Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Arkadaşlar sorularım var önemli

ay lambasi

New member
Merhaba benim bir kaç astrolojik sorum var Neptün ile ilgili gerçekten bilgisine ve kendisine güvenen biriyle sohbet etmek istiyorum . Lütfen cevap verirken kibar olun yazdığıma pişman ettmeyin .
Bir konu sadece Neptün, ilahi ve spritüel satanizm

Eğer haritanızı paylaşmayı düşünüyorsanız bunu yapmamanızı öneririm. Gizliliğinizi koruyunuz.

Ayrıca bütün başlıklarınızda benzer ifadelerle kendinize dair "eleştirileri?" savuşturmayı planlıyorsunuz ki bu da buna dair bir travmanız ya da belki de düşük özgüven sorunlarınız olduğunu gösteriyor. Wunjo rünüyle çalışmanızı öneririm.

Eğer haritanızı paylaşmayı düşünüyorsanız bunu yapmamanızı öneririm. Gizliliğinizi koruyunuz.

Ayrıca bütün başlıklarınızda benzer ifadelerle kendinize dair "eleştirileri?" savuşturmayı planlıyorsunuz ki bu da buna dair bir travmanız ya da belki de düşük özgüven sorunlarınız olduğunu gösteriyor. Wunjo rünüyle çalışmanızı öneririm.
Tesekur ederimmm deniyceh
Yok , kendi haritsmla ilgili değil Neptün ilahi gezegen ya spritüel satanizm.de yeri ne nasıl değerlendiriyor iyi Neptün nelere kötü Neptün nelere yol açabilir sebep olabilir. Neptünu arastiriyordum ve 12. Evi ilahisel ev diye nitelndririyolar onu sorucaktim

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back