Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Aile zorlaması

Gece666

New member
Ailem müslüman olmadığmı satanizmle bir bağım olduğnu anladı.Telefonum sıfırlatılacak ve kuran kursu olacak.Bir çok dua ezberletileceğim.Telefonumada el koyulacak uzun süre .Sizce ne yapmalıyım ?

Cok üzücü bir durum pek çoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz benim ebeveynlerimde aynı kafada.Bildigim kadarıyla bu tarz konularda sorun yaşayanlar için bağlama büyüsü tarzında birşey vardı bilgili biri yazarsa güzel olur ayrıca olur da kur*n kursu gibi bir yere gönderilirseniz kendinizi lanetli enerjilerden korumak için elinizden geleni yapın eğer yaşınız büyükse maddi gücünüzü kazanıp evden ayrılmanız sizin için çok daha iyi kişisel cihazlarınızda spiritüel satanizm ve forum sitelerini mümkün olduğunca saklayın geçmişi silin ve herhangi birşeyi kaydetmeyin aileniz bilgisayarınıza tam erişime sahipse şifreli dosyaları veya şifreli sanal bir sistemi kurmayı deneyebilirsiniz en kötü yazılım öğreniyorum falan dersiniz böylece ritüelleri ve dosyaları kurtarmış olursunuz umarım en kısa sürede bu kötü durumdan çıkarsınız.

Gece666 said:
Ailem müslüman olmadığmı satanizmle bir bağım olduğnu anladı.Telefonum sıfırlatılacak ve kuran kursu olacak.Bir çok dua ezberletileceğim.Telefonumada el koyulacak uzun süre .Sizce ne yapmalıyım ?

Tanrılara dua etmekten başka bir alternatif göremiyorum sakın düşme ayakta dimdik dur en azından yapmaya çalış ve meditasyonlarını aksatma aura temizliğine özen göster ve yatılı olarak gidiyorsan oradakilerle fazla samimi olma (eğer senin gibi oraya zorla gönderilen birisi varsa onunla konuş ama ona kendini ifşa etme)Oradakiler kesinlikle ağızlarından salyalar akan ve ağzından köpükler çıkaran kuduz köpekler gibidir (gerçi onlara köpek demek köpeklere hakaret de neyse) bu yüzden mesafeni koru durumunuz için cidden en çok üzülen ben olabilirim umarım bir an önce kurtulursun ^^

Gece666 said:

Esenlikler,

Günümüzde bu tarz durumlarda karşılaşan SS kardeşlerimizin sayısı cidden artıyor. Tanrılarımıza bu tarz bir olayda dua edebilirsiniz. Onun dışında yukarıdaki yoruma ithafen bağlama büyüsü de bir seçenek, ancak ruhaniyet seviyenizi bilmediğim için bunu önermiyorum. Eğer ruhaniyetiniz gelişmiş bir düzeyde ise, bağlama büyüsü de ailenize karşı kullanılabilecek bir tekniktir. Eğer zorunda kalırsanız, inancınızın böylesine saçma programlarla sarsılmasına engel olun. Bu duruma düşen insanların genelde inanç seviyesi ciddi manada geriliyor. Ancak Tanrılarımız böyle bir durumda size karşı yardımlarınızı esirgemeyecektir.

İyi günler.

Rol yapın.

Sadece zihninizden yapabileceğiniz çalışmaları yapın. Rün ve mühürleri ezberleyin, bir yerde kayıtlı tutmayın.

Geçenlerde cemaat yurdunda baskıdan dayanamayarak intihar eden genci gördük. Kuran kurslarındaki istismar haberleri sonsuz. Zorbalığın ve baskının size odaklanmaması için onlardan biri gibi davranmanız gerek. Aksi durumda, iyi ihtimalle sizi ''düzeltmeye'' çalışırlar ve kötü ihtimalle zarar vermeye çalışırlar.

Bir üniversite öğrencisi tanıdığım eve kapatılma, bütün maddi imkakanlarını kaybetme, derslere gitmesinin engellenme riskini göze alarak baş örtüsünü çıkardı. Ona abla tavsiyesi olarak önce maddi özgürlüğünü kazanmaşını söylemiştim. Herkesin kendi hayatı. Onun durumu farklı çünkü reşit. En kötü ihtimalle evden atılıp günde 9-10 saat çalışmak zorunda kalacak geçinmek için ve hakkını da alamayacak. Türkiye'nin ekonomik durumu ortada. Eşcinsel veya ateist olduğu için evden atılan gençlerin sayısı göz önünde olmadıkları için düşünülenden çok daha fazla. @kp yönetiminde kendilerine ses bulamadıkları için haberlerini görmüyoruz.

Rol yapın. Sabredin. Ders çalışın. İyi bir burs ve iyi bir üniversite hayatınızı değiştirir. Tüm genç kardeşlerimize bunu söylemek istiyorum. 3-5 yıl şimdi çok görünüyor olabilir ama meditasyonla kendinizi geliştirmek için daha önünüzde 60-70 sene var, o da ortalama insan ömrüne göre.

acikcasi satanizm ile bagimi asla kesmem buyuyup gidince ilerde her RTR ye katilmak ve kendimi gelistirmek hedefim. Su an sadece gizlice meditasyon yapiyorum ilerde iyi bir ss olmak hayalim.Kusurlu yazim icin ozur dilerim.Hepinizi seviyorum

Gece666 said:
acikcasi satanizm ile bagimi asla kesmem buyuyup gidince ilerde her RTR ye katilmak ve kendimi gelistirmek hedefim. Su an sadece gizlice meditasyon yapiyorum ilerde iyi bir ss olmak hayalim.Kusurlu yazim icin ozur dilerim.Hepinizi seviyorum

Esenlikler,

Özür dilemenize gerek yok. Spiritüel Satanizm size mutlaka yol gösterecktir hayatınızda. Du'at'ın kadim tanrıları sizlere yol göstersin!

İyi günler.

Gece666 said:

Dantalion veya Azazel ailenizin düşüncelerini ve size karşı tavırlarını yumuşatabilir .

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back