Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bazı sorularım için yardımcı olabilir misiniz?

St Ramiss

New member
Esenlikler benim kadim ruhlu ailem. Birazdan yazacağım yazı biraz uzun olabilir. Şimdiden kusura bakmayın. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim 😊.

Konuya nereden girsem bilmiyorum ama sanırım ana soruna odaklansam daha iyi olacak.

1-) Bağış yapmayı talep ediyorum. Sevgili tanrılarımızı onurlandırmak ve yaşadığımız dünyamızı güzelleştirmeyi de talep ediyorum aynı zamanda. Her sevgili spiritüel satanist kardeşim ablam abim gibi fakat son bir buçuk iki yılda inanılmaz hatalar yaptım. Sürekli iletişim halinde olduğum , beraber çalıştığım yüce Tanrı ve Tanrıçalarımızdan uzaklaştım. Spiritüel Satanist bir birey olarak, Tanrı ve Tanrıçalarımıza yakın olduğum , her gün ritüeller yaptığım ve her gün kendimi geliştirmeye adadığım zamanlarda çok zor dönemlerden geçiyordum. Sokakta kaldığım günler dahi olmuştu. Aile dediğim insanlar tarafından sürekli dışlandım ve ailem benim sürekli imam olmam için zorluyordu. Sanatsal yönüme darbe vurmaya çalışıyorlardı ve gerçekten çok baskıyla karşılaştım o şehirden bu şehire sürekli süründüm durdum. Psikolojik şiddetin en âlâsını yaşıyordum kısacası ve hatta o zamanlarda bu sitede negatif karma kırma çalışması hakkında sorular soruyordum benim gerçek ailem yani sizler gerçekten de beni dinliyor ve bana yol gösteriyordunuz. Negatif karma kusması demiştiniz o zamanlar ve gerçekten en doğrusu buydu. Daha sonra hayatımda güzel şeyler yaşamaya başlayınca yavaş yavaş utanarak söylüyorum ama Tanrı ve Tanrıçalarımızdan uzaklaşmaya başladım ve maalesef Tanrı ve Tanrıçalarımızın yolundan çıktım😔. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra maddi olarak inanılmaz kayıplar verdim. Dolandırıldım ve tekrardan evsiz kaldım. Şimdi iş yerinden bir kişiyle yaşıyorum maaşımın hemen hemen tümü ödemek zorunda kaldığım ödeneklere gidiyor. İşte ilk sorumda burada başlıyor. Son paramla bağış yapıp Tanrı Tanrıçalarımıza, sevgili spiritüel satanist aileme ilerlemesi için katkı sağlamak istiyorum. Hatta öyle ki içim yanıyor şu an bağış yapamadığım için. Şu an elimde sadece bir banka var oda eksi bakiyede olduğum için dolar hesabı açtırmıyor ve bağış yapamıyorum fakat bende kategoride olmayı talep ediyorum .Bende ilerlemeyi, gelişmeyi talep ediyorum. Bende yükselmeyi talep ediyorum. Bende yüce Joy Of Satan ailesini genişletmeyi talep ediyorum-. Dediğim gibi bağış yoluyla katkı sağlayamıyorum ve ben nasıl katkı sağlayabilirim başka? Evet biliyorum büyük hata yaptım. Meditasyonlarıma tekrardan başladım ve bu gece Yüce Leydi Agares ve Yüce Tanrıça Bastet ile görüşme yapacağım ve onlardan özür dileyeceğim. Zira kendileri ile uzun çalışmalar yapmıştım ve büyük özür borçlarım var. Manipülasyona gelmemeliydim. Yüksek Rahip Kobra'ya e posta göndermeden önce bu durumu sevgili ailemle paylaşmak istedim. Bu yazıyı okuduğunuz için içten bir şekilde teşekkür ederim🙏

Maddi durumunuzun elverişli olduğu bir dönemde bağışta bulunmanız daha uygun olacaktır. Zira Tanrılar da bizler de her şeyden önce sizin refah içinde ve iyi bir durumda olmanızı arzu ederiz.

Satanas'ın Sevinci için neler yapabileceğinize gelince, öncelikle hayatınızı yeniden düzene koymanız ve meditasyonlarla kendinizi geliştirmeniz yerinde bir başlangıç olacaktır.

Bu karanlık yolda Tanrıların sizin ışığınız olacağını unutmayın. Yapmanız gereken tek şey, kararlılıkla ilerlemek ve elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaktır.

Aramıza tekrardan hoş geldiniz.

Maddi durumunuzun elverişli olduğu bir dönemde bağışta bulunmanız daha uygun olacaktır. Zira Tanrılar da bizler de her şeyden önce sizin refah içinde ve iyi bir durumda olmanızı arzu ederiz.

Satanas'ın Sevinci için neler yapabileceğinize gelince, öncelikle hayatınızı yeniden düzene koymanız ve meditasyonlarla kendinizi geliştirmeniz yerinde bir başlangıç olacaktır.

Bu karanlık yolda Tanrıların sizin ışığınız olacağını unutmayın. Yapmanız gereken tek şey, kararlılıkla ilerlemek ve elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaktır.

Aramıza tekrardan hoş geldiniz.
Bu motive edici yazınız beni çok mutlu etti. 😊Çok teşekkür ederim 🙏. Maddi durumum elverişli olduğu zaman bağışta bulunacağım ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim fakat maddi olarak elverişli olduğum dönemde bağış yapınca kategori olarak daha düşük bir kategoride mi bulunurum? Açıkçası bunun olmasını istemem. Sanki zaman geçtikçe geç kalıyorum gibi geliyor. Evet biliyorum bu yersiz bir kaygı fakat bu soru beni endişelendiriyor

Bu motive edici yazınız beni çok mutlu etti. 😊Çok teşekkür ederim 🙏. Maddi durumum elverişli olduğu zaman bağışta bulunacağım ve kendimi geliştirmeye devam edeceğim fakat maddi olarak elverişli olduğum dönemde bağış yapınca kategori olarak daha düşük bir kategoride mi bulunurum? Açıkçası bunun olmasını istemem. Sanki zaman geçtikçe geç kalıyorum gibi geliyor. Evet biliyorum bu yersiz bir kaygı fakat bu soru beni endişelendiriyor
Sizin de belirttiğiniz gibi, bu durum yalnızca yersiz bir kaygıdan ibarettir. Maddi sıkıntı içinde olduğunuz bir dönemde, elinizdeki bir miktar parayı durumunuzu iyileştirmek yerine bağışlamak, Tanrıları mutlu etmek bir yana, onları üzecektir. Çünkü, söylediğim gibi, Tanrılar biz Spiritüel Satanistlerin, yani kendi çocuklarının, öncelikli olarak refahını gözetir. Esas olan, Tanrıları her daim, hem iyi günlerinizde hem de kötü günlerinizde, kalbinizde taşımak ve onlarla sürekli bir bağ içinde olmaktır.

Tanrılar Sizden Asla Vazgeçmeyecek: Hayatta İnişler ve Çıkışlar
Bedava Bağışçı Makalesi: Tanrılara Dua Etmek Hakkında
Tanrıların Yardımı: Gidişatı Değiştirmek

Sizin de belirttiğiniz gibi, bu durum yalnızca yersiz bir kaygıdan ibarettir. Maddi sıkıntı içinde olduğunuz bir dönemde, elinizdeki bir miktar parayı durumunuzu iyileştirmek yerine bağışlamak, Tanrıları mutlu etmek bir yana, onları üzecektir. Çünkü, söylediğim gibi, Tanrılar biz Spiritüel Satanistlerin, yani kendi çocuklarının, öncelikli olarak refahını gözetir. Esas olan, Tanrıları her daim, hem iyi günlerinizde hem de kötü günlerinizde, kalbinizde taşımak ve onlarla sürekli bir bağ içinde olmaktır.

Tanrılar Sizden Asla Vazgeçmeyecek: Hayatta İnişler ve Çıkışlar
Bedava Bağışçı Makalesi: Tanrılara Dua Etmek Hakkında
Tanrıların Yardımı: Gidişatı Değiştirmek
Çok teşekkür ederim 🙏 ve hoşbuldum tekrardan 😊. Şeref ve güç ebediyen Yüce Satanas'a atfolsun! 🙏

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back