Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bana dua eder misiniz ?

rehector

New member
Bu gece rüyamda Tanrılardan bir mesaj işaret almak ve bunu uyanınca hatırlamak istiyorum. Benim için güzel dileklerde bulunur musunuz ? Çok ihtiyacım var

Bu gece rüyamda Tanrılardan bir mesaj işaret almak ve bunu uyanınca hatırlamak istiyorum. Benim için güzel dileklerde bulunur musunuz ? Çok ihtiyacım var
Uyumadan önce zihninizi programlayın. "Zihnim tanrılardan gelen mesajlara tamamen açık, ve bu mesajları uyanınca da hatırlıyorum" diye birkaç defa afirmasyon tekrarlayabilirsiniz.

Esenlikler, elbette güzel dileklerde bulunurum. Lakin Tanrılar ile etkileşim kurabilmek mevzusu bütünüyle size kalıyor. Bir işaret arıyorsanız, Toplu Ritüellere katılım sağlamayı değerlendirin.

Esenlikler, elbette güzel dileklerde bulunurum. Lakin Tanrılar ile etkileşim kurabilmek mevzusu bütünüyle size kalıyor. Bir işaret arıyorsanız, Toplu Ritüellere katılım sağlamayı değerlendirin.

Esenlikler, sanal tapınağa katılmak için element uygulamasını yükledim fakat daha sonra ne yapmam gerektiğini anlamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Toplu Ritüellere bende katılmayı talep ediyorum 😊

Epifiz bezi meditasyonu yapabilirsiniz, rüyalarınız için gerçekten etkili bir berraklık oluşturacaktır veya Lord Klepoth'a rüyalarınız ile ilgili almak istediğiniz mesajı danışabilirsiniz.

Esenlikler, sanal tapınağa katılmak için element uygulamasını yükledim fakat daha sonra ne yapmam gerektiğini anlamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Toplu Ritüellere bende katılmayı talep ediyorum 😊
Buradan PM yoluyla veya aşağıdaki biçimde kendisiyle iletişime geçin, bu isteğinizi bildirin.
Create an account and do this by choosing to host the account on the domain/server name "demonicarmy.com" (you have to edit the matrix name and write demonicarmy.com).
1. You can send me a message on Element Directly to my ID: @gracessecret:demonicarmy.com OR
2. Send me your ID/username address number in Private Message here OR email to [email protected]
Bunları gördüğünüz ve bildiğiniz hâlde anlamadıysanız diye detaylandırayım; Element'i yüklediğinizde ve hesap oluşturmak istediğinizde, "host account on" başlığı altında bir matrix.org yazısı bulunur, demonicarmy.com'a çevireceğiniz kısım budur. Açacağınız hesabı Forumlardaki isminizle açmaya özen gösterin. Ardından yapacağınız tek şey verilen kullanıcı ismine bir ileti göndermek, size yardımcı olacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back