Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ben ne yapabilirim

Nanno

New member
Esenlikler, direk konuya girmek istiyorum. Şimdi benim çok yakın olduğum bir dostum var ve kendisinin başı biraz belada. İkimizin de tanımadığı bazı şahıslar "Fake hesap" açıp hiç bir sebep yok iken ölüm tehditleri ile dostuma saldırıyorlar! 1 kere olsa çoluk çocuk tur der geçerdim ama cidden abartmışlar. Normalde böyle bir olay benim başıma gelse cidden hiç tın lamam korkmam da. Fakat sevdiğim bir insanın başına böyle bir olayın geldiğini görmek beni hem sinirlendirdi hemde tedirgin etti. Farklı şehirler deyiz ve onun için şuan pek bir şey yapamasam da. Bu durumu en azından hafiflete bilmek için ben ne yapabilirim. Umarım ki kendimi net ve anlaşılır bir şekilde izah edebilmişim dir. Desteklerinizi ve tavsiyelerinizi istiyorum SS Kardeşlerim.

Esenlikler, bu konuda Tanrılardan yardım alabilirsiniz. Bu durum internet üzerinden gerçekleştiği için görmezden gelmek ve engellemek sorunu bir süre sonra çözebilir veya iş büyümeye devam ederse dava edebilirsiniz/bunun lafını geçirmeniz o kişileri uzaklaştırabilir. Arkadaşınız SS'se beyaz enerji kullanıp aurasını bu kişileri kendinden uzak tutmaya programlayabilir uygun afirmasyonla.

Isıracak köpek dişini göstermez internetden tehdit eden insan boş insandır bişey yapamaz arkadaşına söyle tehditleri kopyalasin şikayet etsin burası muz cunhuriyeti değil biri beni internetden tehdit etse çok gülerim bana rast gelmiyor beni hep sokakta tehdit ettiler eskiden onlar boş iş tehdit edenlerin ben pek icraat yaptıklarını görmedim sessiz olan tehlikelidir yapacak adam tehdit etmez p işten bişey çıkmaz

Esenlikler, olay eğerki büyür ve devam eder ise Tanrılar dan yardım isterim. Buna gerek kalmadan en kısa sürede umarım bu sorun zamanla hallolur yanıtınız için teşekkür ederim Opia ve Aydınlıkyol Bey

Arkadaşın güzel bir meşe odunu bulsun ekmekçilerde odun ekmeği satan fırınların yanlarında güzel meşe odunları var tehdit öyle edilmez böyle edilir çal ha çal

Tanrılardan ekstra yardım istemeseniz bile eminim onlar bu durumdan haberdar ve zaten sizi koruyorlar. Bir SS'in başına böyle bir şey gelmesi çok zayıf bi ihtimal. Ekstra olarak bence polise de başvurmalısınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back