Boşluk meditasyonunda bedensel teknikleri kastediyorsunuz sanırım. Asıl olay burada boşluk meditasyonu yapmanızdır. Bedensel teknik biraz ileri de olsa genelde hangi tekniğe kendinizi yatkın buluyorsanız onu kullanabilirsiniz.
Bu arada lütfen kendinize yüklenmeyin. Sizi forumda okuyorum, mental ve bedensel sağlık sorunlarınız yüzünden bu kadar strese girmemeye çalışın. Biliyorum söylemesi yaomasından zor ama bunları düzeltmek için uzun vadeli bir plan yapıp istikrarla ilerlemeye çalışmanızı tavsiye ediyorum.
Mesela Erectile Disfonction probleminiz için ameliyat parasını biriktirmekle başlayabilirsiniz. İş, para ve kariyer konusunda tanrılardan ruhani destek isteyebilirsiniz ve maddi güneş karesi yapabilirsiniz. Bu ay güneş koçta yani iyi bir zaman. Haritanızın ikinci ev yöneticisinin karesini de yapabilirsiniz.
Lütfen ama lütfen kendi bedeninşzi başka bedenlerle karşılaştırmayın. Beden alanından sınanmak zor olabilir ama siz "eksik" ya da "yetersiz" değilsiniz bu problemleri çözerken yolculuğun tadını çıkarmaya çalışın siz bunu hak ediyorsunuz.