Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bilişsel Kapasiteyi Artırabilmek için Ritüel

ccann94720

New member
Teknik, felsefi kitapları okumayı çok seviyorum ve pasif okuyucu olmak istemediğim için not çıkarmaya çalışıyorum. Okuduğum şeyin bana bir şey katmasını, bende yeni düşünceler oluşturmasını istiyorum. Bunu okuduğum şey üzerine uzun uzun düşünerek, anlam çıkarmaya çabalayarak yapıyorum ama bunda zorlanmıyor değilim. Bu isteğimi gerçekleştirebilmem, beynimin daha iyi çalışabilmesi ve işleyebilmesi için ritüel/büyü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teknik, felsefi kitapları okumayı çok seviyorum ve pasif okuyucu olmak istemediğim için not çıkarmaya çalışıyorum. Okuduğum şeyin bana bir şey katmasını, bende yeni düşünceler oluşturmasını istiyorum. Bunu okuduğum şey üzerine uzun uzun düşünerek, anlam çıkarmaya çabalayarak yapıyorum ama bunda zorlanmıyor değilim. Bu isteğimi gerçekleştirebilmem, beynimin daha iyi çalışabilmesi ve işleyebilmesi için ritüel/büyü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sürece odaklanırsanız zamanla daha iyi olacaksınız. Boşluk meditasyonuna ayrı özen gösterin ve odak ile farkındalık arttırıcı meditasyonlar yapmaya özen gösterin. Okuduğunuz kitapla ve yazarıyla bütünleşme meditasyonu yapmanızda ayrıca fayda sağlayabilir.

Felsefe insan varoluşuna çok değerli şeyler katabilir, elbette artan farkındalığın getirdiği keder ve keyifsizliğin neden varolduğunu ve bunun doğal bir süreç olarak ne zaman ortadan kalkması gerektiğini ve bunun nasıl yapıldığını bulmanız zaman alacaktır. Zihinsel gelişimin getirdiği bu acı sonsuza dek varolmaz. Bir şey acı getiriyorsa, bir şeyleri henüz anlamadığımız içindir, gelişim bir insana mutluluk ve huzur vermelidir zamanı geldiğinde. Felsefenin bir öğrencisinden diğerine, karşılaşacağınız ya da çoktan karşılaştığınız bir durum hakkında bir tavsiye olsun...

Yeni düşünceler ve konularda zorlanmanız ise oldukça normal, çünkü zihin her seferinde daha gelişmiş konular ile ilgilenmekte. Yolunuz doğru. Düşünmek, zihni geliştiren temel yoldur. Bunu kolaylaştırmak için şüphesiz çeşitli büyüler yapılabilir. Aslında yaptığınız her temel ruhani çalışma bu konuda size fayda sağlayacaktır. Bu yüzden özel bir çalışma önermeyeceğim.

Benim kişisel tavsiyem, artan farkındalığınız ile Tanrılar ile kuvvetli bağlar kurun, meditasyonlarınızı düzenli bir şekilde yapın. Ruhunuz daha saf olduğunda, kalbiniz Tanrılarla olduğunda hiçbir şeyi anlamak zor olmayacaktır. Hiçbir doğruyu görmek zor olmayacaktır.

"Bilge bir akıl Tanrıların aynasıdır."

Sırf felsefe üzerine Azazel'in Ritüelini de yapabilirsiniz.
Merhaba Sonne bey, rica etsem bunu biraz açabilir misiniz? Tanrı ritüellerini belirlenmiş amaçlar için kullanmak fazlasıyla ilgimi çekiyor benim. Mesela Lord Azazel'in ritüelini uyguladıktan sonra afirmasyon mu tekrarlamamız gerekiyor? Veya sadece o niyetle ritüeli gerçekleştirmek yetiyor mu? Açıklayabilirseniz çok sevinirim.

İyi geceler.

Merhaba Sonne bey, rica etsem bunu biraz açabilir misiniz? Tanrı ritüellerini belirlenmiş amaçlar için kullanmak fazlasıyla ilgimi çekiyor benim. Mesela Lord Azazel'in ritüelini uyguladıktan sonra afirmasyon mu tekrarlamamız gerekiyor? Veya sadece o niyetle ritüeli gerçekleştirmek yetiyor mu? Açıklayabilirseniz çok sevinirim.

İyi geceler.
Güç Ritüelleri, Tanrıların temsil ettiği değerleri derinlemesine anlamamıza ve onlarla daha güçlü bir bağ kurmamıza imkân tanır. Örneğin, Thoth’un Ritüelini yapmak, O'nun bilgeliğini ve zekâsını içselleştirmenizi sağlar; bu ritüel, öğrenme hızınızı artırabilir, yazılımla veya bilgiyle ilgili konularda daha hızlı gelişmenize olanak tanır. Benzer şekilde, Valefor’un Ritüeli, size şifaya dair derin bir anlayış kazandırır, fiziksel ve ruhsal iyileşmeyi sağlar.

Azazel, felsefenin babasıdır. O'nun ritüelini yapmak, felsefi kavrayışınızı derinleştirir, entelektüel gelişiminize katkıda bulunur. Güç Ritüellerini sadece niyet ile gerçekleştirmeniz yeterlidir, beraberinde ritüelini yaptığınız Tanrı hakkında daha fazla bilgi edinmeniz sürece katkıda bulunacaktır.

Güç Ritüelleri, Tanrıların temsil ettiği değerleri derinlemesine anlamamıza ve onlarla daha güçlü bir bağ kurmamıza imkân tanır. Örneğin, Thoth’un Ritüelini yapmak, O'nun bilgeliğini ve zekâsını içselleştirmenizi sağlar; bu ritüel, öğrenme hızınızı artırabilir, yazılımla veya bilgiyle ilgili konularda daha hızlı gelişmenize olanak tanır. Benzer şekilde, Valefor’un Ritüeli, size şifaya dair derin bir anlayış kazandırır, fiziksel ve ruhsal iyileşmeyi sağlar.

Azazel, felsefenin babasıdır. O'nun ritüelini yapmak, felsefi kavrayışınızı derinleştirir, entelektüel gelişiminize katkıda bulunur. Güç Ritüellerini sadece niyet ile gerçekleştirmeniz yeterlidir, beraberinde ritüelini yaptığınız Tanrı hakkında daha fazla bilgi edinmeniz sürece katkıda bulunacaktır.

Esenlikler,

Açıklayıcı anlatımınız için teşekkür ederim. Tanrı ritüellerine daha da ağırlık vermeye çalışacağım.

İyi günler dilerim 🙏🏻

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back