Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anti-Kozmik satanizm nedir?

Peki uyarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak vaktinizi aldığım için özür dilerim. Bugün bir takicida takı bakarken orada çalışan kadin bana siz içeri girince başıma birden ağrı girdi dedi. Ben de neden acaba diye sordum. Yok sizinle alakası yok her sabah ayetel kürsü okur öyle çıkarım bugün yapmadım dedi gözüme bakarak. Bunu söyler söylemez benim göğsümde bir sıkışma oldu nefes alamadım ve oradan biran önce çıkmak istedim. İnanılmaz rahatsız oldum. Hala geçmedi bu his. Nedeni ne olabilir acaba?
Su elementi baskın biriyseniz ortamdaki negatif enerjiyi fazla hissetmiş olabilirsiniz, günlük temizliğinizi ve korunmanızı yaparsanız bu tarz durumlardan kurtulabilirsiniz.

Su elementi baskın biriyseniz ortamdaki negatif enerjiyi fazla hissetmiş olabilirsiniz, günlük temizliğinizi ve korunmanızı yaparsanız bu tarz durumlardan kurtulabilirsiniz.
Teşekkür ederim 🙏🏻

[Moderatör Notu: Burcunuzu ya da diğer gizlilik çerçevesindeki bilgilerinizi paylaşmayınız.]

Ne olduğu hakkında bilgim olmasa da, isim pek iyi şeyler çağrıştırmıyor. Koşer satanizm akımlarından biridir muhtemelen

Bu ekolün pek de merak edilecek bir yanı bulunmuyor, Tanrılarımızı iki ayrı gruba bölüp ''savaştıklarını'' iddia eden bir gruptan fazlası değiller. Sonne Bey'in de belirttiği gibi bu tarz saçmalıklarla ilgilenmek sadece vaktinizi ve enerjinizi harcar, vaktinizi bunlara harcamak yerine gelişiminize harcarsanız çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
Ufak da olsa ekol hakkında bilgi verdiğiniz için minnettarım. İnsan merak ediyor doğal olarak. KAYRE ŞEYTAN!

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back