Pleasureandwar
New member
Bir aşk büyüsü yapıyorum ve büyüye ayın 8'inde başladım. Büyünün olabildiğince hızlı sonuç vermesine ihtiyacım var çünkü büyüyü yapma sebebim sevgiye değil duyduğum takıntıya dayanıyor. Zihinsel olarak kontrolü sağlamaya çalışıyorum fakat bunu sağlamak için biraz daha emin ilerlemem gerekiyor. Bunun için de otları ve kanı kullanmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım hakkında bilgim yok. Pek çok sefer meyve/çiçek/ot kullanmanın ve bunları elementler ile doldurmanın büyünün etkisini arttırdığıyla alakalı şeyler okudum ama hiçbiri bilgi olarak tatmin edici değil. Elma kullanacağız ve su elementi ile dolduracağız ama nasıl? Elmayı su elementi ile yükledikten sonra elmayı ne yapacağız? Ot kullanımı konusunda da doyurucu pek bir şey bulamadım, Jos dahil. +başlamamın üstünden 9 gün geçti buna rağmen yukarıda söylediğim uygulamalardan birini yapabilir miyim yoksa büyüyü sıfırdan mı almam gerekiyor? ++niyetim tek taraflı aşkla lanetlemek değil sevgi/aşk konusunda pek emin değilim. İlgi çekici biri evet ama bu konularda daha sağlama alarak yaklaşmayı tercih ediyorum tek taraflı lanet uygulamamamın sebebi bu, ileride olacaklar konusunda karşımdakine bağlı olmam. Ehwaz rünü kullanıyorum.