Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anlatınca komik beni etkileyen rüya

PlatonFX

New member
Dostlar esenlikler. Son dönemde şeytanın gücü ritüeline gerçekten odaklanmıştım. Dün gece çok yorgundum AT KA meditasyonlarını yapamadım. Gece kabus görerek başladı, önce saf kabus görerek başladım ve uyandım aklıma AT KA yapmadığım geldi. Sonrasında tekrar uykuya daldım ve rüyada bir anda kendimi bu dünyaya ait olmayan bir savaşta buldum. Bir tarafta tanrılarımız diğer tarafta rahipler, yahudiler vardı. Bunu düşününce insan kulağına komik geliyor fakat bir tanrıyı tüm ihtişamıyla karşınızda görüyorsunuz... Rüyamda müthiş derecede dehşete kapılıp kaçmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Uyandım Yahudilere lanet okudum bildiğiniz ama düşüncelerim bozulmuştu tanrılara dua etme isteği bile oluşmadı o an içimde ve tekrar uyudum. Rüyamda dünyamızın aynısı bir dünyada uyanmıştım dolaşıyordum gündelik hayatta karşılaştığım insanlarla aynı şeyler geçiyordu. Fakat tuhaf şekilde bir yandan uyanık gibi tanrılarımızı düşünüyor hatta inancımızın doğruluğunu sorguluyordum. İnsanlarla yaptığım diyalogları düşündüm ve tanrıların bana ettiği yardımları gördüm. Eve gittim ve zihnimde bir mühür,amblem, belirdi( basbayağı görüyordum gözümün önünde)pembeye yakın kırmızı bir kalkan gibi ortasında bembeyaz bir ışık yanıyordu ve 2 mızrak beyaz ışığı gösteriyordu. Bir an bu neyin mührü dedim ve aklımda efendimiz şeytan belirdi odam o bahsettiğim açık kırmızı enerjiyle doldu ve penceremden bembeyaz bir ışık vuruyordu perdenin arkasından. Çok yoğun bir enerji hissettim ve saygı hissiyatıyla dizlerimin üstünde düşürdüm kendimi. Gözlerimi kapatınca bir ses dedi içimden bizim yolumuz gözlerin kapalı tapınmak değil saygıyla, tanrılarla gelişmenin yolu. Bu rüyadan önce gördüğüm rüya geldi aklıma o ilahi savaş geldi,dehşete kapıldığım o an, çok güçlü hissettim ve o savaşta yer almak istediğimi hissettim. İçimdeki ses bana o sözleri söyledikten sonra beni meditasyon yapmaya yönlendirdi gözlerimi kapattım ve meditasyonlarımı yaptım rüyamda kapının çaldığını duydum ( gerçek hayatta kapı çalıyordu) meditasyona ara vermek için gözlerimi açtım bunu yaptığımda gerçek dünyada da gözlerimi açmıştım. Öyle rüyalardıki dümdüz rüya demeye içim gitmiyor...

Esenlikler!
Çok ilginç bir “rüya” görmüşsünüz. Sizin adınıza pozitif hissettim. Bu tür bi “rüya” görmek beni çok etkilerdi şahsen.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back