sokrates0
New member
Siz söyleyince farkettim. Bir yandan yazı yazıp bir yandan ders çalışıp bir yandan uykusuzluk çektiğimden gerilmişim galiba. Gereksiz bir sorumlulukta hissetmişim. Sonne Beyle farklı düşünmüşüzdür belki o an. Moderatör ünvanından dolayı engizisyon mahkemesinde falan sanmışım herhalde kendimi. Muhtemelen bilgi birikimi benimkinden fazladır o yüzden verdiği tavsiye mutlaka yararlıdır.Bence Aydınlıkyol abinin biraz tatile ve eğlenmeye ihtiyacı var. Hayat onu biraz bunaltmış olabilir.
Şüphesiz, ilaçlar tedavi ediyor ve sorunu kökten çözüyor kaç tane hasta iyileşti öyle yalan yok.
Ama siz de çabalarsanız, oluyor. İlaç, beyni harekete geçirir ve siz de yapmanız gerekeni yaparsınız.
Ancak böyle stresli ve bunaltıcı durumlarda meditasyon ve Valefor çalışması çok iyi gelir.
Bence ilk olarak bunlar yapılmalı. İlaçlar en büyük krizler için kullanılmalı, ufak şeyler için değil.
Sonne abi, iyiliğimiz için "Meditasyon ve ritüel yapın." diyor, çünkü o ilaçların yan etkileri olabiliyor. Ama bazı insanların gerçekten ilaca ihtiyacı oluyor; sinir hastası insanlar olabiliyor. Hastanede buna şahit oldum Kadına ilaç vermediğimiz takdirde kendine zarar veriyordu, titreme geliyordu. Ama o da iyileşti, iyi ki şu an bir problemi yok. Bu olay yaklaşık bir ay önce oldu.
Sokrates bey, siz yardımcı olmak istemişsiniz zaten. Terapist iyi bir seçenek, evet.
Ama bilemiyorum, hiç deneyimlemedim o yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.
Yine de gerçek bir dostuyla konuşup, belki bir kampa gidip balık tutsalar veya bir eğlence parkına gidip bir hız trenine binse Aydınlıkyol abi büyük bir enerjiyle geri gelir foruma![]()
Aydınlıkyol Bey konu başlığınız altındaki 41. mesaj bu her türden tavsiye verildi. Balık tutmak da dahil buna. İsterseniz tüm yazdıklarımı yalanlayın. İsterseniz terapi alın. İsterseniz meditasyon yapın. İsterseniz hız trenine binin. Sizin bileceğiniz iş. Doğrusunu seçeceğinizdir.
Son birkaç mesajımın profesyonelce olmadığını kabul ediyorum. Bundan dolayı forumda uzun süre mesaj atmayı düşünmüyorum zaten.
Geçmiş olsun diliyorum Targon bu arada umarım ameliyatın başarılı geçer.
Kusurum olduysa affola Hepinize esenlikler