istanbulasigğm
New member
Esenlikler,ben 2haftadır yokum cunku psikolojik olarak bi iyi bi kotu hissiyodum herneyse benim eylülden beri tanisip kendimden bile çok sevebildiğim sanalda olan bi cocuk vardi biz bu cocukla toplasaniz 2ay anca düzgun sevgili olabilmişsinizdir ama 6 subattan beri deli gibi ayrilip barisiyoruz ama ben ona cok baglandim yaptigimin kotu bisey olduğunu bana zarar verdigini biliyorum ama onu hala ilk gun ki gibi o saf askla sevda sevgi sadakati ile seviyorum unutamiyorum soguyamiyorum onun için oyle cok sey yaptim ki çoktum resmi gururum kalmadi ve dün arkadas kalmak karar verdigimizde tartistik ve bana gurursuz ezik dedi kanima o kadar dokundu ki ona bundan sonra hic biseyin eskisi gibi olmucagini soyup heryerden engelleyici simdi uzun lafin kisasi nasıl karma yaşayabilirim ona beni sevmiyomus iyi hissiyim diye seviyomus gibi bana soyledi dun onu nasıl düzgün bi şekilde pisman edip kendime baglayip aramizi iyi yapip karmayi yasatabilirim lutfen yardimci olun olmak istiyorum deli gibi ağlıyorum yakinda tedavi almayi dusunuyorym herkes hersey ustume geliyo simdiden cok tessekur ederim ama buyu de onericekseniz lutfen ters tepmesin buyu sonra gene kotulesmeyelim benden sogumasin iyi olalim beraber hep yeter