Melisa
New member
Evet bir konu hakkında foruma kaydolmak istedim ve bu yere kaydoldum. Öncelikle beyaz ırkta olan insanlar, diğer insanlara göre daha yukarda mı ? Veya tanrılar insanların hangi bedenlerde olduğunu neye göre belirliyor ? Bu sitedenizde plazmalar hakkında bahsettiniz ve plazmalar kendi kendine sonsuz olduğundan bahsettiniz acaba bizim bedenimizi evren mi belirliyor ? Uzaylılar Hakkında gerçekler diyorsunuz ancak geçen gün uzaylılar hakkında bir adam beden bulduğunu iddia etti. Ancak hükümet bunu kabul etmedi, yalan çıktı. İkinci konu şu eğer beyaz ırklar benden üstünse, ben neden pis Ortadoğu genetiğini aldım, neden onlar gibi değilim. Başka bir konuda şu Yahudiler neden beyaz madem bu kadar pislik kertenkele bir ırksa neden onlar beyaz oluyor da ? (bir çoğu öyle zaten) Oysa bizim gibi bir çok Ortadoğu'da var olan insanlar bu pis beyaz olmayan bedenlerde varız ? Tamam haklısınız ırklar iç içe geçmemeli ama bu konuda bizim hiç mi bir şansımız yok. Ayrıca dünyada herkes Hitler'i sevmiyor aslında kendi halkını kurtarmak istedi, ancak kendi halkı bile ondan nefret ediyor, eminim ki bu sitede alman sayısı azdır. Neyse konu şu biz ileriki bedenlerimizde beyaz olmak için ne yapmamız gerek. Tanrılar veya evren bedenleri var ederken cidden adaletsiz. Bir İskandinav ülkelerdeki bedenlere bakın, bide bize verilen bedenlere bakın. Neyse haklısınız üstün olmak için iyi aileden gelmek gerek iyi günler diliyorum.