Aim_ain said:
Hayatında kaç kere tılsım yaptın ? Terbiyemi bozmayayım diyorum bilip bilmedigin konulara atlayıp beni zorluyorsun . Içindeki bilgiler gayette kullanışlı ve etkili , tabı senin bildiklerin forumda başkalarının yazdıklarından ibaret olduğu için anlayamazsın . Git başkalarına tapmaya devam et sakin ha kendi aklını kullanmaya kalkma düşünürsün falan aman aman
Esenlikler,
Kendi yorumumu getirmem gerekirse Salem Burke güçlü ve doğuştan yetenekli birisiydi. Yüksek Rahip Hoodedcobra666 bunu inkâr etmiyor zaten, kendisi diyor. Vovim hakkında da bazı çalışmalarının yapılabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu adamlardaki sıkıntı ihanetleri ya da güçsüzlükleri değil, zihin olarak gelişememeleri.
Salem, kendisini ifşa edecek kadar düşüncesizdi. Vovim ise gelişti ancak sonradan burayı terk etti gelişmişliğini bahane ederek. Yüksek Rahip Hoodedcobra666 ise gelişimin bunlara bahane olamayacağını, zihnin de gelişmesi gerektiğini, birliğin beraberliğin sağlanması gerektiğini özellikle belirtiyor.
Yani evet, bu konuda Aim_ain'e katılıyorum. Sağduyunuzu kullanarak okumaktan çekinmenize gerek yok. JoS'ta bahsi açılmamış ancak eski rahiplerden bildiğim bir sürü şey var, ancak bunları uyguluyor muyum derseniz hayır.
Yine de uygulayan kişileri forumlarda gördüm, Yüksek Rahip Hoodedcobra666 onlara yardım ediyordu. Çok fazla gücün hışmına uğramış kişilerdi bunlar ve kendilerine zarar vermişlerdi. Anlayacağınız, bir şeyi inkâr yok. Tekniklerin kimileri zararlı olabilir, ancak genellikle doğru teknikler. Bu insanlar, beğenelim beğenmeyelim, yerelim yermeyelim; JoS'a emeğini vermiş ve ihanetle ayrılmamış kişilerdi. Bence bu konudan saygıyı hak ediyorlar, özellikle Yüksek Rahip bile açık bir şekilde "Tüm dedikleri yanlıştır" demezken.
Yine de çok uçuk şeyleri uygulamanızı önermiyorum. Vovim örneğin, kendi yılanını 2 yılda yükselttiğini iddia etmişti. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich de bunu başka bir yazıda onaylıyor ancak bu adam ayrıca uyuşturucu kullanmasıyla biliniyordu. Büyük ihtimal Salem gibi o da doğuştan yetenekliydi ancak başka birisi dediklerini uyguladığında ve ani bir yılan yükselişi sağladığında 2 ay boyunca aklını kaybetmiş gezmişti.
Her zaman sağduyunuzu kullanın.
İyi günler.