Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Anksiyete Problemi

Esenlikler dilerim. Bir arkadaşım uzun süredir anksiyete problemi yaşıyor ve durumu gittikçe de artıyor. Henüz ruhaniyette yeni olduğu için rünleri ve gezegensel kareleri kullanabilecek bir potansiyeli yok. Bunlar dışında, ona ne önerebilirsiniz?

Esenlikler,

Kareler kendiniz dışında birine de yapılabilir. Jüpiter Karesi; mutluluk, rahatlık gibi amaçlarla yapılabilir. Balık'ın da eş yöneticisi olduğu için zaten psikolojiyle doğrudan bağlantılı, ve bunun iyi yönünü yönetiyor.

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Bana kalırsa doktora gitmeli.
Verdikleri ilaçlar ve tavsiyeler hiçbir işe yaramıyor. Bizzat şahsımca denendi onaylandı bu. Zira başkalarında farklılık gösterebilir bu durum yani kişiden kişiye değişir ama kendimde ve çevremde tamamen böyleydi. Ayrıca verdikleri ilaçlar istemsizce ruhaniyetten fazlasıyla soğutuyor ve ne rtr ne med yapacak haliniz kalıyor. Yürüyen duygusuz bir duvar oluyorsunuz kısaca.

Thersthara said:
Birinin benimle geçirdiği vakitten yoğun mutluluk hissetmesi için Jupiter karesi yapabilir miyim?

Eskisi kadar yakın olmadığım bi arkadaşım var, ve onu gerçekten çok seviyorum, ama artık benim yanımda o kadar mutlu değil gibi hissediyorum.

Mesela, ''Pozitif sağlıklı ve kalıcı olarak (hedef) benimle vakit geçirmekten muazzam derecede zevk alıyor ve yoğun mutluluk hissediyor'' gibi bi afirmasyon kullansam olur mu?

Esenlikler,

Tahminimce olabilir ancak işe yaramadığını gözlemlerseniz de aranızdaki bağları kuvvetlendirmek için farklı bir çalışma yapabilirsiniz.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back