Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Autumn ritual

Finualfru

New member
Dzień dobry, czy jest jakiś szczególny rytuał na tegoroczną równonoc jesienną?

Dzień dobry, czy jest jakiś szczególny rytuał na tegoroczną równonoc jesienną?

Proszę mówić tutaj po angielsku. To jest angielska sekcja.
Odpowiadam ci:
All workings are given a boost if started during solstice and equinox
tłumaczenie tego cytatu brzmi:
"Wszystkie prace zostaną wzmocnione, jeśli zostaną rozpoczęte podczas przesilenia i równonocy"

Równonoce to dobry czas na rozpoczęcie wszystkiego. Rytuały wcielania rzeczy w życie.

Dodatkowo, jeśli jesteś wystarczająco silny duchowo, możesz uczestniczyć w rytuałach Najwyższego Kapłana:
Aktualnie trwający program rytuałów przedstawia się następująco:
(Ten program rytuałów będzie trwał do 19 września. Sprawdź ponownie, czy po tym terminie zostanie wydany nowy program.)

Mam nadzieję, że nie powiedziałem nic dziwnego. To jest sekcja angielska. Przepraszam, jeśli błędnie przetłumaczyłem moją odpowiedź. Z tego powodu lepiej byłoby mówić w języku angielskim w sekcji angielskiej.

Nasze forum posiada również sekcje wielojęzyczne.

PS uważaj, aby sprawdzić godzinę. W Twojej okolicy równonoc rozpoczyna się w bardzo określonym czasie. Możesz użyć kalendarza satanistycznego, aby sprawdzić:

(W Polsce równonoc przypada na około 15:50)

Proszę mówić tutaj po angielsku. To jest angielska sekcja.
Odpowiadam ci:

tłumaczenie tego cytatu brzmi:
"Wszystkie prace zostaną wzmocnione, jeśli zostaną rozpoczęte podczas przesilenia i równonocy"

Równonoce to dobry czas na rozpoczęcie wszystkiego. Rytuały wcielania rzeczy w życie.

Dodatkowo, jeśli jesteś wystarczająco silny duchowo, możesz uczestniczyć w rytuałach Najwyższego Kapłana:
Aktualnie trwający program rytuałów przedstawia się następująco:
(Ten program rytuałów będzie trwał do 19 września. Sprawdź ponownie, czy po tym terminie zostanie wydany nowy program.)

Mam nadzieję, że nie powiedziałem nic dziwnego. To jest sekcja angielska. Przepraszam, jeśli błędnie przetłumaczyłem moją odpowiedź. Z tego powodu lepiej byłoby mówić w języku angielskim w sekcji angielskiej.

Nasze forum posiada również sekcje wielojęzyczne.

PS uważaj, aby sprawdzić godzinę. W Twojej okolicy równonoc rozpoczyna się w bardzo określonym czasie. Możesz użyć kalendarza satanistycznego, aby sprawdzić:

(W Polsce równonoc przypada na około 15:50)
Thank u so much and sorry for my mistake. I’m currently in Germany, do u know what time does it start in this country?

Thank u so much and sorry for my mistake. I’m currently in Germany, do u know what time does it start in this country?
At this link you can find all, absolutely all the calendars. Choose the calendar you need based on your area. Download it and check it out for yourself. These calendars are a VERY USEFUL tool and having them available can be very decisive in terms of support in recognizing power dates:
Good luck with everything! :D

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back