Aeonn
New member
[Rule-breaking]
Blitzkreig [JG said:" post_id=473884 time=1700662998 user_id=21286]
Does anyone else find it strange how multiple new accounts have popped up now and in earlier months to support the opinions of Spine? These accounts were also attacking Yone directly, causing the same emotional reactions that also annoyed others.
Now this new account pops up out of thin air to argue for a boycott under Spine's name, conveniently at the time when he was stripped of power by HPHC for underhanded tactics related to information handling with JoS. It also pokes holes at the judgment of HPHC, even the Gods who guard our forums, by the baffling suggestion that there is no evidence of what Spine had done and why he was removed.
Spine was caught in the act of trying to dox the Clergy, in an attempt to assault JoS directly. Now another account is trying to assault the fabric of JoS by intentionally sowing discord, amplifying annoyance with Yone into a revolt, telling everyone to actually leave JoS over the actions of a child.
In reality, there is a concerted effort to drive division within JoS, with the Yone incident being just tool to drive these malicious acts against JoS. It is a tool being used against us, just like Spine also abused other tools and powers that was given to him, in an attempt to dox HPHC.
The situation with Yone has, and is continuing to be handled by HPHC and HPS Lydia, who have provided clear directions on the matter.
Personally, I chose to listen to people who have been here for 10-15 years, like the clergy, rather than a multitude of bots and trolls who are trying to create false majority opinions.
...
Acı tatlı durumlar karşısında
Sarsılmadan, aldırmadan durabilen
Dengeli kalabilen, olgun kişi
Ölümsüzlüğü tadacak olandır (bhagavad gita 2.15)
Devourer of Jews said:
Scyrb said:....
Scyrb said:Başta Satou Bey olmak üzere laf ettiğim diğer kişilerden de özür diliyorum.
Does anyone else find it strange how multiple new accounts have popped up now and in earlier months to support the opinions of Spine? These accounts were also attacking Yone directly, causing the same emotional reactions that also annoyed others.
Now this new account pops up out of thin air to argue for a boycott under Spine's name, conveniently at the time when he was stripped of power by HPHC for underhanded tactics related to information handling with JoS. It also pokes holes at the judgment of HPHC, even the Gods who guard our forums, by the baffling suggestion that there is no evidence of what Spine had done and why he was removed.
Spine was caught in the act of trying to dox the Clergy, in an attempt to assault JoS directly. Now another account is trying to assault the fabric of JoS by intentionally sowing discord, amplifying annoyance with Yone into a revolt, telling everyone to actually leave JoS over the actions of a child.
In reality, there is a concerted effort to drive division within JoS, with the Yone incident being just tool to drive these malicious acts against JoS. It is a tool being used against us, just like Spine also abused other tools and powers that was given to him, in an attempt to dox HPHC.
The situation with Yone has, and is continuing to be handled by HPHC and HPS Lydia, who have provided clear directions on the matter.
Personally, I chose to listen to people who have been here for 10-15 years, like the clergy, rather than a multitude of bots and trolls who are trying to create false majority opinions.
deccal said:Maresay said:Bir süredir buradayım, ne kadar olduğu ve kimi haklı bulduğum önemli değil. Ancak dünya bile belirli dönemlerden, yıkımlardan geçiyor bu bir döngü ya da değil, o döngünün olumsuzluklarına kapılacak insanlar değiliz. Forumu terk etmek ya da Türklere olan bakış açısının değiştiğini düşünmek fazlasıyla mantıksızdır. Giden kişilerin yerine yenileri bulunur, bazı insanların gidebileceğini kabullenmelisiniz. Duygusal bir gözle baktığınızda Spine nin verdiği emekler yüzünden birden bu şekilde uzaklaştırılması ona haksızlık yapılmış gibi görünebilir. Asıl uzaklaştırılması gerekenin Yone olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak Yone hiçbir yetkiye sahip değil, etkisiz eleman. Bir zarar veremez. Yetkisi olan insanların da, böyle çocukların yaramazlıkları yüzünden sinirine yenik düşmemesi gerekir. Kimsenin ruhuna kişisel olarak hakaret edilemez. Ancak Joy of Satan'ın en saf ve güçlü bir şekilde yükselmesi için küçük çürüklerin bile temizlenmesi şarttır. Şu ana kadar ayakta kalabildiyse bu temizlemeler sayesindedir.
Tam tersine, zarar verebilir. Çünkü ifade özgürlüğü adı altında hakaret içermeksizin çoğu yorum onaylanıyor. Ben şu an, sevgilimden ayrıldım hüüü, tarzı şeyler söyleyip saçmalarsam bu yorum onaylanacak. Yalan, iftira fark etmeksizin bu foruma istediğim her türlü zararı verebilirim çünkü ifade özgürlüğü yanlış anlaşılmış durumda. Çürüklerin temizlenmesi konusunda size katılıyorum.
deccal said:Stella said:Esenlikler,
Desteğiniz ve görüşünüz için teşekkür ederim Aeonn Bey. Size her dediğinizde katılıyorum, birkaç hafta hepimize inzivaya çekilmem ve kendimizde sakinleşmek iyi gelecektir. Lütfen sorun çıkarmak için gelmemiş kişiler sadece kendine odaklansın ve olgunluğu böyle göstersin. Kimsenin sizi çizginizden çıkarmasına izin vermeyin, bir de böyle olmayı deneyin.
Birbirinden özür dileyen arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum, çok hoş bir şey yaptınız. Umarım hepimiz çok güzel dostluklar, kardeşlikler inşa ederiz. Zamanında Spiritüel Satanizm bana çok güzel dostlar verdi, sizin de bunu tatmanızı isterim. Şu kısacık ömrümüzde güzel şeylere odaklanalım ve kendimizi sinirden deli etmek yerine yapıcı yorumlar yapalım.
Deccal Bey/Hanım,
Siz öyle büyük bir terbiyesizlik yaptınız ki, ağzım açık kaldı. SS olmadığınız çok açık, bu sebeple burada söz sahibi değilsiniz. Forumlara da kafanıza göre uğruyorsunuz, laf dalışına giriyorsunuz. Bu yüzden muhtemelen işleyiş ya da yönetim hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsiniz.
Bir hakarete hakaretle karşılık vermek, karşınızdaki kişiyle aynı seviyeye düşmenize sebebiyet verir. Spine Bey bile böyle bir durumda susuyorsa siz bu işe karışamazsınız. Lütfen sözlerimi saldırganlık olarak algılamayın, amacım asla sizi eleştirmek ya da hakaret etmek değil. Ancak siz, Spine Bey'in yaptığı şeylerden daha kötülerini yaptınız. Tartışmayı uzattığınız için gönderileriniz onaylanmadı, HPHC'yi Erdoğan'a benzetmeniz yetmiyormuş gibi bir de küfür ettiniz. Yaptığınız ne kadar ayıp farkında mısınız? Spine Bey'e küfür eden kişiye etseniz neyse, resmen HPHC'ye "siktir git" dediniz. Böyle büyük bir terbiyesizlik forum tarihinde görülmedi.
Asla iyi niyetli değilsiniz, sizin de konuşma hakkınız var ancak kuralları okursanız insanların düşüncelerine karışıp onları saçma sapan sözlerinizle dinden soğutursanız zaten kimse sizin burada olmanızı onaylamaz. Burası SSler için var, onları yoldan çıkarmak için gelmiş insanlar için değil. Bunun için DC sunucuları kuruyorlar, oralara üye olabilirsiniz.
Biraz insansanız ve boş bir adam değilseniz, gelip daha fazla karışıklık çıkarmazsınız. Lütfen kendinize odaklanın, sonrasında ne olmak istiyorsanız olursunuz.
İyi günler.
Eleştirinize saygı duyuyorum ve neden böyle düşündüğünüzü anlıyorum. Terbiyesizlik yapmış olduğum konusunda da haklısınız. Fakat bu terbiyesizliğin gerekli bir terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. SS olup olmamam, iyi niyetli olup olmamam sizin anlayabileceğiniz şeyler değil zira beni tanımıyorsunuz. Yorumlarımın onaylanmamasının sebebine de "tartışmayı uzattığınız için onaylanmıyor" demişsiniz. Böyle bir şey kesinlikle yok. Tartışmanın uzamamasına yönelik bir şeyler yapılıyor olsaydı, hakaret içeren onlarca yorum da benimkilerle beraber onaylanmazdı. Yaptığım yorumlar onaylanmadı diye bir de üstüne üstlük "know your fucking place, you worthless rat." tarzı bir söylemde bulunduklarından ötürü burada gelip sakinliğimi korumayacağım. Bu karar da bana aittir. Zira insanlar birbirlerine devamlı küfür ederken, sen HPC'ye siktir git dedin! ne yaptığını zannediyorsun gibi söylemlerde bulunmanız da bu kişiye peygamber muamelesi yapan öbür insanlardan biri olduğunuzu düşünmemi sağladı. Çünkü biraz incelerseniz göreceksiniz ki bir çok kişi birbirlerine bu tarz söylemlerde bulundu.
Boş bir insansanız..... demişsiniz. Forumdaki soytarılığa tepki gösterdiğim için bu yaftayı yemek beni üzdü. Fakat artık gerçekten uğraşamayacağım. DC sunucularına siz üye olun, ben tepkimi göstermek için buradayım. Ortalık ne kadar karışsa da ve bunun en büyük sebeplerinden biri ben olsam da, güzel bir amaç için yapılmış hareketlerden ibaretti. Siz rahatsız olduğunuz biri olunca engelleyip geçiyor olabilirsiniz ama maalesef ben böyle yapamıyorum. Rahatsız olduğunuz şeyleri belirtmeye yeltenseydiniz belki de, troll ve fake muamelesi görmezdik.
Ek olarak benim bu tartışmalara girmemin sebebi, Spine ve HPHC arasında yaşananlardan ziyade, ortada olan belirli bir fikre katılmayan insanların susturulmasıydı. Bu yüzden lütfen ifade özgürlüğünden bahsetmeyin. Bu konudan alakasız otobüste şarkı söyleyen kadının konusuna bakarak da susturulan insanları görebilirsiniz. Siz kendinizi harika ve güzel bir SS olarak görmeye devam edebilirsiniz. Ben tepki gösteren arkadaşlarıma ve özellikle unforgiven'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tarz bir kaç tane daha adam olsa böyle olmazdı belki. Şimdi hesabımı banlıyor musunuz ne yapıyorsunuz bilmiyorum, istediğinizi yapın. Troll ve fake hesap olarak görülsek de, aslında sadece bir durumdan rahatsız olup, tepki göstermeye çalışan bir kaç insanız. Ve daha fazla tahammülümüz kalmadı gördüğünüz üzere. Tekrardan görüşmemek üzere. Hayattaki her şeyi Satanism ile bağdaştırmayı bırakmanız dileğiyle.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan