Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanmak istiyorum

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler , araştırmaya devam edib bilgimi artırmaya calışıyorum, artık en kısa süre de adanmak istiyorum, bu yüzde bir kaç tane sorum olucak

1. andanma ritüelinde kanı az olsa ismimi kalemle yazıb uzerine kan damlatsam olurmu? Kaç damla? Ve boya gibi kanımı ismimim üzerinemi yaymalıyım damlatdıktan sonra ?

2. Kanım normal şekilde damlıyor diyekim , sol işaret parmağımı kalem gibi kullanara ismimi yazmalıyım ? Nasıl yapacam

3. Eskiden müslğmandım , 1 yıl önceye kadar, sonra deist oldum, şimdi de satanizm deki gibi meditasyon yaparak, kendimi geliştirerek yaşamaya çalışıyorum , hangi duayı okumalıyım ? Eski müslüman ? Yoksa ateist deist için olanmı?

4. Duayı okudukdan sonra kağıdı mum ateşinde yakmalımıyım ?

5. Mum yanıb sönene kadar meditasyon yapmalıyım ? Yani zorunlumu ?

6. Adanma ritüelini tamamladım, başarılı şekilde , bu bana ne katacak ? Sadece korunmamı ? Çünkü bir arkadaş var bir şey söyledi bana Demonlar arada şakalaşıyormuş maırım doğru değildir . Şimdilik sorularım bunlar , herkese iyi günler dilerim

1. Kanınızı isminizin üzerine çok çok az bile olsa yaysanız yeterlidir. Ufak bir miktar da iş görür.

2. Bu biraz zor olabilir, isminizi yazıp üzerine kanınızı sürmeniz yeterli.

3. Sitede yazan duayı kullanabilirsiniz, ancak İslam'ı bıraktığınızı ve Satanas'ı kabul ettiğinizi söylemeniz daha iyi olur.

4. Tercihinize kalmış.

5. Tercihinize kalmış, tavsiye ediyorum.

6. Satanas'a ve Tanrılara kan bağıyla adanmış olacaksınız, koruyucunuz olacak ve ruhunuza ebediyen Satanas'ı ve onun ışığını kazımış olacaksınız. Zamanla anlayacaksınızdır. Şakalaşma durumu ise tamamen kişiden kişiye göre ve samimiyete göre değişir. Olur olmadık yerlerde sizi "trolleyecek" varlıklar yok. Onlar Tanrıdır.

1. Kanınızı isminizin üzerine çok çok az bile olsa yaysanız yeterlidir. Ufak bir miktar da iş görür.

3. Sitede yazan duayı kullanabilirsiniz, ancak İslam'ı bıraktığınızı ve Satanas'ı kabul ettiğinizi söylemeniz daha iyi olur.

4. Tercihinize kalmış.

6. Satanas'a ve Tanrılara kan bağıyla adanmış olacaksınız, koruyucunuz olacak ve ruhunuza ebediyen Satanas'ı ve onun ışığını kazımış olacaksınız. Zamanla anlayacaksınızdır. Şakalaşma durumu ise tamamen kişiden kişiye göre ve samimiyete göre değişir. Olur olmadık yerlerde sizi "trolleyecek" varlıklar yok. Onlar Tanrıdır.
Yanıtın için teşekkür ederim , şakalaşma meselisine aydınlık vermek istiyorum kötü anlamda şakalşma, mesele gece uymana izin vermiyor , korkunç görünüme bürünüb korkutmak ve benzeri olaylar

4. Tercihinize kalmış.

Kağıdı mum ateşi ile yakmanın adanmak için zorunlu bir şey olduğunu sanıyordum. Tercihe bağlı dediğinizi okuduktan sonra gerçekten şaşırdım.

Bu, tercihe bağlı olmayan, zorunluluk arz eden bir durumdur.

"Kağıdı katlayın ve mumun ateşinde yanmasına izin verin."
Şeytan’a Adanmak – Şeytan’a Adanmak için İnisiyasyon Ritüeli
Sonne bey, bu gün sabah ŞEYTANIN ilahisi ritüelini yaptım 2 tane kırmızı mum yaktım, boya yaptığım yer boş evdi, bir kâğıda ŞEYTAN Babadan ricalarımın olduğu şeyleri yazdım kurşun kalemle, ŞEYTAN IN armasını çizdim birde, sonra ŞEYTAN babaya dua edip, dileklerimin yazılı olduğu kağıdı mum ateşinde yaktım, tabiki ŞEYTAN babanın arması sigilide vardı, kağıdı saygılı bir şekilde yaktım, bu yaptığım ritüel gerektiği gibi olmuşmudur? Cevabınız için şimdiden şükranlar

Kağıdı mum ateşi ile yakmanın adanmak için zorunlu bir şey olduğunu sanıyordum. Tercihe bağlı dediğinizi okuduktan sonra gerçekten şaşırdım.
Hayır, Sonne Bey'in de dediği gibi duanın yazılı olduğu kağıdı yakmak zorunludur. Ben soruyu yanlış anlamışım.

Sonne bey, bu gün sabah ŞEYTANIN ilahisi ritüelini yaptım 2 tane kırmızı mum yaktım, boya yaptığım yer boş evdi, bir kâğıda ŞEYTAN Babadan ricalarımın olduğu şeyleri yazdım kurşun kalemle, ŞEYTAN IN armasını çizdim birde, sonra ŞEYTAN babaya dua edip, dileklerimin yazılı olduğu kağıdı mum ateşinde yaktım, tabiki ŞEYTAN babanın arması sigilide vardı, kağıdı saygılı bir şekilde yaktım, bu yaptığım ritüel gerektiği gibi olmuşmudur? Cevabınız için şimdiden şükranlar
Bunun gibi ritüelleri yaptığınız yere dikkat etmelisiniz. Mümkünatı varsa daha saygılı bir yerde yapmanızı öneriyorum; orman veya doğal bir bölgede olabilir. Son olarak, ritüel yaparken Standart Ayin prosedürlerine göre yapmanız daha etkili olacaktır.

Bunun gibi ritüelleri yaptığınız yere dikkat etmelisiniz. Mümkünatı varsa daha saygılı bir yerde yapmanızı öneriyorum; orman veya doğal bir bölgede olabilir. Son olarak, ritüel yaparken Standart Ayin prosedürlerine göre yapmanız daha etkili olacaktır.
standart ayin yapmadım ben, nasıl anlatayım bu 21 23 aralık taki ŞEYTAN IN ilahisi ritüelini yaptım, birde bir kâğıda dileklerimi yazdım, yulede böyle yapınca o dilekler oluyormuş, link atmasını bilmiyorum, onu yaptım

dayı bu soğukta ormanı nerde bulacaz, boş daire müsaitti iki mum görürdüm meditasyon vs ritüel yaptım

standart ayin yapmadım ben, nasıl anlatayım bu 21 23 aralık taki ŞEYTAN IN ilahisi ritüelini yaptım, birde bir kâğıda dileklerimi yazdım, yulede böyle yapınca o dilekler oluyormuş, link atmasını bilmiyorum, onu yaptım

dayı bu soğukta ormanı nerde bulacaz, boş daire müsaitti iki mum görürdüm meditasyon vs ritüel yaptım
Size sadece ormanda yapın demiyorum, mümkünatı varsa daha saygılı bir yerde yapın diyorum.

Size sadece ormanda yapın demiyorum, mümkünatı varsa daha saygılı bir yerde yapın diyorum.
temiz daire öyle pis değildi, o kadarını bulabildik, bende isterim öyle bir imkanım olsun, maalesef yok, zaten sürekli tozun toprağın içindeyiz

temiz daire öyle pis değildi, o kadarını bulabildik, bende isterim öyle bir imkanım olsun, maalesef yok, zaten sürekli tozun toprağın içindeyiz
Endişe etmeyin, Tanrı/çalar tamamen anlayışlıdırlar. Yapabileceğinizin en iyisini yapmaya çalışmışsınız. Önemli olan da bu.

Aydınlıkyol abinin mesajlarını ne zaman okusam yüzümde gülümseme oluyor gerçekten kalbi temiz bir abimiz
Gerçekten orman çok güzel olurdu ama ormanı bırakın yeşillik zor buluyoruz malesef
Bende hazırlığa başlıyım en iyisi dileklerimi kağıda yazıyım hepinizin dilekleri gerçekleşsin babamız tarafından ❄️☃️

resim_2024-12-22_195012634.png

Fikrimce kağıdı yakarak ve kanımızı damlatarak katıldığımızı resmileştiriyoruz. Aynı resmi belgeleri imzalayıp resmileştirmek gibi.

Yanma eylemi, simya ilmi ile ilişkili bir şeydir. Kağıdın yakılması, astral âleme geçip kalıcılaştırılmasını sağlıyor.
Tanrı/çalar neden böyle bir sistem düşündüler halen merak ediyorum. Tüm centiller onların soyundan geliyorsa fikrimce bu gibi bir işlem olmadan katıldım diyen herkes SS kabul edilmelidir. Tabii, Tanrı/çalar böyle bir sistem kurmuşlarsa bunun kesin bir gerekçesi vardır, bunu da biliyorum.

Tanrı/çalar neden böyle bir sistem düşündüler halen merak ediyorum. Tüm centiller onların soyundan geliyorsa fikrimce bu gibi bir işlem olmadan katıldım diyen herkes SS kabul edilmelidir. Tabii, Tanrı/çalar böyle bir sistem kurmuşlarsa bunun kesin bir gerekçesi vardır, bunu da biliyorum.
Evet, zaten çocuk oyunu gibi bir şey. "Katıldım" diyerek rastgele bir çekilişe katılır gibi katılabiliyor olmalı insan.

Adanma ritüeli, oldukça okültistiktir ve resmi bir ritüeldir. Spiritüel Satanizm ve bu yolda bir Satanist olmak, son derece ciddi bir meseledir. Kişinin resmi olarak Spiritüel Satanist olmasını sağlar.

Evet, zaten çocuk oyunu gibi bir şey. "Katıldım" diyerek rastgele bir çekilişe katılır gibi katılabiliyor olmalı insan.

Adanma ritüeli, oldukça okültistiktir ve resmi bir ritüeldir. Spiritüel Satanizm ve bu yolda bir Satanist olmak, son derece ciddi bir meseledir. Kişinin resmi olarak Spiritüel Satanist olmasını sağlar.
Eskiden eski paganlarda da bu ritüel mevcut muydu?

Evet, inisyasyon ritüelleri antik öğretilerde yer alır. Yeni bir şey deneyerek araştırmak faydalı olabilir.
Bilgi için teşekkürler.

Yanma eylemi, simya ilmi ile ilişkili bir şeydir. Kağıdın yakılması, astral âleme geçip kalıcılaşmasını sağlıyor.
Ha, ben mumda yakma zorunluluğu var zannetmiştim, teşekkürler iyi geceler.

Ha, ben mumda yakma zorunluluğu var zannetmiştim, teşekkürler iyi geceler.
Hazır yanan bir mum varken neden ekstra uğraşasınız ki? Ayrıca, mum aracılığıyla yakmanın çok daha hoş olacağına inanıyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back