Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Adandıktan sonra ne yapılır

anonymous042

New member
Merhabalar, adanma ritüelinden sonra neleriniz değişti ? iyi yönde mi yoksa kötü yönde mi ? uzun zamandır adanmayı düşünüyorum ancak sanki sonrasında kötü birşey olcak gibi hissediyorum ve hayatım ya daha kötüye giderse ?. ve adandıktan sonra ne yapılmalıdır , hayatımda dikkat etmem gereken birşey varmı ve neler yapmalı neler yapmamalıyım gibi şeyler varmıdır ? yoksa normal herşey devam mı etmeli.

Adanmaktan korkmaman lazım ben ayinimi bitirmek için kağıdı yaktığım anda vücuduma sanki bir sarhoşluk zevki yüklendi öyle bir histi ki tarif dahi edemem mükemmeldi

Bence adanan kişi büyük bir cesaret ve istekle adanmalıdır kafasında soru işareti kalmadan gerçekten bu yolda yürümek istiyor musunuz SS yoldaşlarınızla birlikte ?
Adandığınız zaman hayatınızda negatif ya da pozitif bir şey olmaz sadece bu yolu seçmişsinizdir ama ben içimde bir pozitiflik hissetmiştim onu hissedebilirsiniz
İlk başta 40 günlük meditasyon programını uygulamanız gerekiyor böylece ruhunuzu hem geliştirip hemde meditasyona alışıyorsunuz
2 ya da 3 ay sonrada büyü veya koruyucu demonunuzla yavaş yavaş iletişim kurabilirsiniz
İlk başta her şey sıradan gibi görünsede sonradan o kadar çok değişiyor ki bir şeyler bence bu yolun en güzel tarafıda bu aynı spor yapmak gibi nasıl vücudunuz gelişip her ay kaldırdığınız Ağırlığa 5 kg daha ağırlık ekleniyorsa aynı şekilde bu da öyle yeni şeyler keşfediyorsunuz 3 ay sonra demonunuzla tanışırsınız 7 ay sonra geçmiş yaşamınızı öğrenirsiniz 1 sene sonra astral boyutta gezinirsiniz her gün disiplin ile güçlenin

Bence adanan kişi büyük bir cesaret ve istekle adanmalıdır kafasında soru işareti kalmadan gerçekten bu yolda yürümek istiyor musunuz SS yoldaşlarınızla birlikte ?
Adandığınız zaman hayatınızda negatif ya da pozitif bir şey olmaz sadece bu yolu seçmişsinizdir ama ben içimde bir pozitiflik hissetmiştim onu hissedebilirsiniz
İlk başta 40 günlük meditasyon programını uygulamanız gerekiyor böylece ruhunuzu hem geliştirip hemde meditasyona alışıyorsunuz
2 ya da 3 ay sonrada büyü veya koruyucu demonunuzla yavaş yavaş iletişim kurabilirsiniz
İlk başta her şey sıradan gibi görünsede sonradan o kadar çok değişiyor ki bir şeyler bence bu yolun en güzel tarafıda bu aynı spor yapmak gibi nasıl vücudunuz gelişip her ay kaldırdığınız Ağırlığa 5 kg daha ağırlık ekleniyorsa aynı şekilde bu da öyle yeni şeyler keşfediyorsunuz 3 ay sonra demonunuzla tanışırsınız 7 ay sonra geçmiş yaşamınızı öğrenirsiniz 1 sene sonra astral boyutta gezinirsiniz her gün disiplin ile güçlenin
daha bundan 1 ay önce burada Babamıza nasıl dua edebilirim nasıl meditasyon yapabilirim ? diyordum şimdi birazda olsa bir şeyler yazabiliyorum işte gelişmek budur
Forumdaki herkes bilgili kişi burada takıldıkca en aptal insan bile bilgileniyor

daha bundan 1 ay önce burada Babamıza nasıl dua edebilirim nasıl meditasyon yapabilirim ? diyordum şimdi birazda olsa bir şeyler yazabiliyorum işte gelişmek budur
Forumdaki herkes bilgili kişi burada takıldıkca en aptal insan bile bilgileniyor
peki ya tam olarak neler deneyimlediniz eğer istiyorsanız uzun uzun yazabilirsiniz.

Ve bunu hangi vakit yapmamız lazım gece akşam gündüz fark ediyor mu ve extra bişeyler yapmaya gerek varmıdır ritüel sırasında ?

Ve bunu hangi vakit yapmamız lazım gece akşam gündüz fark ediyor mu ve extra bişeyler yapmaya gerek varmıdır ritüel sırasında ?
Meditasyonları günde 2 defa yapıyorsunuz sabah uyandığınız zaman bunun sebebi dışarda olduğunuzda negatif enerjiden ve olumsuzluklardan korunmak için
Ve birde gece yapıyorsunuz bununda sebebi gece uyurken auramız savunmasız olur bunu güçlendirip temizliyoruz aldığımız pislikleri
Demon davetleri geceleri oluyor yani gündüzde yapabilirsiniz ama gece daha iyi oluyor
Extra bir şey yapmanıza gerek yok sadece akışına bırakın sonra zaten güçleniceğinizi hissediceksiniz ve daha sonra her gün RTR yapmaya başlayın
Sonrada büyü ve Tanrılarla iletişim gibi yollara başlarsınız
Benim deneyimimi sorucak olursanız bende sizin gibi çok yeni ve acemiyim fakat hayatım boyunca bu kadar güven hissetmemiştim sadece ruhumu geliştirmem gerekiyor
Ve burdaki insanlar siz bir soru sorduğunuzda bunu dikkate alarak cevaplıyor diğer dinler gibi bu kalemin bile bir yaratıcısı varsa diyip ya da sen kulağını görebiliyon mu gibi şeyler söylemiyor

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back