Elite Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,796 Jul 15, 2022 #1 Esenlikler, RTR yapıp öfkenizi atın. Her Allah bahsi geçince de öfkelenirseniz kendinize zarar, bırakın öfkenizin bedelini o ödesin. İyi günler.
Esenlikler, RTR yapıp öfkenizi atın. Her Allah bahsi geçince de öfkelenirseniz kendinize zarar, bırakın öfkenizin bedelini o ödesin. İyi günler.
Anatolian Division Member Joined May 15, 2022 Messages 451 Location İstanbul Jul 15, 2022 #2 Esenlikler O ki az şerefsiz değildir. İyi günler.
Anatolian Division Member Joined May 15, 2022 Messages 451 Location İstanbul Jul 15, 2022 #3 Esenlikler Düşmana saygı önemlidir. Siz RTR'larınızı yaparak üzerinize düşeni yerine getirin. İyi akşamlar.
Esenlikler Düşmana saygı önemlidir. Siz RTR'larınızı yaparak üzerinize düşeni yerine getirin. İyi akşamlar.
Elite Well-known member Joined Mar 25, 2020 Messages 2,796 Jul 15, 2022 #4 Ich bin ein Gott said: Nasıl rtr yapabilirim Click to expand... Esenlikler, Bu sayfayı ve sonda verilen bağlantıyı okuyun. Gerekli açıklama ve talimatları bulacaksınız. İyi geceler.
Ich bin ein Gott said: Nasıl rtr yapabilirim Click to expand... Esenlikler, Bu sayfayı ve sonda verilen bağlantıyı okuyun. Gerekli açıklama ve talimatları bulacaksınız. İyi geceler.
ogoshonna Member Joined May 28, 2022 Messages 110 Location Inazuma Jul 16, 2022 #6 Ich bin ein Gott said: Anatolian Division said: Esenlikler O ki az şerefsiz değildir. İyi günler. Click to expand... Benmi Click to expand... YHWH
Ich bin ein Gott said: Anatolian Division said: Esenlikler O ki az şerefsiz değildir. İyi günler. Click to expand... Benmi Click to expand... YHWH
ogoshonna Member Joined May 28, 2022 Messages 110 Location Inazuma Jul 16, 2022 #7 Ich bin ein Gott said: Nasıl rtr yapabilirim Click to expand... Bakın sitemizi okuyun.Her şeyi buraya sormayın.
Ich bin ein Gott said: Nasıl rtr yapabilirim Click to expand... Bakın sitemizi okuyun.Her şeyi buraya sormayın.
Anatolian Division Member Joined May 15, 2022 Messages 451 Location İstanbul Jul 16, 2022 #8 Unutup iki kez atmışım
K Klad New member Joined Jun 21, 2022 Messages 27 Jul 17, 2022 #9 Ich bin ein Gott said: Aklıma Allah gelince sinir krizi geçiriyorum piç nası Bi yaratıksa amına koyduğumun piç arabı bak yine sinirlendim sikerim allahı Click to expand... Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor
Ich bin ein Gott said: Aklıma Allah gelince sinir krizi geçiriyorum piç nası Bi yaratıksa amına koyduğumun piç arabı bak yine sinirlendim sikerim allahı Click to expand... Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor
ogoshonna Member Joined May 28, 2022 Messages 110 Location Inazuma Jul 17, 2022 #10 Sacris said: Ich bin ein Gott said: Aklıma Allah gelince sinir krizi geçiriyorum piç nası Bi yaratıksa amına koyduğumun piç arabı bak yine sinirlendim sikerim allahı Click to expand... Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor Click to expand... Allah*
Sacris said: Ich bin ein Gott said: Aklıma Allah gelince sinir krizi geçiriyorum piç nası Bi yaratıksa amına koyduğumun piç arabı bak yine sinirlendim sikerim allahı Click to expand... Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor Click to expand... Allah*
ogoshonna Member Joined May 28, 2022 Messages 110 Location Inazuma Jul 18, 2022 #11 ThanaReal said: ogoshonna said: Sacris said: Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor Click to expand... Allah* Click to expand... all*h* Click to expand... Yazılışı Allah ve özel isim olarak geçiyor.Çok sevdiğimden değil.
ThanaReal said: ogoshonna said: Sacris said: Emin ol m*slümanlar bile el-ilah'ı sevmiyor Click to expand... Allah* Click to expand... all*h* Click to expand... Yazılışı Allah ve özel isim olarak geçiyor.Çok sevdiğimden değil.