Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adanma ayini

Erlik Han

Member

Ayin için ihtiyacınız olan şeyler​

1. 1 veya daha fazla siyah, mavi veya kırmızı mum.
  2. Sterilize edilmiş bir iğne veya jilet (sterilize etmek için başlamadan kısa süre önce birkaç saniye ateşte tutmak veya alkol/kolonya dökmek yeterlidir.)
  3. Aşağıdaki duayı yazcağınız temiz bir kağıt.
  4. Aşağıdaki duayı yazcağınız temiz bir kağıt.
  5. İsminizi kanla yazabileceğiniz kuru bir kalem veya dolmakalem. (Kağıda SADECE isminizi kanla yazacaksınız, başka hiçbir şeyi değil.)
  6. Ayin sırasında giyeceğiniz siyah kıyafetler.
Esenlikler Yukarıdakiler blog sitemizdeki adanma ayininden alıntıdır.

Şimdi sterilize edilmiş iğne niye gerekli ve ismimizi nasıl kan ile yazacağız iğne ile mi?

İğneyi parmağınızı delip kan çıkarmak için kullanacaksınız, bu nedenle iğnenin sterilize edilmiş olması çok önemlidir. Çıkardığınız kan ile isminizi yazmak için ise bir kaleme ihtiyacınız olacaktır.

Eğer kandan korkuyorsanız veya yeteri kadar kan çıkaramayacağınızı düşünüyorsanız, isminizi normal bir kalemle yazıp üzerine bir damla kan damlatmanız da yeterli olacaktır.

İğneyi parmağınızı delip kan çıkarmak için kullanacaksınız, bu nedenle iğnenin sterilize edilmiş olması çok önemlidir. Çıkardığınız kan ile isminizi yazmak için ise bir kaleme ihtiyacınız olacaktır.

Eğer kandan korkuyorsanız veya yeteri kadar kan çıkaramayacağınızı düşünüyorsanız, isminizi normal bir kalemle yazıp üzerine bir damla kan damlatmanız da yeterli olacaktır.
Teşekkürler

peki hocam bundan başka ayinlerde siyah kıyafetler şart mı?

Hangi ayinlerde gerekli oluyor? Kısayoldan direk pelerin almak istiyorum. O yüzden soruyorum fazla ayinlerde kullanılıyorsa almak isterim efendim
Tekrardan, bu da değişkenlik gösteriyor. Şahsen pelerin almanızı önerebilirim, siyah bir pelerin nasıl bir ayin olduğu fark etmeksizin hoş olacaktır.

Tekrardan, bu da değişkenlik gösteriyor. Şahsen pelerin almanızı önerebilirim, siyah bir pelerin nasıl bir ayin olduğu fark etmeksizin hoş olacaktır.
Teşekkürler efendim, sadece siyah olması şart mı beğendiğim pelerinin iç kısmı kırmızı dış kısmı siyah

Ayin için ihtiyacınız olan şeyler​

1. 1 veya daha fazla siyah, mavi veya kırmızı mum.
  2. Sterilize edilmiş bir iğne veya jilet (sterilize etmek için başlamadan kısa süre önce birkaç saniye ateşte tutmak veya alkol/kolonya dökmek yeterlidir.)
  3. Aşağıdaki duayı yazcağınız temiz bir kağıt.
  4. Aşağıdaki duayı yazcağınız temiz bir kağıt.
  5. İsminizi kanla yazabileceğiniz kuru bir kalem veya dolmakalem. (Kağıda SADECE isminizi kanla yazacaksınız, başka hiçbir şeyi değil.)
  6. Ayin sırasında giyeceğiniz siyah kıyafetler.
Esenlikler Yukarıdakiler blog sitemizdeki adanma ayininden alıntıdır.

Şimdi sterilize edilmiş iğne niye gerekli ve ismimizi nasıl kan ile yazacağız iğne ile mi?

Gerekli cevaplar verilmiş ama bir şey eklemek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sitede yazılan rehberde veya forumda ismi normal kalemle yazılıp üstüne kan damlatılabileceği yazıyordu. Ben öyle yaptım. Yani illa iğne ile yazma gibi bir durum yok.

Gerekli cevaplar verilmiş ama bir şey eklemek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sitede yazılan rehberde veya forumda ismi normal kalemle yazılıp üstüne kan damlatılabileceği yazıyordu. Ben öyle yaptım. Yani illa iğne ile yazma gibi bir durum yok.
teşekkürler

Hocam ben sabah meditasyonun yapmayı unuttum çok karişıklilık vardı telafisini nasil yapabilirim ama halen meşgulum

Hocam ben sabah meditasyonun yapmayı unuttum çok karişıklilık vardı telafisini nasil yapabilirim ama halen meşgulum
Sadece daha dikkatli olun ve akşam meditasyonunu unutmayın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back