Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Araplar hakkında

MaxineWinner

New member
Yahudilerin ruhlarındaki bazı çakraları attığı için daha zalim, daha merhametsiz, daha acımasız, daha kırıp/dökücü olduğunu biliyoruz. Peki Araplar? Araplar da Yahudilerle aynı etnik kökenden; Sami ırkından geliyor. Kuzen toplumlar sayılırlar? Benim merak ettiğim konuysa şu; Araplar da gentile/centil mi? Onların ruhlarında da bazı çakralar eksik mi? Tarih boyunca Araplarda daima zalim, merhametsiz, acımasız, kırıp/dökücü oldu.

Yahudiler ve Araplar aynı kökenden gelmiyor.

Mısır'ın bir Arap ülkesi olması ve Antik Mısır'ın Zevizm için önemiyle alakalı bir ilişkilendirme kurabilirsiniz.

Yahudiler ve Araplar aynı kökenden gelmiyor.

Mısır'ın bir Arap ülkesi olması ve Antik Mısır'ın Zevizm için önemiyle alakalı bir ilişkilendirme kurabilirsiniz.
Mısırlılar Arap değildi. M.S 7. yüzyılda Mısır, Emevi Halifeliği tarafından ele geçirilerek Araplaştı. Günümüzde Mısırlılar kendilerini hem Mısırlı hem de Arap olarak tanımıyorlar.

Dediğiniz gibi, Araplar ve Yahudilerin ortak kökenden geldiklerini ben de daha önce duymuştum. Hatta genetik araştırmalarda Filistinliler ve Yahudilerin %90 oranda benzedikleri söyleniyordu. Fakat konuyu tam anlamıyla bilmiyorum. Daha bilgili bir Zevist kardeşimizin size açıklaması çok daha iyi olacaktır.

Semitik Alt-Irka [Beyazların bir koluna] Akadlar, Babiller, Keldaniler, Filistinliler gibi pek çok vaktiyle ruhaniyeti takip etmiş halk dahildir. Arapların ekstrem şiddetine karşın, bu milletler oldukça barışçıldı.
Yani Yahudilerle kuzen oldukları iddiası bir yalan

Benim de ermeniler hakkında benzer düşüncelerim var. Haklarında bir şey bilmiyorum ve son zamanlarda onların kötülükleri hakkında şeyler duyuyorum. Yahudilerle yakın oldukları gibi şeyler duydum. Onların durumu nedir? Ermeniler beyaz ırktan mı?

Benim de ermeniler hakkında benzer düşüncelerim var. Haklarında bir şey bilmiyorum ve son zamanlarda onların kötülükleri hakkında şeyler duyuyorum. Yahudilerle yakın oldukları gibi şeyler duydum. Onların durumu nedir? Ermeniler beyaz ırktan mı?
Beyaz-Sarı ırk. Ermeni atalarım var ve yahudi değiller, sadece "fazla" Hristiyanlar. Ermenilerin kötü olduğunuda düşünmüyorum

Benim de ermeniler hakkında benzer düşüncelerim var. Haklarında bir şey bilmiyorum ve son zamanlarda onların kötülükleri hakkında şeyler duyuyorum
Ermenilerin kötü olduğunuda düşünmüyorum
Yahudiler gibi "Varlığı" kötülük olan ırklar dışında, temelinde "kötü" diye addedilebilecek ırklar var mı ki? Kültür'ü meclis dışı tutarak soruyorum tabii bunu. Örneğin şuan ki Türkiye durumunda bir arabın ülkemizdeki varlığı tehdit kezâ adam kadın görmemiş, açık kadın hiç görmemiş; üzerine de (P)islamiyet üzerine eğitilmiş. Ancak düşünce pratiği ile "yahudiler ve türevleri" hiç olmasaydı dediğimizde bir ırkı tüm kötülüklerden sorumlu tutmak mâkul bir düşünce mi? ToS'un henüz ırk konusunu elealışını köklü incelemedim ancak bildiğim kadarıyla; Sarı ırk'ın teknolojik ve sayısal yatkınlığı var. Siyah Irk'ın vücut kondüsyonu yatkınlığı var. Beyaz ırkın liderlik, idari bir yatkınlığı var. (Yanlışsam düzeltin bu arada.) Bunlar dışında ırkların etik anlayışlarında farklar oluşuyor mu? Örneğin Zencilerin amerikan istatistiklerine göre hapishaneye girme sıklığının beyazlara göre daha fazla olduğunu birkaç farklı kaynaktan okumuştum. Ancak oradaki sosyolojik/ırkçılık olayları farklı olduğundan çok önemsediğim veriler değillerdi.

Ermenilerin çoğu yahudileri sevmiyor diye biliyorum. Savaşta bile Filistin’i destekliyor çoğu.

Yahudiler gibi "Varlığı" kötülük olan ırklar dışında, temelinde "kötü" diye addedilebilecek ırklar var mı ki? Kültür'ü meclis dışı tutarak soruyorum tabii bunu. Örneğin şuan ki Türkiye durumunda bir arabın ülkemizdeki varlığı tehdit kezâ adam kadın görmemiş, açık kadın hiç görmemiş; üzerine de (P)islamiyet üzerine eğitilmiş. Ancak düşünce pratiği ile "yahudiler ve türevleri" hiç olmasaydı dediğimizde bir ırkı tüm kötülüklerden sorumlu tutmak mâkul bir düşünce mi? ToS'un henüz ırk konusunu elealışını köklü incelemedim ancak bildiğim kadarıyla; Sarı ırk'ın teknolojik ve sayısal yatkınlığı var. Siyah Irk'ın vücut kondüsyonu yatkınlığı var. Beyaz ırkın liderlik, idari bir yatkınlığı var. (Yanlışsam düzeltin bu arada.) Bunlar dışında ırkların etik anlayışlarında farklar oluşuyor mu? Örneğin Zencilerin amerikan istatistiklerine göre hapishaneye girme sıklığının beyazlara göre daha fazla olduğunu birkaç farklı kaynaktan okumuştum. Ancak oradaki sosyolojik/ırkçılık olayları farklı olduğundan çok önemsediğim veriler değillerdi.

Zencilerin durumu cidden var olan bir durumdur. Aksine, ırkçılıktan ziyade bazen Beyaz olmayan insanları bile Beyaz diye kaydettikleri olabiliyor. Tabii ki durum Birleşik Krallık'taki kadar kötü değil, tam aksine böyle şeyler Amerika'da çok nadir.

Zencilerin saldırganlığa yatkınlık veren bir genleri bulunuyor. Bunu akademik çalışmalardan görebilirsiniz. Ayrıca amigdalaları Beyazlara göre çok fazla geliştiği için (en az gelişmiş amigdala solcu Beyazlarda bulunuyor) tehdit algıları da çok fazla. Muhtemelen bununla alakalı ya da alakasız nedenlerle "Nigger Moment" dediğimiz birbirlerini çabucak ne yan baktın kavgasıyla öldürmeye yatkın oluyorlar.

Şiddetete eğilimlerine ek olarak, Amerika'daki veriler şunu gösteriyor ki; Zenciler aynı zamanda fazla çalışkan bir ırk da değil. Mesai saatlerinde Beyazlar en ciddi ve kusursuz emeği verirken, Zenciler kaytarmaya yönelebiliyor.

Hepsini anladık lakin çocuklarını da tamamen terk ediyorlar, sorumluluktan kaçıyorlar.

Stereotipler yaşatır.

Zencilerin saldırganlığa yatkınlık veren bir genleri bulunuyor.
Magnum Opus evrelerinden birinde sanırım kişi genlerini manipüle edebilir hâle geliyordu ancak o aşamaya gelene kadar bu siyah ırkın "kötü" olduğu anlamına mı gelir? Tanrılar neden siyah ırka böyle bir gen modeli uygun gördüler? HPS Maxine sanıyorum, Zenci Tanrılar da olduğuna dair vaaz vermişti. Siyah ırkın bu özellikleri temel olarak onları "savaşçı" yapıyor ama araştırdığım kadarı ile yüksek rütbeli, savaş alanlı Demonlar genellikle Beyaz/Aryan ırkında oluyorlar. Temelinde böyle olmalarında bir neden var mı?

Zencilerin durumu cidden var olan bir durumdur. Aksine, ırkçılıktan ziyade bazen Beyaz olmayan insanları bile Beyaz diye kaydettikleri olabiliyor. Tabii ki durum Birleşik Krallık'taki kadar kötü değil, tam aksine böyle şeyler Amerika'da çok nadir.

Zencilerin saldırganlığa yatkınlık veren bir genleri bulunuyor. Bunu akademik çalışmalardan görebilirsiniz. Ayrıca amigdalaları Beyazlara göre çok fazla geliştiği için (en az gelişmiş amigdala solcu Beyazlarda bulunuyor) tehdit algıları da çok fazla. Muhtemelen bununla alakalı ya da alakasız nedenlerle "Nigger Moment" dediğimiz birbirlerini çabucak ne yan baktın kavgasıyla öldürmeye yatkın oluyorlar.

Şiddetete eğilimlerine ek olarak, Amerika'daki veriler şunu gösteriyor ki; Zenciler aynı zamanda fazla çalışkan bir ırk da değil. Mesai saatlerinde Beyazlar en ciddi ve kusursuz emeği verirken, Zenciler kaytarmaya yönelebiliyor.

Hepsini anladık lakin çocuklarını da tamamen terk ediyorlar, sorumluluktan kaçıyorlar.

Stereotipler yaşatır.
Sizin zenciler için söylediğinizin benzerini araplar için söyleyen bir abimiz var bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back