Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anlamadığım

Sorgucu

Member
Esenlikler.
Bir iki şey var bunlar aslında birbirine bağlı ama soruyorum gene de çünkü anlamadım iyice net anlamak istiyorum.
-1 Mu kıtası, Atlantis falan zaten ikiside aynı galiba neyse. Bunlar yaklaşık 50 bin yıllık sanırım. Böyleyken Tanrılar da vardı ve herkes 1 noktada miydi belki de öyle olduğu için herkes beyazdır sonra farklı yerlere ayrılırken genetiğimiz değişmiştir bazılarının. Sadece teori asıl soru bu değil sorum şu : Buraların batma sebebi ne ve batınca Tufan mi oluştu Tufan olayı gerçek mi o ne tam olarak. Tufandan ve herkes ayrıldıktan sonra sümer zamanı da dahil Tanrılar gitti mi ?
-2 Tanrılar neden gitmişti ? Göklerde ki savaşta diğer Tanrıları yalnız bırakmamak için mi yoksa dünyanın gidişatı kötüye sardığı için mi ? En azından bir kaç Tanrı gizliden gizliye bile olsa kalsaydı daha iyi olmaz mıydı ?
-3 kalamazlar gelselerse Ruhaniyet negatif enerjiden falan direkt ölürler diyorsunuz aynısı Reptilianlar için bile geçerli hatta ama çok fazla ufo ve uzaylı ziyaretleri var dünyada bunlar çoğunlukla griler mi oluyor bunlar gelince etkilenmiyormular yoksa fazla kalınca mi arıza çıkıyor ?
-4 Tanrıların isimleri verildiği şehirler var yönettiği yerler bu ne anlama geliyor yani bir kaç bin yıl önce bile Tanrılar vardı ve çok yakın zamanda mi yenildik yoksa Tanrılar gene yönetiyor ama fiziksel değil burda yok. Ruhani şekilde mi oluyordu ? Pramitleri insanlar Tanrıların varlığı bilgeliği ve sözü üzerine mi inşa ettiler ?
Şimdiden teşekkürler.

Esenlikler,

1- Bu kıtaların varlığı tartışmalı. Kesin vardır ya da yoktur diyemeyiz.

Ve hayır, tufan alegoridir, gerçek değildir.

2- Bu sorunun cevabını bilmiyorum.

3- Griler evet, daha düşük seviyededirler ancak onların bile uzun süreler kalabileceklerini sanmıyorum. Tanrıların küre şeklindeki ufoları da geliyor. Disk şeklindekilerse Grilere ait. Bunların amacı devriye gezmek.

4- Dediğinizi anlamadım. Örneğin Edirne, Hadrianopolis'ten geliyor. Hadrian, Yahudilerle savaşmış bir imparatordu ve kendi ismini bu kente vermiş. Bunlar daha çok saygıyla alakalı. Lord Beelzebul'a adanmış bir şehir varsa, Duat'taki işini gücünü bırakıp bu şehri yöneteceğini sanmıyorum. Edirne de aynı şekilde Hadrian tarafından değil, atanmış bir vali tarafından yönetiliyordu günün sonunda. Belirtilen tanrı, belki o şehrin gözetmenidir, o kadar.

5- Piramitler, yanlış hatırlamıyorsam teknolojik bir işleve sahipti. Şu an tam aklımda değil ancak uzayla iletişimle ilgili olabilir, yine de hatırlamıyorum.

O dönemki Mısır, oldukça gelişmişti. Ay'a bile gidilmişti.

İyi günler.

Mu ve Atlantis'in aynı yer olduğunu da olmadığını da söyleyenler var. Aynı medeniyet içinde farklı topluluklar olabilirler. 50 bin sene önce varlardı, yaklaşık 15 bin sene önce yok oldular. Farklı yerlere ayrılırken genetiğimiz değişmedi. Bunu evrim savunucuları herkesin Afrikalı siyah atalardan geldiğini savunurken kullanıyor. Mu'da Beyaz, Siyah ve Sarı ırk karışmadan harmoni içinde yaşıyordu. Satan ırkları ayrı ayrı genetik mühendislikle yarattı. Buraların yok olma sebebi yaklaşık 15 bin sene önceki manyetik ve volkanik bir felaket. Bu felaket insanlığın büyük kısmını ve medeniyeti yok etti. Şimdi medeniyet tekrar yükseliyor. Felaketin sebebini her ne kadar Yahudi çevirmen yozlaştırmış olsa da Sümer tabletlerinde Satan (EA) açıklıyor. Nuh'un Tufanı sanırım bizim ruhani düşüşümüzle ilgili sembolik bir hikaye. Tufan ayrıca insan medeniyetinin çöküşünden sonra hayatta kalanların atalarını anmak için anlattıkları hikayeler aracılığıyla insanlığın farklı kültürlerinde varlığını sürdüren bir efsane.

Bu yazdıklarıma vardığım ana kaynaklar:

The Civilization Of Lemuria by Frank Joseph
The Lost Continent Of Mu by James Churchward
The Lost Book Of Enki by Zacharia Sitchin (Jew)

Bunları okumalısınız. Çünkü kimse size anlatması ve tartışmalı detayları için tez-antitez üretmesi kitaplar süren konuları bir iki paragrafta anlatamaz. Bu kitaplarda yazanlar da yüzde yüz doğru değil ama insanın kafasında ampuller yakan fikir ve kanıtlar var.

Ek olarak da Augustus le Plongeon ve William Niven'i araştırın. Söylediğim kitapların yaptığı atıf ve incelediği kaynaklar zaten size inceleyecek onlarca yeni şey verecek. Tahsin Mayatepek'in çalışmalarına da bakmanız iyi olabilir.

Pammy said:

Mu ve Atlantis'in aynı yer olduğunu da olmadığını da söyleyenler var. Aynı medeniyet içinde farklı topluluklar olabilirler. 50 bin sene önce varlardı, yaklaşık 15 bin sene önce yok oldular. Farklı yerlere ayrılırken genetiğimiz değişmedi. Bunu evrim savunucuları herkesin Afrikalı siyah atalardan geldiğini savunurken kullanıyor. Mu'da Beyaz, Siyah ve Sarı ırk karışmadan harmoni içinde yaşıyordu. Satan ırkları ayrı ayrı genetik mühendislikle yarattı. Buraların yok olma sebebi yaklaşık 15 bin sene önceki manyetik ve volkanik bir felaket. Bu felaket insanlığın büyük kısmını ve medeniyeti yok etti. Şimdi medeniyet tekrar yükseliyor. Felaketin sebebini her ne kadar Yahudi çevirmen yozlaştırmış olsa da Sümer tabletlerinde Satan (EA) açıklıyor. Nuh'un Tufanı sanırım bizim ruhani düşüşümüzle ilgili sembolik bir hikaye. Tufan ayrıca insan medeniyetinin çöküşünden sonra hayatta kalanların atalarını anmak için anlattıkları hikayeler aracılığıyla insanlığın farklı kültürlerinde varlığını sürdüren bir efsane.

Bu yazdıklarıma vardığım ana kaynaklar:

The Civilization Of Lemuria by Frank Joseph
The Lost Continent Of Mu by James Churchward
The Lost Book Of Enki by Zacharia Sitchin (Jew)

Bunları okumalısınız. Çünkü kimse size anlatması ve tartışmalı detayları için tez-antitez üretmesi kitaplar süren konuları bir iki paragrafta anlatamaz. Bu kitaplarda yazanlar da yüzde yüz doğru değil ama insanın kafasında ampuller yakan fikir ve kanıtlar var.

Ek olarak da Augustus le Plongeon ve William Niven'i araştırın. Söylediğim kitapların yaptığı atıf ve incelediği kaynaklar zaten size inceleyecek onlarca yeni şey verecek. Tahsin Mayatepek'in çalışmalarına da bakmanız iyi olabilir.

Esenlikler,

Tufan diye bir şeyin olmadığı ve çarpıtıldığı Yüksek Rahip Hoodedcobra666 tarafından söylendi. Bu, Taç Çakrasının enerjileri vücuda akıtıp arı olmayan elementleri batırmasıyla ilgili. Su böyle temizler. Bunu fiziksel bir şeymiş gibi gösterenler Yahudiler idi.

Atlantis veya Mu'nun, Thule'nin var olması olası, ancak var olup sonra gömüldüklerini kabul edersek, bunların batışının tufan yoluyla olmadığını biliyoruz. Belki düşman bombardımanı olabilir.

İyi geceler.

Tufan ile yok olmuş olmaları fiziksek olarak imkansız, kıta yok edecek dalgalar dünya üzerinde ağaç, böcek, bitki, hiçbir şey bırakmazdı. Kara üzerindeki yaşamın oluşması tekrardan milyonlarca değilse bile yüzbinlerce sene sürerdi. Yahudi tarihinde Nuh ve Musa arasında o kadar sene yok. Bunu biliyorum.

Ama Yahudiler, Amerikan yerlilerinden bazı doğu halklarına kadar efsaneyi birbirinden almış olamayacak uzaklıkta yaşayan birçok ırk ve kültürde eski bir felaketten bahsedilmesini kendi tufanlarına kanıt gösteriyorlar. Bu efsanelerdeki ortak ögelerin gerçek sebebinin bütün insanlığın ilk insan medeniyetini yok eden felaket, Altın Çağ’da uğranılan saldırı için yas tutması ve sonraki nesillere hikayeler anlatması olduğunu düşünüyorum.

Tufan değildi, karaların altındaki volkanik gazlar yüzeye çıkarken kara parçalarının lavlara gömülmesi ve okyanusun çöken karanın üstünü kapatmasıydı (olasılık). Eğer Yahudilerin iddia ettiği gibi dalgalar yükselseydi, O yükseklikteki dalgaların dünyada kara üzerinde hiçbir yaşam bırakmaması gerekirdi. Dünyanın insan yaşamına tekrar uygun hale gelmesi yüzbinlerce sene sürerdi.

Sitchin’in kitabında Enki ve Enlil’in oğulları arasındaki taht kavgası sebep gösteriliyor, ki HPS Maxine bunun hakaret ve karalama olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum. Ama kitapta Enki’nin insanları kurtarmaya çalışması, ölenler için üzüntüsü, tanrıların göklerden (astroloji) bir felaket olacağını öğrenip durdurmaya çalışmaları, insanların savaşmadığı bir savaşta nükleer bir silah kullanılması ve ikinci dalga gazların insanları öldürmesi anlatılıyor. Enki dahil olmadığımız bir savaş yüzünden kendi yaratımı insanların zarar görmesine öfkeli. Bunlar dahil bazı diğer detayları Sitchin’in değiştirmediğini düşünüyorum.

1. satanama mantrasında s kabalstk s, t ise zz gbi, bazı runelerdeki d ve t gibi zzz olarak çıkacak değil mi?
2. munka mantrası önceden çok defa yanlış titrettim biliyorum, şimdi en son mmuunnyaakaa, bunun doğru olduğunu düşünüyorum, doğru mu?

Perla said:
1. satanama mantrasında s kabalstk s, t ise zz gbi, bazı runelerdeki d ve t gibi zzz olarak çıkacak değil mi?
2. munka mantrası önceden çok defa yanlış titrettim biliyorum, şimdi en son mmuunnyaakaa, bunun doğru olduğunu düşünüyorum, doğru mu?

Esenlikler,

1- Evet, doğru anlamışsınız.

2- Evet, doğru.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back