Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur

00mans0n

New member
Başka birisine yapılan Bağlama Büyüsünü bozmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. (Ben yapmadım.)

Başka birisine yapılan Bağlama Büyüsünü bozmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. (Ben yapmadım.)
Ansuz rünüyle özgürlük, engelleri aşmayla alakalı bir günde çalışma yapılabilir. Küçülen ayda olmalı mantıken. Bu bilgileri kendi fikrimce söylüyorum.

[Moderatör Notu: Özgürlük çalışmaları, Büyüyen Ay sırasında yapılmalıdır. Engelleri kaldırmak ya da bir şeyleri bozmak gibi büyüler, Küçülen Ay esnasında yapılabilir. Önemli olan nasıl olumladığınızdır ve çalışmaya özgürlük ya da var olan bir şeyi bozmaya yönelik hangi şekilde irade akıttığınızdır.]

Bu büyüyü yapan kişi SS değilse çok yüksek ihtimalle büyü çalışmıyor olabilir. Hüddam Hacıların Hocaların yaptığı çalışmalar gerçek ve etkili değildir.

Ansuz ve Uruz rünleri ile ay küçülürken, yapılan bağlama büyüsünü yok ettiğinizi olumlayabilirsiniz.

Bu büyüyü yapan kişi SS değilse çok yüksek ihtimalle büyü çalışmıyor olabilir. Hüddam Hacıların Hocaların yaptığı çalışmalar gerçek ve etkili değildir.

Ansuz ve Uruz rünleri ile ay küçülürken, yapılan bağlama büyüsünü yok ettiğinizi olumlayabilirsinizpek
Peki ben nasıl yapabilirim ?

Peki ben nasıl yapabilirim ?

1 kez AUM titretin.

9,11,33 veya 40 defa ANSUZ rününü titretin.

9,11,33 veya 40 defa URUZ rününü titretin.

"Pozitif ve sağlıklı bir biçimde "(..kişinin ismi..) in üstündeki bağlama büyüsü şimdi tüm gücünü, her açıdan, tamamen, kalıcı olarak ve bütünüyle kaybetti." Bu afirmasyonu inançlı bir şekilde tekrarlamalısınız.

1 kez AUM titrerin.

Rünleri eşit sayıda titretmeye özen gösterin. Afirmasyonu tamamladıktan sonra o kişi üstünde Lanetleri geri çevirme çalışmasındaki imgelemeyi yapabilirsiniz. Büyünün etkisini kaybettiğine kendinizi inandırın ve bilin.

peki bu yapacağım büyünün kişinin üzerindeki etkisi nedir ?

Ansuz ve Uruz rünleri ile ay küçülürken, yapılan bağlama büyüsünü yok ettiğinizi olumlayabilirsiniz.

Esenlikler,

Maalesef durum öyle değil. Nasıl olduğunu bilmiyorum fakat hacı hocaların da yaptığı büyüler çalışıyor. Çevremde gördüğüm kadarıyla tecrübelerime dayalı söylüyorum. Hatta ben ve yakınlarıma da girişimler oldu fakat çok büyük ihtimalle ruhaniyet ile ilişkim zarar görmemi engelledi. Eğer bilgisi olan herhangi birisi var ise onların büyü pratiğini nasıl yaptığını yazarsa çok sevinirim.

Birkaç yerden duyduğum ve okuduğum kadarıyla bizim enerji yükseltmede kullandığımız şeyleri temsilen başka şeylerde kullanıyorlar. Mesela bağlama büyüsünde iple sembolik olarak bağlama işlemi gerçekleştirip düğüm atıyorlar. Normalde bizim bu tür şeylere ihtiyacımız yoktur biliyorsunuz, fakat bir yerde çalışmayı destekler nitelikte ise serbest olduğunu okumuştum ve bu tür sembolik şeyleri kullandığımda daha verim aldığımı düşünüyorum. Sanırım onlar da bunun gibi çalışıyorlar.

İyi günler.

Esenlikler,

Maalesef durum öyle değil. Nasıl olduğunu bilmiyorum fakat hacı hocaların da yaptığı büyüler çalışıyor. Çevremde gördüğüm kadarıyla tecrübelerime dayalı söylüyorum. Hatta ben ve yakınlarıma da girişimler oldu fakat çok büyük ihtimalle ruhaniyet ile ilişkim zarar görmemi engelledi. Eğer bilgisi olan herhangi birisi var ise onların büyü pratiğini nasıl yaptığını yazarsa çok sevinirim.

Birkaç yerden duyduğum ve okuduğum kadarıyla bizim enerji yükseltmede kullandığımız şeyleri temsilen başka şeylerde kullanıyorlar. Mesela bağlama büyüsünde iple sembolik olarak bağlama işlemi gerçekleştirip düğüm atıyorlar. Normalde bizim bu tür şeylere ihtiyacımız yoktur biliyorsunuz, fakat bir yerde çalışmayı destekler nitelikte ise serbest olduğunu okumuştum ve bu tür sembolik şeyleri kullandığımda daha verim aldığımı düşünüyorum. Sanırım onlar da bunun gibi çalışıyorlar.

İyi günler.
Büyü enerji yükselterek, programlayarak ve yönlendirerek yapılır. JoS içerisindeki malzemeli büyüleri yaparken de rün ve mantra ile enerji yükseltmek gerekir. Müslümanların enerji yükseltmek için kullandıkları bir teknikleri bulunmuyor.

Esenlikler,

İyi günler.
Bilmemize gerekterecek birşey yok.
Büyülerde kullanılan eşyalar temsilidir ve aynı zamanda büyücüyü havaya sokmaya yarar (ki bazı eşyalar kutsama içermelidir.). Yani yine iş Büyücünün iradesinde biter. Yani bunun için derine inmeye gerek yok (en azından hem maddi hem alan hemde zaman açısından imkanınız yoksa) çünkü zaten irade ve zihin meselesi. (Burada bahsettiğim enerji yönlendirme kabileyetidir ki bunun içinde irade gerekir.)
Düşmanın bizden bozma yöntemlerini uygulamaya gerek yok zaten bir düşman ezoterik cemiyetinin yöntemlerine ufak bir göz atsanız onların iğrenç enerjilerini hissedersiniz. Yani derine inmeye gerek yok.

Tanıdığınıza bir düşman programından birisi düşman yöntemleriyle büyü mü yaptı ? Kurbana yönelik ters tevrat ayini + arındırma + lanetleri geri döndürme işe yarayacaktır (diye düşünüyorum).

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back