Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bağlı olduğumuz gelenekler

Daphne Wulff

New member
Esenlikler Türk milletinin en değerli ve güçlü insanları,

Bir şeyi merak ettim ve yanlışlarım varsa düzeltin lütfen teşekkür ederim.

Ben şimdi nordik ırktanım yani bu beni beyaz yapar dimi. Yani şimdi Antik Yunan, Antik Hindistan, Antik Roma, Antik Sümer vs. olmak üzere nordik, aryan ırkındalardı çoğunlukları ve bende bir Türk olarak nordikim yani ben şimdi kalkıpta Antik Hindistan gelenek göreneklerine göre yaşayabilir miyim? Bunun için dnalarımız uyuşur mu?

Tahminimce eğer beyazsak illa ki Türkiye sınırları içerisinde doğmamız gerekmiyor yani reenkarne edilmemiz, çünkü zaten beyazsak diğer yerlerede reenkarne olabiliriz. Kısacası bizim öyle bir şansımız var mı? Olmak için sormuyorum tabii kide yada aklımda öyle bir şey yok ama merak ettim.

Biz Türksek illa Türkiyeye mi reenkarne olacağız. Ve gelenek olarak bir sorun olur mu? Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

İyi günler.

Esenlikler,

Herkes kendi geleneklerine sahip çıkmalıdır. Tabii yine de kişi bazında farklılıklar olabilir. Örneğin Norveç'teki biri sıcakkanlı veya Yunanistan'daki birisi soğukkanlı olabilir ve kültürleri tam ters olabilir. Yine de milletleriyle gurur duymalıdırlar.

Deccalimiz Mısırlı'yken tam bir Mısırlı, Alman'ken de tam bir Alman'dı.

Ve evet, başka ülkelerde reenkarne olunabilir. Önemli olan ırk.

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Esenlikler. Bir sorum var ama reenkarnasyon ile ilgili olduğu için yeni konu açmayayım dedim.

Bir çeşit aydınlandığını söyleyen insanlar, reenkarnasyonun bindu çakrası açık olan insanların genel hafızadan veri çekmesi olduğunu söylüyor. Aynı zamanda bizler de diğer insanların, bitkilerden geldiğimiz için doğru olma ihtimali var mı sizce?

Esenlikler,

Bindu Çakrası nedir inanın hiç bilmiyorum. İnternetten baktığımda bulunduğu söylenen bölgeyi gördüm ve orada Altıncı Çakranın arka uzantısı var.

Dedikleriniz sanırım Yeni Çağcı panteistik "öğretiler"den geliyor. Yani fazla dikkate almanız gerektiğini düşünmüyorum.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back