende girişimlerimde oldu. satanizm sayesinde böyle bir düşüncem hiç kalmadı. ölmek istemiyorum, bizi yaratanlar gibi olmak istiyorum, geleceğe umudum var artık.

ama hala uyum sağlayamıyorum insanlara, çok denedim olmadı. Med. bence azz yapıyorum gibi geliyor. Bunu çoğaltmam lazım, bence günlük 2-3+ saatten fazla yapmam lazım. Herşeyden çok buna ağırlık vermem gerekiyor bence, bakalım nasıl olucak. Dışa çıkınca veya insan gelince çok gergin oluyorum, halimden bi tuhaflık olduğunu anlıyorlar. ciddi herne kadar bakmam gereken annem ve eşimde olsa bile satanizmle tanımasaydım 3 yıl önce bu zamana kadar nasıl dayanırdım bilmem. 5 tibetli ve hatha yoga günlük yapmam gerekiyor ama hiç yapamıyorum, bir gün yapıp diğer günler yapmamakta biyoelektirikte dalgalanma yaratıyor olabilir.
Bugun fenayım ben ya ne oldu bilmem, parazit saldırısımı var aca diye vinasa x9 ve nihai rtr de yaptım ama geçmedi durumum.

Esenlikler,

Kişisel olduğu için buna cevap vermeyin sadece belki yardımcı olur diye yazıyorum. Ailede çocuk sahibi olmakla ilgili kötü karma aktarılmış olabilir mi?

Bir tanıdığım ilk gebeliğinde 8 aylık düşük yapmış. Annesi 3 yaşındaki kızını kaybetmiş. Kız kardeşi genç yaşlarda kötü giden bir ameliyat sonucu çocuk sahibi olma yeteneğini kaybetmiş. Kızının annesiyle ilişkisi çok kötü ve onun gibi olmamak için çocuk sahibi olmak istemiyor.

Anneniz, kız kardeşleriniz, teyzelerinizde de öyle bir durum olup olmadığını biliyor musunuz? Belki ailenin karmasıyla alakalıdır.

Xad_pies said:
Madem Tanrılarımız/Tanrıçalarımız tamamen kendilerini gösteremiyor Magnum opusu tamamlayacak kişiler neden tanrılığa yükselmeden kendilerini göstermediler en azından inanan bir sürü kitle olurdu şahsi bir görüşüm
Sen tamamla göster kendini, inanmayanı da bana göster.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back