Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Büyüler ve Gelişim Hakkında Soru

monster07

New member
Esenlikler arkadaşlar.

Uzun zamandır büyüler hakkında araştırma yapmamıştım ve son zamanlarda beni buna itecek bazı Yahudi pisliklerinden gına geldi ve artık sıkıldım doğrusu.

Şahsen çok yetenekli bir artistim ancak negatif enerjili çok fazla yobaz çevremde mevcut duruşumdan ötürü işimi, zamanımı ve paramı kaybettim.

Herşeyi sıfırdan yaratırken hem İntikam almak istiyorum hem de güçlenmek bunun için bazı şeyler gerekiyor.

- Disiplin
- Sağlık
- Para
- Fiziksel Güç
- Çelik Psikoloji

Tüm bunları bir insan olarak tek yapmam zor o yüzden Tanrılardan ve doğadan yardım almanın doğru olduğuna inanıyorum.

Büyü hakkında soruma gelecek olursak.

Büyü ritüellerinin başlıkları altında örnek veriyorum Güneş ve ya Balık tam tepedeyken işte bilmem ne ayına girdiğinizde yapın gibi söylemler görüyorum bunlardan anlamıyorum nereden başlamalıyım ?

Teşekkürler.

Güç ebediyen Şeytan'a atfolsun.

Esenlikler arkadaşlar.

Uzun zamandır büyüler hakkında araştırma yapmamıştım ve son zamanlarda beni buna itecek bazı Yahudi pisliklerinden gına geldi ve artık sıkıldım doğrusu.

Şahsen çok yetenekli bir artistim ancak negatif enerjili çok fazla yobaz çevremde mevcut duruşumdan ötürü işimi, zamanımı ve paramı kaybettim.

Herşeyi sıfırdan yaratırken hem İntikam almak istiyorum hem de güçlenmek bunun için bazı şeyler gerekiyor.

- Disiplin
- Sağlık
- Para
- Fiziksel Güç
- Çelik Psikoloji

Tüm bunları bir insan olarak tek yapmam zor o yüzden Tanrılardan ve doğadan yardım almanın doğru olduğuna inanıyorum.

Büyü ritüellerinin başlıkları altında örnek veriyorum Güneş ve ya Balık tam tepedeyken işte bilmem ne ayına girdiğinizde yapın gibi söylemler görüyorum bunlardan anlamıyorum nereden başlamalıyım ?

Teşekkürler.

Astroljik gezegen konumlarını gösteren sayfalar var. Oralarda ayin konumu ve hangi burçta olduğu gün gün yazıyor. Bakabilirsiniz.

Astrolojik olarak büyü adına en uygun zamanı belirlemek için takvimi kullanırız. Düzenli olarak meditasyon yapın ve aura temizliğine önem gösterin. Bunları uzun vadede istikrarla yaptığınız zaman, zaten hayatınızdaki insanların negatif etkisinden kurtulursunuz.

Esenlikler arkadaşlar.

- Disiplin
- Sağlık
- Para
- Fiziksel Güç
- Çelik Psikoloji

Teşekkürler.

Satanik Takvim'de hangi zamanlar, hangi çalışmalar yapılabilir yazmakta:

Buradan Türkiye'nin saatine uygun takvimi indirebilirsiniz.

Elbette büyülerin asıl gücü bizim gücümüz ile orantılıdır. Odak, irade, imgeleme yeteneği, duygular, enerji yönlendirme, ruhunuzun gücü, doğru afirmasyon, doğru zamanlama gibi bir çok önemli nokta var. Güçlü çalışmalar için kendinizi geliştirmeniz gerekli.

Bunun dışında bahsettiğiniz konularda büyüler yapılabilir olsada, zihinsel ve fiziksel harekette o konularda başarıya ulaşmanıza fayda sağlayacaktır. En kötü ihtimalle buna destek olacaktır.

Disiplinli olmak için disiplinli davranın. Sağlıklı olmak veya bunu korumak için; uyku, dengeli bir beslenme, ideal egzersizler, stresinizi yönetmek ve duygusal anlamda denge ve huzuru yaratmak için çaba gösterin. Fiziksel güç için gücünüzü arttıracak aktivitelerde bulunun. Çelik gibi bir psikoloji için hipnoz uygulayın ya da zorlu durumlar karşısında sağlam bir duruş ile bu yeteneği güçlendirin.

Varoluş her yönü ile bir bütündür ve bir şeyleri yapmanın her zaman ruhsal, fiziksel ve zihinsel bir yolu bulunabilir. En iyisi, bunların bir arada kullanılmasıdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back